2026 nisan anneleri

Tahlil sonucu cikinca sonuç için hemen gitmem lazım ki ona göre değerlerine bakıp ne gerekiyorsa ya da neyin eksikse ona göre takviye verir bebeğin gelişimi için 😂 4 hafta bekleme bence ya benim sonuçlar da 4 değer ekside mesela onları artırmak için ilaç verecek büyük ihtimal bu arada 2026 Nisan anneleri genel alan açılmış gördün mü herkes oraya geçmiş sende gel 💕
sonuçları whatsaptan attım cnm baktı ondan dedim ☺️

Ay çok sevindim ❤️ Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebişin 🙂 ben hala alışamadım gibi değişik bi süreç 😅
amin cnm inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza ☺️ ben baya alıştım ya hamile gibi davranıyorum artık 😀

amin cnm inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza ☺️ ben baya alıştım ya hamile gibi davranıyorum artık 😀
Ahaha en iyisi 😅 ben hala afallamış haldeyim galiba ilkinde kalp atışı duymamıştık kaybettik felan galiba bunda alışmam için riskli olan 3 ayı da geçmek lazım o zaman bi oh be tamam oldu dicem 😌 belirtilerle o kendini hatırlatıyor zaten arada o ayrı konu belirti olunca seviniyorum sanki ben burdayım korkma diyo 🥺🥰

Ahaha en iyisi 😅 ben hala afallamış haldeyim galiba ilkinde kalp atışı duymamıştık kaybettik felan galiba bunda alışmam için riskli olan 3 ayı da geçmek lazım o zaman bi oh be tamam oldu dicem 😌 belirtilerle o kendini hatırlatıyor zaten arada o ayrı konu belirti olunca seviniyorum sanki ben burdayım korkma diyo 🥺🥰
güzel düşün güzel olsun cnm tadını çıkar 🥰

Back
X