2026 nisan anneleri

Merhabalar.saglikla gelsin bebisleriniz.ben korunmayi yeni biraktim sanirim gebeyim belirtiler onu gosteriyor ama suan daha erken.hesaplamalarima gore dogumda 24 nisan diye gosterdi.topigi goruncede yazmak istedim umarim hamileyimdir ☺️
Sizin sat neydi?

Merhabalar ben de 6 Ağustosta 113 beta değeri ile öğrendim. Bugün 4+3 deyiz. Kadın doğum doktoruna gitmek için ne kader beklemek gerekir acaba ? 5. Hafta bittikten sonra kese görüntülenir diye tahmin ediyorum. Siz direk gittiniz mi doktora ?
Kese 5.haftada görülüyor 6.haftada kalp atışlarını duyarsınız

Birde kızlar benim 29 temmuz adet olmam gereken tarihti 4 agustosta test yaptım pozitifti. 5 agustosta test verdim acilde 4519 du 7 agustosta verdiğimde de 13.990 lardaydı bu normal mi artış.bi daha doktora gitmedim.18 agustosta gideceğim tekrar

Birde kızlar benim 29 temmuz adet olmam gereken tarihti 4 agustosta test yaptım pozitifti. 5 agustosta test verdim acilde 4519 du 7 agustosta verdiğimde de 13.990 lardaydı bu normal mi artış.bi daha doktora gitmedim.18 agustosta gideceğim
Hayirli olsun benimde bes gun kadar bir gecikmede beta 2120 cikti.buna bile yuksek dediler sizinki masallah daha yuksekmia ikiz olabilirmi ☺️

Sat bat bunlari burda ogrendim desem inanirmisiniz 😄 sat son adet tarinin ilk gunuymus ben hep son gununden hesapladim 🤭 yani 15 temmuz sat tarihim
Doğrudur ben de burada öğrenmiştim.11 senedir kadınlar kulübündeyim.😀Benim de sat 23 temmuz.Gebelik var mi siz de su an

Kaç haftalık su an sizin?doktora ne zaman gideceksiniz ben 6 haftalık olmasını bekliyorum su an 4+5 benim
4+1 deyim bence alti haftalik olmasini bekleyecegim ama pazartesi sadece beta icin kan vermistim.cuma gunu genel bi kan testi yaptiracagim saglik ocaginda betanin yukselme hizinada bakmis olacagim.bu arada tebrik ederim hayirli olsun😍

4+1 deyim bence alti haftalik olmasini bekleyecegim ama pazartesi sadece beta icin kan vermistim.cuma gunu genel bi kan testi yaptiracagim saglik ocaginda betanin yukselme hizinada bakmis olacagim.bu arada tebrik ederim hayirli olsun😍
Gebelik öncesi genel kan testi ve hormon baktırdım çok iyi demisti Dr tekrar vereyim bende olmazsa,sizede hayırlı olsun sağlıkla kavusalim inşallah💝sizin ilk çocuğunuz mu olacak

Gebelik öncesi genel kan testi ve hormon baktırdım çok iyi demisti Dr tekrar vereyim bende olmazsa,sizede hayırlı olsun sağlıkla kavusalim inşallah💝sizin ilk çocuğunuz mu olacak
Gebelik once bende yaklasik yedi aydir kontrollerimi yaptiriyorum.kontrollu bir gebelikti.benim iki oglum var gecen yil aralik ayinda kizimi dogmadan kaybettim malesef.buda cok istedigim bir bebek insallah sag salim nasip olur.tesekkur ederim ☺️ sizin ilkmi

Gebelik once bende yaklasik yedi aydir kontrollerimi yaptiriyorum.kontrollu bir gebelikti.benim iki oglum var gecen yil aralik ayinda kizimi dogmadan kaybettim malesef.buda cok istedigim bir bebek insallah sag salim nasip olur.tesekkur ederim ☺️ sizin ilkmi
Kaybınız için üzgünüm 🙏🏻 benim bir kızım var 6 yaşında okula başlıyor bu sene,benimde isteyerek oldu çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Oladabilir ama ☺️ ne zaman doktora gideceksiniz haberleselim
Pazartesi gideceğiz canım.bugün 6+0 oldum .35 yaşından sonra gebeliklerde ikiz ihtimali arttığını duymuştum şuan 37 yaşındayım.yani pazartesiye kadar sanırım öğrenemem pazartesi kalp atışlarını duyarız sanırım 6+5 olacak çünkü.ikiz olup olmadığı o zaman belli olur mu acaba

Back
X