2026 nisan anneleri

Günaydın bence ilac da kullanacaksan acilde kan testi ver canım bir rahatsızlığın olduğunu ve gebelik şüphesi de tasidigini söyleyince yapıyorlarmış
İşte hastanede uzak çocuğum var nasıl gideceğim onu düşünüyorum Bir iki iki gün önce yaptığım erken gebelik testinde çizgi çıkmamıştı bugün çıktı dün de biliyorsun kasette çıkmıştı ama çok silikler yani ancak o gözlüğü zor gözüküyor var mıdır Emin olamıyorum işte ne yapsam bilmiyorum poliklinik de versem mi kan

İşte hastanede uzak çocuğum var nasıl gideceğim onu düşünüyorum Bir iki iki gün önce yaptığım erken gebelik testinde çizgi çıkmamıştı bugün çıktı dün de biliyorsun kasette çıkmıştı ama çok silikler yani ancak o gözlüğü zor gözüküyor var mıdır Emin olamıyorum işte ne yapsam bilmiyorum poliklinik de versem mi kan
Biraz daha bekle istersen ilaç konusunu da polikliniğe gidene kadar ertelensin belki. için nasıl rahat ediyorsa.

Biraz daha bekle istersen ilaç konusunu da polikliniğe gidene kadar ertelensin belki. için nasıl rahat ediyorsa.
İnan sabırsızm 1.5 yıldır deniyorum hiç yaptığım testlerde çıkmadı çizgi iki tane farklı test te yaptım az da olsa çıkınca ümitlendim acaba kucukmu

İnan sabırsızm 1.5 yıldır deniyorum hiç yaptığım testlerde çıkmadı çizgi iki tane farklı test te yaptım az da olsa çıkınca ümitlendim acaba kucukmu
İnsan baya sabırsızlanıyor bir an önce öğrenmek istiyor gerçekten. İlaç konusunda da bence de doktora gidene kadar beklemelisin. İnşallah en kısa zamanda bebişin varlığını öğrenebilirsin 🌸

MaaşAllah çok yüksek çıkmış ikiz mi acaba Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.Bende gitmedim henüz doktora Benim ve tüm hamile arkadaşların da sağlıkla ilerlesin kucaklarımıza alalım inşallah isteyenlerede nasip olsun🤲Amin
Hiç bilmiyorum canım ikiz ihtimali var ama pazartesi ultrasonda öğreneceğiz inşallah. Dün 6 + 4 iken beta 163 bin çıktı

Kızlar tüm tecrübesizliğimle size bir şey sormak istiyorum 🙈 ben gebeliğimi daha yeni öğrendim uygulamaya göre şuanda 3+6dayım. Çok minik olduğu için doktora şimdiden gidip stres yüklenmek istemiyorum 48 saatte bir beta takibi yaptım ve bundan sonrada 4-5 günde bir beta takibi yaptırıcam. Ayrıca bir süredir de folik asit kullanıyorum zaten o yüzden şimdiden doktora gitmeme gerek yok diye düşünüyorum. Şimdi sorum şu ben doktora gittiğimde vajinal ultrasondan değilde direkt karın ultrasonuyla kese görülecek bir zamanda gitmek istiyorum. Ne zaman gitmem gerekir acaba? 6. Haftada mı ?
Canım ben de 3 + 4’te öğrenmiştim ama benim tüp bebek tabii ki de her şey kontrollerle gitti HCG takibi falan ama bence sağlık ocağında bir kan tahlili yaptır tsh gibi hormonlara veya lam değerlerine. Ben daha hiç ultrasonda baktırmadım her şey olursun kalp atışına kadar falan diye pazartesi günü gideceğim inşallah o gün 7 + 0 olacak

Merhaba sevgili anne adayları mide bulantısı başlayan var mı aranızda 5+5 deyim ancak bende bulantı yerine iştah açılması var bu kadar erken dönemde normal mi sizde belirtiler nasıl merak ediyorum 😅
Benim de SATA göre 5+1 çok iştahım var hele şuan tatildeyim havuzda bile birşeyler yemek istiyorum😌 kızımda bulantılar 7. Haftadan sonra başlamıştı ama ozman neden olmuyor diyordum . Sakın bu fikri çağırmayalım beklentiye girersek oluyor🥰 sadece bazı kokulara öğürme var şuan

Canım ben de 3 + 4’te öğrenmiştim ama benim tüp bebek tabii ki de her şey kontrollerle gitti HCG takibi falan ama bence sağlık ocağında bir kan tahlili yaptır tsh gibi hormonlara veya lam değerlerine. Ben daha hiç ultrasonda baktırmadım her şey olursun kalp atışına kadar falan diye pazartesi günü gideceğim inşallah o gün 7 + 0 olacak
Canım 1 senedir uğraştığım beklediğim gebelik haberini öyle bir zamanda aldım ki tıkandım kaldım. Önceden planlanmış ve ücretleri ödenmiş bir tatile çıktım bu sabah ve öyle bir yere gidiyorum ki (avşa adası) hastane için başka bir adaya gitmek gerekiyormuş 😄 kendimide bebeğimide Allaha emanet ettim 1 hafta sonra koşarak yaptırıcam herşeyi😍

Canım 1 senedir uğraştığım beklediğim gebelik haberini öyle bir zamanda aldım ki tıkandım kaldım. Önceden planlanmış ve ücretleri ödenmiş bir tatile çıktım bu sabah ve öyle bir yere gidiyorum ki (avşa adası) hastane için başka bir adaya gitmek gerekiyormuş 😄 kendimide bebeğimide Allaha emanet ettim 1 hafta sonra koşarak yaptırıcam herşeyi😍
Ben de 3 gündür tatildeyim yüzdüm de havuzda. Temizliğinden emin olduk hatta yüzerken kasıklarım fln hızdan ağrıdı Rabbime emanet cok kasmayalım dikkat edelim ama olacak olanı Rabbim nasip ediyor 🥰

Back
X