• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
kızlar sabahtan beri ne yesem cıkarıyorum midemin bomboş su içsem o bile bulantı yapıyor. canım hamburger çekiyor sizce yenilebilir mi :D

Canımmm ne kadar güzel yazmışsın güzel kalbine ve sana teşekkür ederim 🙏🏻

Pişman olup geldi dün bir de bulup can erik almış şoku anca atlatabildim deyip özür diledi evlencez ailelerimizle büyüyeceğiz dedi bakalım. Şuan tekrardan beraberiz ve ben de şans verip bu süreçte zamana bırakacağım şuan yek odağım bebeğim ve kariyerim . Şükür ki ilk 6 ayda burada devlet tüm maaşı ödüyor ayrıca vergilerde indirim yapıyor.

Çok çok sağol canımmm
Çarşamba kalp atılını görmel için özelden randevu aldım bakalım inş görürüm canımın kalp atışlarını 🥹 onun için yapamayacağım şey yok❤️❤️❤️
Ahh ne güzel haberler, çok sevindim Allah gönlünüze versin bundan sonra herşeyi... Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız, sevgiler... :)

kızlar sabahtan beri ne yesem cıkarıyorum midemin bomboş su içsem o bile bulantı yapıyor. canım hamburger çekiyor sizce yenilebilir mi :D
Ahaha ben yedim eşine hazırlanırken gidip başında durmasını iyi pişmişi seçmesini söyleyebilirsin ben öyle yapmıştım 😂😂

Benim de cok midem bulanıyor ama canım bir şeyler çektiğinde hemen yemeye calısıyorum yoksa yiyemiyorum hiçbir şey🥲

Endişeli ve panik bi yapım var kesin olmayan herhangi bir risk çıkarsa doğuma kadar hayatı zehir ederim kendime. Birde yaşım 35 yaş riski çıkacak mutlaka testlerde kafamı karıştırmak istemiyorum. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne
Benim de yaşım 35 2 li tarama risk uyarısı veriyor ama Fetal farklı biraz da herhangi kan bir enzim problemi varsa belki tedavi edilebilir detaylıda DNA ya bakılmıyor diye biliyorum

Hamilelikte kullanılan bir şase var o da çok iyi geliyor eğer çok çıkarsa idrar tahlilinde doktor onu verecektir zaten reçete ile satılıyor umarım geçer 🙏🏻
Doktor 3 aya kadar ilac veremem dedi canım..Bu arada soda iciyorum her gun sade soda..Onun faydasını goruyorum bu durumda olanlara da bi öneri olur belki
Günaydın kızlar… bugün kahvaltıda kızarmış sosis yedim, yedikten sonra bir bakayım zararı var mı dedim😦 neler neler yazıyor… allahtan çiğ yemedim yoksa gecem gündüzüm bunun stresiyle geçerdi ama yinede size sormak istedim, kızarmış sosis çokta zararlı değildir umarım 😑 2 tane yedim daha asla yemem ne sosis ne salam ne sucuk
Off benim de canım aşırı derecede cigkofte istiyor ama yiyemiyorum..Yiyen var mı aceba🙏

Back
X