• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Evet boyle oluyor normal
Sonra iyilesiyor iz kaliyor hepimizde oldugu gibi

Bugun ogluma karpuz yedirirken cigirdi resmen kizim
Ona da yalattim 1 2 sefer 😬
Ceviz falan 7.aydan sonra rendeleyerek pirinc ununa ekliyordum ben
Bide mesela kasikla veriyorum ya
Yemeye calisirken agzindan akitiyor normal mi🤥
yedi mi yemedi mi anlamadim
Bugun patates hasladim zeytinyagi ve azcik suyla actim
Cogu geri dokuldu agzindan normalmi🫥

Ben hic sirayla gitmiyorum bu sefer
O an ona uygun ne varsa tattiriyorum
daha dogrusu yaliyor sadece
Secici olmasini istemiyorum
Oglumda cok titiz davraniyordum siralamada
Menenjiti de daha yaptirmadim bazilari 8.ayda yaptiriyormus kararsiz kaldim beklesem mi diye

Regl olunca benimde azaliyor
Emerek uyuyor genelde
Bizimkide akitiyor ama yedigi kismi anliyorum oyle ne yedigini anlamayacak kadar olmadi. Bence dokulmesi normal o kivamdaki yiyeceklere alistik degiller muhtemelen ondandir. Mesela bugun muz verdim su emzigin icinde basta boyle akitti sonra akitmadi.

Eklentiler

• 126D915F-E593-4B49-A295-A22F73BEA3E6.webp
    126D915F-E593-4B49-A295-A22F73BEA3E6.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 38
Bebeğinize sinel böcek ısıklarına karşı doktor bir şey verdi mi? Stilex ve zaditen kullanılır mı

Selam kizlarr biz bi bucuk haftadir tadimlara basladik. Dik oturabiliyor mama sandalyesinde. Kabak havuc tatli patates patates biraz kayisi ve elma tatti. Havuc haric cok sevdi hepsini bugunde tatli patatesle kabagi karistirdim onuda epey sevdi. Yogurt yapmaya niyetlendim iki gundur ama 3 sefer oldu tutturamadim. Ilkini sutasin gunluk pastorize sutu ve evde marka probiyotikli maya ile yaptim cay kasiginin ucuyla tutmadi sut kaldi bildiginiz. Ikincisini tam paket ayni mayayla yaptim yine tutmadi. Sonra yeni sut aldim aynisindan evdeki eker yogurtla yaptim o da tutmadi oncesinde hem kaynatarak biraz sogutarak denedim bir kerede ilitarak denedim hic biri tutmadi bir yardim eli uzatirmisinizz?? Makine alicam ama onda da becerebilirmiyim yine bilemedim. Annecim yogurt mayalayamayan bir annen var bu konuda cok sanssizsin 😂

Ben eker yogurttan tutturdum 🤣 mandiradan 1 lt sut aldim iyice kaynattim sonra parmagin 7 sn zor dayanacak sicakliktayken mayalaman gerekiyor ayri bi kasede 1 yk eker yogurdu 2-3 yk kaynattigim sutle actim sutu de kavanozlara paylastirdim sonra kasedeki mayami da bu kavanozlara paylastirip bi tur karistirdim. Kavanozlarin kapagi acik olacak sekilde havluya sardim 6 saat beklettim sonra da yine kapagi acik sekilde dolapta bekledi ertesi gune kadar muthis tas gibi yogurt oldu diyemem ama sonucta yogurt oldu ve eksi falan da olmadi ben raziyim 🤣🤣 ypgurt makinem de var asla pratik gelmiyo saticam valla

Ben eker yogurttan tutturdum 🤣 mandiradan 1 lt sut aldim iyice kaynattim sonra parmagin 7 sn zor dayanacak sicakliktayken mayalaman gerekiyor ayri bi kasede 1 yk eker yogurdu 2-3 yk kaynattigim sutle actim sutu de kavanozlara paylastirdim sonra kasedeki mayami da bu kavanozlara paylastirip bi tur karistirdim. Kavanozlarin kapagi acik olacak sekilde havluya sardim 6 saat beklettim sonra da yine kapagi acik sekilde dolapta bekledi ertesi gune kadar muthis tas gibi yogurt oldu diyemem ama sonucta yogurt oldu ve eksi falan da olmadi ben raziyim 🤣🤣 ypgurt makinem de var asla pratik gelmiyo saticam valla
Ay sonradan benimde tuttu meger az bekliyormusum herhalde. Ondan tutmuyormus. Hem sicaklik hem bekleme onemliymis 😂

ben munchkinin 360 derece alıştırma bardağını aldım, damlama yapmıyormuş. ancak henüz yıkayıp kullanmadık. deneyince yazayım, çok öneriliyor.
Alıştırma bardağı hiç işe yaramadı ağız kısmı büyük geliyor ağzında iz yapıyir munchkinin pipetli sulugu iyi ama

Vegafron Kan ilacı sonrası bebeğinin kaka rengi değişen var mı bunu kullan dedi doktorumuz iyi yükseltir diye ama kakası siyah ya

Evet boyle oluyor normal
Sonra iyilesiyor iz kaliyor hepimizde oldugu gibi

Bugun ogluma karpuz yedirirken cigirdi resmen kizim
Ona da yalattim 1 2 sefer 😬
Ceviz falan 7.aydan sonra rendeleyerek pirinc ununa ekliyordum ben
Bide mesela kasikla veriyorum ya
Yemeye calisirken agzindan akitiyor normal mi🤥
yedi mi yemedi mi anlamadim
Bugun patates hasladim zeytinyagi ve azcik suyla actim
Cogu geri dokuldu agzindan normalmi🫥

Ben hic sirayla gitmiyorum bu sefer
O an ona uygun ne varsa tattiriyorum
daha dogrusu yaliyor sadece
Secici olmasini istemiyorum
Oglumda cok titiz davraniyordum siralamada
Menenjiti de daha yaptirmadim bazilari 8.ayda yaptiriyormus kararsiz kaldim beklesem mi diye

Regl olunca benimde azaliyor
Emerek uyuyor genelde
Evet cnm iyilesyr💕

Kızlar size iki sorum var 😂
Bebişleriniz gece kaç kere uyanıyor?
Bir de kamera ne kullanıyorsunuz ben xiaomi kullanıyorum ama wifi olmadığı zamanlarda çok sıkıntı oluyor wifi gerektirmeyen uygun fiyatlı bi kamera daha mı alsam diyorum

Bende senin yaptığın gibi mayalıyordum havluya sarıp bekletiyordum falan güzel oluyordu hep iyi tutar yoğurdum ama geçen annem gelmişti o ben mayalayıvereyim dedi kavanozlara bölüştürdü bi tur karıştırıp kapakları sıkıca kapatıp fırının içine koydu 5 saat sonra falan alıp buzdolabına koyduk ertesi gün bir açtım taş gibi olmuş daha pratik geldi bana tavsiye ederim 😊

Şimdi ne kullanıyorsun sidefer alacagimda denesem mi bilemedim en az yan etkisi olan oymus
Sidefer le microfer arasında pek fark yok demişti bizim doktorumuz burda ve arkadaşlarımdan microfer i duymuştum onu aldık biz bi yan etkisi olmadı hemde çok severek içiyoruz

Back
X