Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar nasılsınız , nasıl gidiyorr? Ben 7+4 oldum çok uykum geliyor benim gibi olan var mı bi de iştahım açılmıştı ama kapandı bir kaç gündür inşallah iyidir bebiş
Selam 8+ 3 deyim,hala ne uyku ne bulantı ne göğüs hassasiyeti başlamadı. Doktora sordum,herkes sizin yerinizde olmak istiyor,hiç dert etmeyin tadını çıkarın dedi.
Sadece normalinden yarım saat önce acıkıyorum. Aman aman iştah ta yok yani. 🫠 sonra mı başlayacak bulantılar bilemedim .

2 gün önce bende böyle bir gün geçirdim ağlamalı olmasada aşırı gergib bağırıp çağırmalı o gece ve sabah çok ağrıdı kasıklarım sonradan geçti kanama fakan olmayınca dr a da gitmedim. İnşallah iyidir bebişler
Benim az once kahverengi lekelenmem gelmis kasik ve bel agrimda cabasi..İns.bir sey olamz yoksa kendimi affedemem 😢

Kizlar bir sey sorcam sizlere..Ben dun kotu bir gun gecirdim bolca ofkeli ve ağlamalı 🤒hatta bugun bile cok iyi hissettiğim soylenemez .Aksam regl sancisi gibi birkac kez kasik ve bel agrim oldu .Bu durumu daha once yaşadınız mi neelr yapıyorsunuz boyle zamanlarda ofke kontrolu acisindan en azindan 🥲 Ben de gebeliğim boyunca bu arada ilk defa bu kadar gergin ve öfkeli bir gun gecirdim 🤐
Kızlar az once kahverengi lekelenmem olmus cok korkuyorum böyle olup sonradan duzelir mi..Bir sey olma degil mi 🙏

Kızlar az once kahverengi lekelenmem olmus cok korkuyorum böyle olup sonradan duzelir mi..Bir sey olma degil mi 🙏
Bende çarşamba dan beri lekelenme var (çarşamba muane günümdü) progestan kullanıyorum. Aktif kanama değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Neden kendinizi suçlu hissedeceksiniz ki

Bende çarşamba dan beri lekelenme var (çarşamba muane günümdü) progestan kullanıyorum. Aktif kanama değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Neden kendinizi suçlu hissedeceksiniz ki
Canım nasıl oldun her şey yolunda mı? Aklıma gelmiştin benim de🫶🏻

Kizlar bir sey sorcam sizlere..Ben dun kotu bir gun gecirdim bolca ofkeli ve ağlamalı 🤒hatta bugun bile cok iyi hissettiğim soylenemez .Aksam regl sancisi gibi birkac kez kasik ve bel agrim oldu .Bu durumu daha once yaşadınız mi neelr yapıyorsunuz boyle zamanlarda ofke kontrolu acisindan en azindan 🥲 Ben de gebeliğim boyunca bu arada ilk defa bu kadar gergin ve öfkeli bir gun gecirdim 🤐
Hamileliğimin ilk haftalarında eşimle ciddi bir kavga etmiştik o gün boyu sabahtan akşama kasıklarım agrimisti hatta çok korkmuştum ama şükür bişey olmadı.Bolca tatlı yemiştim o gün kendimi rahatlatmak için.Oda bana ders oldu bir daha hiç biseyi umursamadım.Kendini rahatlat canım bebiş gerçekten etkileniyor

Bu hafta cuma randevum var canım. Lekeye gelince her gün nokta kadar görüyorum allahtan ki artmıyor. İnşaallah tamamen kesilir
Çok sevindim çok şükür 🙌🏻 kontrolüne kadar tamamen kesilir inşallah. Bu kontrolleri beklemek gerçekten zor sanki zaman geçmiyor inadına.

Selam 8+ 3 deyim,hala ne uyku ne bulantı ne göğüs hassasiyeti başlamadı. Doktora sordum,herkes sizin yerinizde olmak istiyor,hiç dert etmeyin tadını çıkarın dedi.
Sadece normalinden yarım saat önce acıkıyorum. Aman aman iştah ta yok yani. 🫠 sonra mı başlayacak bulantılar bilemedim .
Benim de bulantim yok ara ara tiksinme yaşıyorum o kadar.Halsizligim vardi oda geçti bu hafta aman olmasın zaten böyle iyiyiz bence 🫣 bence de tadını çıkar canim

Yaa hiç sorma bide gergin oluyorum kafamda sürekli o gün. Sende leke felan olmamıştı değil mi hiç
Evet insan ister istemez tekrar ediyor kafasında. Yok canım olmadı ama bazen belirtilerim azalıyor bazen çok artıyor günlük işleri yapamayacak kadar. Biraz iyi hissedince endişeleniyorum hemen

Hamileliğimin ilk haftalarında eşimle ciddi bir kavga etmiştik o gün boyu sabahtan akşama kasıklarım agrimisti hatta çok korkmuştum ama şükür bişey olmadı.Bolca tatlı yemiştim o gün kendimi rahatlatmak için.Oda bana ders oldu bir daha hiç biseyi umursamadım.Kendini rahatlat canım bebiş gerçekten etkileniyor
Benim de baya kasıklarım agriyodu ama bugun o lekenmeler beni baya korkuttu ama iyi de bi ders oldu dediginiz gibi ..insallah gecer gider saglikla kucağımıza aliriz canlarımızi 🙏

Benim de baya kasıklarım agriyodu ama bugun o lekenmeler beni baya korkuttu ama iyi de bi ders oldu dediginiz gibi ..insallah gecer gider saglikla kucağımıza aliriz canlarımızi
Ben de simdi evdeki progestanlardan birini kullandim ama lekelenme devam ediyo

Malesef doktorumun numarası yok..Ozel hastanelerdeki doktorlar burda numaralarını vermiyorlar..yarina randevum vardi artik yarin sorarim ins o zamana kadar bir sey olmaz 🙏
Anladım canım yarın kontrolünün olmasına sevindim. Dinlenmeye çalış yarın için rahatlar stres yapmamaya çalış biliyorum elimizde değil ama olumlu düşünelim 🙏🏻

Back
X