- 25 Nisan 2013
- 11.533
- 9.358
- 448
Bende almak üzereyim.Ben aldım canım yine böyle bir indirimdeydi hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende almak üzereyim.Ben aldım canım yine böyle bir indirimdeydi hatta
Valla benimki gün içerisi gün sonu farketmiyorGünün diğer saatleri de her 2 saatte 10 hareket olmak zorunda değil o zaman di mi? Akşam ben de bakayım bari dinlenince gün sonu daha hareketli oluyor sanırım
Oh bununla gelmiş geçmiş olsun canım, stres yapma, bebişte stres yapmaz inşallah sağ salim alırsın kucağınaAmeliyat için testler yaptırmış meğerse canım. Önce royale gittim 4 bin küsur fiyat çıkardılar tahliller için istemedim bende devlette yaptırdım sonra Şafak hocaya gösterdim iyi güzel dedi sonuçlara anestezi doktoruna onaylatti. Tansiyon ölçümüne bakacağız yüksek çıktığı an alacağız seni doğumu saat kaç olursa ara beni dedi. Allah'tan bir şey olmazsa cuma günü de normal kontrolümüz var ona gideceğiz. Bende Bebek de iyiyiz çok şükür![]()
![]()
Zaten bebekler 20:00 ile 01:00 arası cok hareketliymş o yüzden akşam yemekden snra atıstrmalrdan snra takip et dedi doktor unutmamak adınada çizelge verdi diyeblirim. Ama sadece akşam sekiz ile on arası takip etmeye başla dedi her iki saatte bir yap demedi o uğzden belirlediğimiz iki saat öenmliGünün diğer saatleri de her 2 saatte 10 hareket olmak zorunda değil o zaman di mi? Akşam ben de bakayım bari dinlenince gün sonu daha hareketli oluyor sanırım
Hastaneden çıktım canım. Sancı çıkmadı ama sezaryen yerim aşırı inceldiği için ciğer geliştirici iğne yaptı dedi ki bebeği erken alabiliriz bu durumda. Moralim çok bozulduÇıkınca haber et canım bizede, bebiş ne durumda merak ettim![]()
32+4 teyim bebek 2200 gram canımCanım doktorun bebeğin kilosunu söyledi mi
Eşime diyorum ya batacağız ya çıkacağız bu sefer yoksa psikiyatriye randevu al bana diyeSen benden önce doğuracaksın, tutarsa haber et bana neler yaptın vs![]()
Al bence çok güzel ben baya inceledimBende almak üzereyim.![]()
Çok geçmiş olsun ilkiyle arasında kaç sene vardıHastaneden çıktım canım. Sancı çıkmadı ama sezaryen yerim aşırı inceldiği için ciğer geliştirici iğne yaptı dedi ki bebeği erken alabiliriz bu durumda. Moralim çok bozuldu![]()
Aynı gün içinde içirceksen normal dolapta saklayıp sıcak suyun içinde biberonla ılıtabilirsinKizlar oglum ne emzik ne biberon tutmadi
Onu emzirirken akan sutler lavaboyu boyladi
Mastit oldum sagdim falan cogu bosa gitti yani
Buzluga falan da atmadim posetim vardi halbuki
Ama biberon tutmadigi icin atmadim o zamanlar
Simdi size sorum; biberon mama alicam her ihtimale karsi
Mesela emzik biberon vs tuttu diyelim
Bazen disari cikmam gerekirken cikmadan sagip biberona mi koymam gerekiyor sutu?
Evdeyken de mesela emzirdim uyuyor süt sagdim, dolaba koyup sonra cikarip sicak su dolu kapta isitmam mi gerekiyor
Bu konuda hicbir fikrim yok tecrubesi olan bilgilendirebilir mi![]()
Bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var çünkü kızım çok az emmişti o zamanda sağıyordum ama o zamanlar göğüs ucum yoktu tutamıyordu hep kelebek başlık kullanıyordum randıman alamıyordum. Sağdığımı da hemen içiriyordum zaten 30 ml zor çıkıyordu. Şimdi göğüs ucum var artık inşallah bu tutarda bol bol emziririm.Kizlar oglum ne emzik ne biberon tutmadi
Bazen disari cikmam gerekirken cikmadan sagip biberona mi koymam gerekiyor sutu?
Evdeyken de mesela emzirdim uyuyor süt sagdim, dolaba koyup sonra cikarip sicak su dolu kapta isitmam mi gerekiyor
İnşallah o kadar bol sütümüz olur ya.Aynı gün içinde içirceksen normal dolapta saklayıp sıcak suyun içinde biberonla ılıtabilirsin
Ama aynı gün değilse buzluğa atıyosun kullancağında çıkarıp önce oda ısısına sonra ılıtmaya. Tavsiyem buzluktakilere tarih atman karışıyor işler
Bebeğin hareketlerini az hissedince soğuk su içmeyi ve bebekle konuşmayı öneriyorlar, aklınızda olsun. Hep hissedelim tabii inşallah.Seni anlıyorum canım bazen çok sakin oluyor. Hareketleri bana çok az gelince sırt üstü uzanıyorum ve sadece karnıma bakıyorum gerekirse parmak atıyorum karnıma yeterki hareketlensin diyeama hiç saat tutup hareket saymadım o yüzden bir şey diyemicem
Benimki arttığında doktorum dinlenme ve magnezyumu artırmayı öneriyordu. Bir hafta artıyor, birkaç hafta düzenli gidiyor. Neye göre arttığını anlamadım açıkçası.Kızlar benim bu karında toplanmalar arttı sanki iyice, 3 hafta önce de arttı diye doktora gitmiştim normal demişti ama sanki daha da arttı korkutuyor beni![]()
İkisi arasında 15 ay falan var şimdilikÇok geçmiş olsun ilkiyle arasında kaç sene vardı
Merhaba biz ebe hanım gğn içinde içecekse yumurta rafında durup snrasnda oda sıcaklıgına gelene kadr dısarda bekletip içirilebilir dendi ama önceden buzluga koyduysanız ve tarih saat attıysanız ozaman dilimine uygun cıkarıp oda aıcaklıgına gelip ılık da brazda ısıtma yeterli denmeişti. Mesela gündüz öğlen sagıp buzluga attıgınızda yne öğlen verilmeli o süt dendi gece sagdıgınızıda gece vermeniz önerildi saatte bu yüzden not edilirmişKizlar oglum ne emzik ne biberon tutmadi
İnşallah canım. Benim o dönem çocuk dr u şöyle demişti stresini bir kenara bırakıp bebeği sevdikçe temas ettikçe sütün artacak ve de neyi severek iştahla yersen o sana süt yapar. Nitekim bir sorun yaşamadım duş almak bol su ve birazcık uyku Allah yardımcımız olsunİnşallah o kadar bol sütümüz olur ya.
Ben bu kasılmalarla bir aydır yaşıyorum ya 34 oldu haftam günde belki 30 kez kasılıyordur magnezyumda içiyorum. Bir sonra ki kontrolde nst ye gircem bakalımKızlar benim bu karında toplanmalar arttı sanki iyice, 3 hafta önce de arttı diye doktora gitmiştim normal demişti ama sanki daha da arttı korkutuyor beni![]()