• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Deneyimli kızlar bir şey soracağım hastaneye kendimiz için kaç pijama götürmeliyiz? Gecelik mi daha rahat oluyor yoksa pijama mı

Bende bazen oluyor canım akıntı gibi de geliyor dediğin gibi gebelik olmasa regl oldum hatta geldi deyip tuvalete giderdim. Birde tik var bende her peçeteye sildiğimde allah korusun birşey var mı diye bakmadan edemiyorum
Ayne şey ya resmen. Benim plasentam rahim ağzının kenarına yerleşmiş önde. Bu yüzden sürekli tetikteyim. Hiç ağrı olmasın, kasılma istemeyiz, kanama tetikler diye tembihlemişti doktorum

Kuzum henüz ödem olmadı bende ama arkadaşlarımdan bildiğim kullandıkları bir şey yoktu doktorları bol su içip az tuzlu tüketin demişlerdi sadece bir de ayakları mümkün olduğunca yukarda tutmak gibi şeyler

Ödem icin krem mi var🫣 ilk defa duyuyorum
Benim ayak bileklerim sis su an

Ayy öyle birşey mi varmiss az önce nasıl olacak bu ödemler diyordum içimden yüzügümü zor çıkardım parmağımdan 🙈
Yok kızlar benim problemim ayaklarımda değil. Göğsümün altında ucu olmayan aksesuar meme var benim içinde süt bezleri bile var. Hamilelik kaynaklı ödem yapmış ve acıyor. Gün içinde çok rahatsızlık ve acı veriyor kullandığınız bir krem vs birşey varsa cumartesi kontrolüm var doktoruma soracaktım bende kullanabilir miyim diye :( Bende geçtiğimiz hafta yüzüğümü çıkarttım kolyeme astım ödem baş göstermeye başladı gerçekten
Deneyimli kızlar bir şey soracağım hastaneye kendimiz için kaç pijama götürmeliyiz? Gecelik mi daha rahat oluyor yoksa pijama mı
Ben fotoğraf çekinmek için bir tane beyaz takım aldım elbiseli sabahlıklı. Onun haricince penye alt üst aldım. Ama sanki bir tane de elbise almam gerekiyormuş gibi geliyor canım. Ama gözüme güzel gelen bulamadım. Bide elbiseyi daha sonra hiç kullanmam ondan çok para da vermek istemiyorum ucuz yollu bir penye elbise önerileriniz varsa alçığım.
Ayne şey ya resmen. Benim plasentam rahim ağzının kenarına yerleşmiş önde. Bu yüzden sürekli tetikteyim. Hiç ağrı olmasın, kasılma istemeyiz, kanama tetikler diye tembihlemişti doktorum
Böyle böyle idare edicez artık kuzum ya

Bizimki de pogaca gibi ustu bombeli vosvos arabalar gibi😆 o yuzden igor sandalet alamadim yazin😀 ustten etler fiskirdi 🫠
Öyle etli ayaklı değil ama valla aynı oluyo ya biraz yüzey alanı geniş 😂 ince uzun ayakkabılar topluyo ayağını 1 saat giydim bi bskıyorum kıpkırmızı ayakkabı izleri

Ben fotoğraf çekinmek için bir tane beyaz takım aldım elbiseli sabahlıklı. Onun haricince penye alt üst aldım. Ama sanki bir tane de elbise almam gerekiyormuş gibi geliyor canım. Ama gözüme güzel gelen bulamadım. Bide elbiseyi daha sonra hiç kullanmam ondan çok para da vermek istemiyorum ucuz yollu bir penye elbise önerileriniz varsa
Ben de bir tane beyaz gecelikli sabahlıklı beğendim onu şimdi alacağım ama diğerlerini ben de ucuz yollu almak istiyorum önerilere ben de açığım 😍

Ben de bir tane beyaz gecelikli sabahlıklı beğendim onu şimdi alacağım ama diğerlerini ben de ucuz yollu almak istiyorum önerilere ben de açığım 😍

Canım ben bu ikisini aldım :)

Umarım her şey yolundadır canım güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim nstnin sancı kısmına bağladılar. Çok oynuyor kalp atışı düzenli alınamıyo o yüzden. Şu anki sancı yok dedi ebe. Rahim ağzının dibinde yerleşmiş plasenta. Bu yüzden ağrı hissedince korktum biraz

İlk gün gecelik daha rahat, alttan muayene çok oluyor. Sonra pijama. Muayene edilmek gerekmese en baştan pijama ama ben sezaryenli halimle giy çıkar yapmak istemedim

1 gecelik 2 normal takım götüreceğim diğerinde de öyle yapmıştım doğum şekli normal ise alttan muayene gecelikte kolay olur sezeryan ise de doğum sonrası alttan kanama kontrolünde gecelik iyi oluyor. Kan falan bulaşabiliyor bebeğin çiş kazaları olabiliyor yedekli gitmek kurtarıcı

Ben 1 dk zor oturuyorum 22 aylik oglum var sagolsun uzaninca gelip hayirdir isareti yapiyor😄
Yemek bulasik ortalik toplama falan derken aksam oluyor
Ona kahvalti yaptir meyve yedir ogle uykusu aksam yemegi derken sersem gibi oluyorum
Hic oturamadigim bir hamilelik🤓 32de falan baslamisti oglumda kasilmalar ama simdi erken basladi 29a yeni girdim daha
Bende mecburiyetten oturuyorum biraz ayakta kalsam bir şeyler yapsam nefes darlığı kızım 10 yaşında aslında ama mesela banyosunu kendi güzel yapamıyor onu yıkıyorum ölecek gibi nefes nefese kalıyorum. Diğer hamileliğimde bulantılıydı bunda da midem hep kötü ama 10 yıl önce dinçtim rahat rahat iş yapıyordum, doğuma bile temizliğimi yapıp gitmiştim. Son ana kadar çalışmıştım bunda yok biraz ayakta kalsam kötü oluyorum. Yaş çok etkiliyor bence.

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Hamilelik sebebiyle herhangi bir yerinizde oluşan ödem dolayısıyla bir krem kullanıyor musunuz?
Ödem olmadı bende canım hiç ilk hamileliğimde de olmamıştı el ayak bileği şişmesi gibi. Suyu arttırıp tuzu azaltmak gerekiyor diye biliyorum ben öyle bir durum olursa.

Ödem olmadı bende canım hiç ilk hamileliğimde de olmamıştı el ayak bileği şişmesi gibi. Suyu arttırıp tuzu azaltmak gerekiyor diye biliyorum ben öyle bir durum olursa.
Suyu 4 lt ye yakın içiyorum kuzu ama tuza çok birşey yapamıyorum çalıştığım için öğlen ne çıakrsa onu yiyorumm

Back
X