• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Möllers omega 3 yazdı , memnundum aslında ama her şeyi kustuğum için devam edemiyorum maalesef vitaminlerimin hiç birine
Çok geçmiş olsun, umarım düzelir bir an önce. Sanırım omega 3ler balık yağları mide hassasiyeti ve bulantı yapıyor ama balık sezonu geldi belki taze taze tüketilebilir. Günde bir tablet olarak mı yazdı acaba

Çok geçmiş olsun, umarım düzelir bir an önce. Sanırım omega 3ler balık yağları mide hassasiyeti ve bulantı yapıyor ama balık sezonu geldi belki taze taze tüketilebilir. Günde bir tablet olarak mı yazdı acaba
evet magnezyum ocean extra mag ve möllers omega 3 günde bir olarak kullanıyodum . İşin tuhafı balığı çok severim, yerken hiç bi şey olmuyor tabletini alınca kusturuyor :D

Henüz konuşmadım ama büyük ihtimal Aralık ta olur tam doğum zamanı 3 Ocak görünüyor çünkü benim
O zaman evet canım muhtemelen Aralık olur. Bir sonraki sefer 8 Aralıkta gidicem çalışabilir için. Olmadı bir sorayım.
Peki önceden ödeme neye göre oluyor. Sonuçta sezaryen mi kaç gün kalacağın normal mi belli olmuyor ya

O zaman evet canım muhtemelen Aralık olur. Bir sonraki sefer 8 Aralıkta gidicem çalışabilir için. Olmadı bir sorayım.
Peki önceden ödeme neye göre oluyor. Sonuçta sezaryen mi kaç gün kalacağın normal mi belli olmuyor ya
Onu ben öğrenebilirsem bir öğrenip sana dönerim canım. Ben yarın kontrole gidecegim doktora.

Stokta kalmamış maalesef :( ama H&M şu an indirimde tulum olarak filtrelerseniz cıkarr
Teşekkürler canım.Bu kadar kalın bir şey istemiyorum aslında,evde giydirmek için istiyorum,dışarı çıkarken oğlumdan kalma peluş tulum var,kundak da almak istiyorum,
trendyolda gördüklerim ilkbahar ve yaz için uygun gibi ya da ayaksız.Ben çorap giydirmek istemiyorum,ayaklarını çok hareket ettirdikleri için çorap sürekli çıkıyor,o yüzden ayaklı model istiyorum,online bulamazsam mağazalara bakarım.

Kızlarr size birşey danışmak istiyorum. Bebişi iki üç gündür aşşırı hissediyorum, bu normal biliyorum ama arada bebek titreyerek hareket ediyor acaba yalancı kasılma denilen şey o mu oluyor tam anlayamadım. Magnezyum kullanıyorum ama arka arkaya bacak kramplarım olmaya başladı gece uykumdan uyandırıyor. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı? 27+6 bu arada.

Kızlarr size birşey danışmak istiyorum. Bebişi iki üç gündür aşşırı hissediyorum, bu normal biliyorum ama arada bebek titreyerek hareket ediyor acaba yalancı kasılma denilen şey o mu oluyor tam anlayamadım. Magnezyum kullanıyorum ama arka arkaya bacak kramplarım olmaya başladı gece uykumdan uyandırıyor. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı? 27+6 bu arada.
Evet o titresimi bende hissediyorum cok
Dönme degil tekme degil bildigin titresim
Degisik bisey🫠

Oglumda ben aralikta erken odeme yapmistim canim
O zaman 17bindi dogum
10bin odeyip fiyati sabitlemistik
Kalani da dogum sekline gore dogum yaptigim gun odemistik
Yani yari fiyati odeyip sabitleyebiliyorsun

aynen canım titreşim gibi çok değişik bişey sürtünme desen değil tekme desen değil iç gıcıklatıcı. Bende çözemiyorum hatta bazen soldan bazen sağdan inanılmaz hissediyorum özellikle geceleri. Bacak krampları benimde var ama magnezyum içmeyi unutuyorum ben ya ondan sanırım

Kasılma değil canım o arada bendede oluyor. Kasılma toplanma gibi karnının bir tarafında sertleşme oluyor eğer nstye bağlıysan o sırada mesela nst’de de görünüyor. Bu haftakiler yalancı kasılmalar oluyor. Sıklığı düzenli olursa dilkat etmek gerek. Ben bacak krampı yaşamadım ama kardeşim yaşıyor gebeliğinde. Magnezyumu ihmal etme ve gece yatmadan önce iç.

Back
X