• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ay bende ugg terlik düşünüyorum ama sen nerden bakıyorsun ben Boyner’den baktım çok çeşit yok sanki
Canım valla bu ara her yerden bakıyorum diyebilirim. Deriden de var hepsiburada boyner. Agorada bir iki mağaza da daha görmüştüm. Çeşitten ziyade biraz numaralarda sıkıntı var 38 kalmamış oluyor hep.

Selam kızlarr,bebek telsizi bakıyorum ama hiç bir fikrim yok. Ev oldukça büyük olduğu için,bebek odası ve mutfak arası baya mesafe var. O yüzden şart. Tecrübelerinizi rica edeceğim🌸
Aynı dertten muzdaribim evim çok büyük bende ekranlı olanlardan alacağım. Telsizden ziyade ekranlı kameralardan bak bence daha rahat edersin.

29+1de benim oğlum 1177 gr-dı.Ultrason kağıtında 29+3le uyumlu çıkmış,seninki nasıl o kiloyla 25 haftalık gözükmüş ki?
Benm sıpada 26 haftalık 1 kiloyu geçmiş demişler di yarın bakalm kaç olmş kontrolüm var ☺️

Evet evet onu bende sacma buluyorum canim
Hadi 28 olmaz da 30 hafta olur
Ama 4 hafta nerdeyse 1 ay yani cok fazla
Sekerim falan da normal cikti hani dicem sekerden dolayi bazen gelisim ilerde oluyormus ya
Neyse ogrencem ins 15 gun sonra kesinlesir sanirim
Kız 15 gün sonra 38 oldun doğur demesinler🤣

Çok şükür 🙏🏻 ben şeker yüklemesinde sınırda açlık şekeriyle karşılaştım yediğime dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında çok şükür sonlara geliyoruz 😍bn

Çok şükür 🙏🏻 ben şeker yüklemesinde sınırda açlık şekeriyle karşılaştım yediğime dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında çok şükür sonlara geliyoruz 😍
Ay en kötüsüde şu yediklerimize dkkat etmek işi gbi😬😬 neyse az kaldı sunun surasında🫠

Teşekkür ederim,ama link açılmıyor bende,trendyoldan fotoğrafını ata bilir misin?İsmine göre aratayım
Stokta kalmamış maalesef :( ama H&M şu an indirimde tulum olarak filtrelerseniz cıkarr

Eklentiler

• IMG_8127.webp
    IMG_8127.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 12
İyi akşamlar kızlar birkaç gündür sanki karnımın içi acıyor gibi böyle bir durum yaşayan var mı

Oyyy canım nasıl büyümüş maşallah. Ne güzel kilo almış. Darısı başıma ama daha benim randevuya çok var 2 hafta sabredeceğim.
Büyüdü şükür kuzum ama kaç haftalık şuan bilmiyorum ahahaha. Yarın doktoruma yazıcam şuan kaç haftalığım ; 32. Hafta çalışabilir raporu almak için hangi tarihte gelmeliyim diye bakalımm

Büyüdü şükür kuzum ama kaç haftalık şuan bilmiyorum ahahaha. Yarın doktoruma yazıcam şuan kaç haftalığım ; 32. Hafta çalışabilir raporu almak için hangi tarihte gelmeliyim diye bakalımm
Bence SAT tarihine göre hesaplanır canım. Benimde en son gittiğim de bebeğin kafası 2 hafta geri karnı 2 hafta ileri çıkmıştı doktor ilerde degisebilir bu belli olmaz dedi. Haftalık sayım değişmedi yani.

Canım valla bu ara her yerden bakıyorum diyebilirim. Deriden de var hepsiburada boyner. Agorada bir iki mağaza da daha görmüştüm. Çeşitten ziyade biraz numaralarda sıkıntı var 38 kalmamış oluyor hep.
Canım bahsettiğin terlik bu değil mi

Eklentiler

• IMG_3585.webp
    IMG_3585.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 0
Bende dün ilk defa bebeğe bişeyler aldım hastane seti aldım ilk defa duyduğum bir markaydı ama mağaza çalışanı çok övdü beğendim ben markanın ismi baby cosy siz de bakabilirsiniz bide chakra dan aldım bişeyler oranın bebek ürünlerinin dokusunu çok beğeniyorum

Haftası önde olan arkadaşlar endişelenmeyin kız bebekler en az 2 hafta önde gidiyorlar kalan hafta da muhtemelen yanlış hesaplanmıştır içinizi ferah tutun az kaldı sağlıkla doğsun inşallah tüm bebeklerimiz 🙏🤗🤍

Back
X