• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
O nasıl oluyor canım hafta analık izni? Biz de bugün 30+4'üz bende sabah kalkarken çok zorlanıyorum ve gün içinde çabuk yoruluyorum. Ama gittiği yere kadar mümkünse 37. haftaya gitmek istiyorum
Daydi Daydi sen o kadar bensin kii , 30+3üm yatmak ayrı dert kalkmak ayrı dert , işe gitmek bambaşka dert :(

Kızlaar, bi şey danışmak istiyorum , cumartesi günü kontrolde doktor karın kaslarını kullanarak kalkmışsın hep diastazis rekti olmuş dedi yani karın kasların ayrılmış biraz , normal doğumda zorlanabilirsin yatıp kalkarken dönerek , yatağın ucuna gel , bi yerlerden ya da eşinden destek al öyle kalk ,karın kaslarını kullanmamaya çalış dedi . Amaaa elimde değil yatıp kalkarken ne yaparsam yapayım karnım kasılıyor . Özellikle sabahları çok erken kalkıyorum eşimi de uyandıramam destek almak için , canımı sıktı bu durum yaşayanınız var mı daha önce ? Bir dee bebeğin karın çevresi 4-5 gün geriden geliyor , bizim için 2 hafta ve daha fazla olan gerilikler sıkıntı oluyor dedi ama yine de içim rahat değil. Böyle şeylerle karşılaşanınız varsa beni bi aydınlatabilir mii ?

Kızlaar, bi şey danışmak istiyorum , cumartesi günü kontrolde doktor karın kaslarını kullanarak kalkmışsın hep diastazis rekti olmuş dedi yani karın kasların ayrılmış biraz , normal doğumda zorlanabilirsin yatıp kalkarken dönerek , yatağın ucuna gel , bi yerlerden ya da eşinden destek al öyle kalk ,karın kaslarını kullanmamaya çalış dedi . Amaaa elimde değil yatıp kalkarken ne yaparsam yapayım karnım kasılıyor . Özellikle sabahları çok erken kalkıyorum eşimi de uyandıramam destek almak için , canımı sıktı bu durum yaşayanınız var mı daha önce ? Bir dee bebeğin karın çevresi 4-5 gün geriden geliyor , bizim için 2 hafta ve daha fazla olan gerilikler sıkıntı oluyor dedi ama yine de içim rahat değil. Böyle şeylerle karşılaşanınız varsa beni bi aydınlatabilir mii ?
Geçmiş olsun, Instagram'da görmüştüm, yabancı bir hesaptı sanırım. Karın destekli kalkınca kaslar ayrılıyor. Ben yatağın yattığım kenarına dönüp, yaklaşıp ayaklarımı indiriyorum önce, sonra elimle yatağa dayanıp yataktan güç alarak kalkıyorum. Başka türlü olmuyor. Bana bir kez bebek geriden geliyor dedi bir doktor, ama sonraki kontrollerde başka doktorla hep ileride göründü. Dedikleri gibi, iki hafta sınır tedirgin olmak için.

Geçmiş olsun, Instagram'da görmüştüm, yabancı bir hesaptı sanırım. Karın destekli kalkınca kaslar ayrılıyor. Ben yatağın yattığım kenarına dönüp, yaklaşıp ayaklarımı indiriyorum önce, sonra elimle yatağa dayanıp yataktan güç alarak kalkıyorum. Başka türlü olmuyor. Bana bir kez bebek geriden geliyor dedi bir doktor, ama sonraki kontrollerde başka doktorla hep ileride göründü. Dedikleri gibi, iki hafta sınır tedirgin olmak için.
Kalkamıyoruuummm , çok kilolu da değilim o kadar komik oluyor ki resmen can çekişiyorum kalkarken alışmışım her şeyi hızlı hızlı yapmaya ben , olmuyor :D alıştırmam lazım kendimi :(

Çok geçmiş olsun canm, bende ineceğim tarafa dönüp destek alıp o şekilde kalkıyorum. Karnıma çok yüklenmemeye çalışıyorum. Hızlı davranmaya çalışma ya, yavaşla azcık bi yere yetişmiyoruz nede olsa 🤭

kızlar geçen hafta 32. haftamda kontrole gittim, doktorum 35. haftada nst yaparız dedi. Daha erken nstye giren oldu mu?

Çok geçmiş olsun canm, bende ineceğim tarafa dönüp destek alıp o şekilde kalkıyorum. Karnıma çok yüklenmemeye çalışıyorum. Hızlı davranmaya çalışma ya, yavaşla azcık bi yere yetişmiyoruz nede olsa 🤭
Ayy canım çıkıyor bi şeyleri yavaş yaparken ama dikkat etmeye çalısıyorum artık , korktum çünkü :(

Kızlar yataş juno yatak alan var mı içinizde? Trendyolda 200 tl kuponla birlikte 1590’a geliyor alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok kısa süre kullanılıyor diye.

Kalkamıyoruuummm , çok kilolu da değilim o kadar komik oluyor ki resmen can çekişiyorum kalkarken alışmışım her şeyi hızlı hızlı yapmaya ben , olmuyor :D alıştırmam lazım kendimi :(
Aynı ben bende pek almadım öyle fazla bir kilom da yok ama kalkamıyorum eşim çok dalga geçiyor bayağı cebelleşiyorum kendimle.

Bende ağırlaştım canım, çalışmıyorum ama evde de hiç bişey yapasım gelmiyor açıkçası. Yapmıyorum bende, iyi hissedersem kalkıyorum sadece şu sıralar.

Banada aynı şeyi söyledi canım kafanı kurcalamasın hiç, maşallah kilosuda iyi bence 🥰 hareket formu nasıl bişey peki? Ben hiç görmedim onu. Bi sonra ki kontrolün ne zaman? 🥰

Bende aynı şeyi düşünüyorum, sonra bu zamanları özleyeceğim aklıma geliyor az daha dayan diyorum 🤭

Doktora danıştın mı canım, hiç bişey söylemedi ? Yapabilecek hiç bişey yok mu? İlaç falan kullansan en azından. Gerçi benimde geçen hafta dişim kırıldı, beklicez doğum sonrasını hiç bişey yapamam dedi bekliyorum bende 🤷‍♂ çok zor cidden ya
Danıştım canım ama hamileyken yapılabilecek hiçbir şey olmadığını söylüyorlar. Hamilelik sonrasında emzirirken gidebileceğini gitmezse alabileceklerini söylediler.
Daydi Daydi sen o kadar bensin kii , 30+3üm yatmak ayrı dert kalkmak ayrı dert , işe gitmek bambaşka dert :(
İşteyken konsantre olmak da zor. Konsantre olmaya çalışıyorsun hopp bir tekme tüm konsantrasyon gidiyor :D
Böyle birşey daha önce hiç duymamıştım canım. Ama ben genelde yataktan kalkarken yanlamasına devrilip ordan kalkmaya çalışıyorum. koltuk veya sandalyeden de yavaş kalkıyorum hep

kızlar geçen hafta 32. haftamda kontrole gittim, doktorum 35. haftada nst yaparız dedi. Daha erken nstye giren oldu mu?
Ben girdim canım 1 ay önce ama aşağıya çok baskı hissediyordum ve karnım çok sertleşiyordu doktorum bir bakalım dedi şükür sancı falan çıkmadı.

Kızlar yataş juno yatak alan var mı içinizde? Trendyolda 200 tl kuponla birlikte 1590’a geliyor alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok kısa süre kullanılıyor diye.
Canım ben onun yerine reflü yatağı aldımm. Daha uzun süre kullanılıyor ve juno kadar sıkışık hissi vermiyor

İşteyken konsantre olmak da zor. Konsantre olmaya çalışıyorsun hopp bir tekme tüm konsantrasyon gidiyor :D

Böyle birşey daha önce hiç duymamıştım canım. Ama ben genelde yataktan kalkarken yanlamasına devrilip ordan kalkmaya çalışıyorum. koltuk veya sandalyeden de yavaş kalkıyorum hep
Ne kadar yana da devrilsem , kaysam da, göçsem de, bi şekilde karnımdan destek alıp kasıyorum ya engelleyemedim bi türlü :(

Merhaba kızlar 🌸🤗
Burdaki bi kaç kişi gibi bende iki grubu birden okumaya başladım artık, hem aralık hem ocak😁doğum aralık sonu görünüyor ama hiç belli olmaz biliyorsunuz…
Bugün 33+3 olduk, haftası bana yakın olanlar kendinizi belli edin bari beraber heyecan yapalım
:rolleyes:

Kızlar sizde de gece bir sebepten uyanıp sonra uyuyamama var mı ya assla uyuyamıyorum geceler eziyet oluyor 🫠
Benide say asla uyuyamiyirum akşam oğlanı uyutunca magnezyum içiyorum 10gibi 11de uyuyorum 2-3arasi kabuslu uyanma sabah 6da da ise gitmece algim kapali kesinlikle birşey anlamıyorum 🤣🤣🤣🤣

herkes 35. haftadan önce nstye girmiş, benim doktorum 35. haftaya kadar neden yapmıyor merak ettim şimdi.

Back
X