• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Etme bence , bakarlar neden bakmasınlar dene şansını sonradan daha çok ilerlemesinden iyidir :(
Geçen hafta dişim kırıldığında almıştım. Yaoıcak bişey yok doğumdan sonra gel dedi. Bencede bi işlem yapılması daha doğru ama gel gelelim kimse o riski almak istemiyor sanırım. O kadar sancılı bi süreç ki yordu artık beni bu durum bir an önce doğurmak istiyorum resmen 😢
Ben hem son kullanma tarihi,hem de bütçe yönünden son aya bıraktım,2.bebek olduğu için bir çok şeyi var,bir kaç kıyafet,banyo ürünleri almalıyım.1.oğlumda hediye olarak dalin ürünleri getirmiştiler,onları kullanmıştım zararlı içeriği olduğunu sonradan öğrendim.Marketde olanlardan içeriğinde daha az kimyasal olan unibaby olduğu için şimdi oğluma onu kullanıyorum,ben de yurtdışındayım.
Bende aynı şekilde düşünüyorum ya. Hediyelik vs gelicek zaten eksikleri tamamlarım sonra dedim. 2. Olunca bi tık daha rahat oluyor insan. Teşekkür ederim bu arada 🙏

Yurtdışındayım,hepsiburadadan alınca kargo ücreti çok tutuyor,trendyol daha uygun gibi.Yine de bakayım,teşekkür ederim.
Bu arada hastane çıkışı için senin aldığın takımdan aldım,memnun kaldım,çok teşekkürler,çıkışta onu gidireceğim inşallah,ama evde onunla bacakları üşür gibime geliyor,hırka gibi dokuma tulumlar,ya da bir tık kalın kumaşdan olan tulumlar alsam daha iyi olur diye düşünüyorum.
Muflon tulumlar var hm de var yine başka markalarda da vardır ama kumaşına güvendiğim için oradan tercih ediyorum bi bak istersen ben bi kaç tane aldım çok hoş geldiler
H&M Muflon Tulum Pijama - Fiyatı, Yorumları

Kizlar gunaydin
Ruyamda dogum yaptigimi gordum🥹
Baya uzun bi ruyaydi ama simdi hatirlamiyorum bebisi gordum emzik emiyordu agzindan dusuyordu falan🥹 ama cantam hazir degildi🙊🤥 anneme diyorum emzigi steril etmemistim neden hemen verdin cocuga diyorum
Annemle atisiyordum falan🫣
Ayy hayir olsun 🙏😒
Hayırlara çıksın inşallah ya 🍃
Günaydın dün gece aynı rüyayı gördük sanırım :) Doğum yaptım ve kucağımda bebeğimle emzik arayıp durdum. Emzik sterilizasyon makinen yok mu diye dalga geçtiler benimle :) Nasıl olmaz nasıl almam diye kendimi yiyip bitirdim :)
Ayy herkes bebişi görmüş, bi emzik sevdasına düşmüş 😂 bende son zamanlarda rüya görüyorum, değişik değişik ama kalkınca hatırlamıyorum. Çok tuhaf valla 😁

Hayırlara çıksın inşallah ya 🍃

Ayy herkes bebişi görmüş, bi emzik sevdasına düşmüş 😂 bende son zamanlarda rüya görüyorum, değişik değişik ama kalkınca hatırlamıyorum. Çok tuhaf valla 😁
Bu hafta doğurduğumuzu görme haftası sanırım 😂😂 benim de 7 Aralık doğum günüm pastamı üflerken doğuruyordum eşime bağırıyordum aynı gün olmasın doğum günümüz benimki kutlanmaz onu kutlarsınız hep diye ay rüya mı kabus mu anlamadım😂😂

Kızlar hepinize günaydıın,iyi bir hafta olsun :)

Rüyalarınız hayıra çıksın inşallah :) Yüzünü hatırlyor musunuz. Bende daha önce hep emzirdiğimi falan görüyordum rüyada bile çok güzel bir duyguydu :)

Ben bu haftaya hiç dinlenememiş kalktım. 8 Aralıkta randevum var çalışabilir raporu alıcam SAT'a göre tam 32 oluyorum. Ama bu son bir haftadır beni zorluyor gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum ki son zamanlar daha da ağırlaşılıyormuş. Kronik sırt ağrılarım başladı her bir kemiğim ağırıyor sanki kütür kütür sizde durumlar nasıl ?
Bende aynı şekilde hiç dinlenemedim sanki hafta sonu üstümden geçmiş gibi. Sabah aile hekimine gittim zaten en azından bi ilaç verir diye ama alerjiğe benziyor dedi astım ilacı verdi gönderdi. Çok bitkin hissediyorum, son haftalar aşırı yormaya başladı beni resmen 😖 sırt ağrıları benimde arttı, normal sanırım bu haftalarda
Canım rüyamda görene kadar böyle bişeyin varlığını yada gerekliliğini hiç düşünmemiştim ama bakarım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Ben biraz sona bıraktım sanırım daha bebeğimin yatağının nevresimi yok ne bileyim ana kucağı yok kendime bir pijama gecelik almamışım göğüs ucu kreminden göğüs pompasına kadar ilgilenmemişim. Annesinin aksine bebeğim hızla büyüyor ve erken gelecek gibi :) Hastane çantası konuşuluyor daha emzirme sütyeni almamışım :)
Ben son haftalardayım ama benimde eksiğim çok canım yorma kendini. Anakucağı bende almadım henüz, emzirme atleti vs eksik çok baktığın zaman iyi kötü internetten alırım dedim geliyor 2 güne :) yoruluyorum zaten çabucak, kamplumbağa hızıyla yapıyorum bi çok şeyi 🙈

Bu hafta doğurduğumuzu görme haftası sanırım 😂😂 benim de 7 Aralık doğum günüm pastamı üflerken doğuruyordum eşime bağırıyordum aynı gün olmasın doğum günümüz benimki kutlanmaz onu kutlarsınız hep diye ay rüya mı kabus mu anlamadım😂😂
Eşimde bana diyor doğum gününde doğur diye 🤣🤣 çok tuhaf ya 🤣

Kızlar ya, aşırı hastayım dün geceden beri öksürüyorum ciğerlerim çıkacak gibi. Az öncede diş ağrısı başladı. Parol içtim ama fayda etmedi henüz. Buz kompres yapıyorum fayda sağlamıyor. Aksi gibi sol tarafım ağrıyor ama sağ tarafımda da diş kırık doktor hiç bişey yapamayız doğumdan sonra gel dedi. Önerisi olan olur mu geçirmek için? Hastalığı geçtim şuan diş ağrısı detdine düştüm resmen 😭😢
Geçmiş olsun, bol vitaminli meyveler, tuzlu suyla gargara, bol su tüketimi ile iyileştim ben ancak aşılı olduğum için normalden daha hafif geçirdim. Diş tedavisi yapılıyor aslında gebelikte ancak hekiminiz daha iyi bilir tabii. Grip de diş ağrısını artırıyor malum.

Evet kilolarda yakinmis:)
Ayy ne tatli bi tesaduf olur he😁
Benim icime hep 10 ocak 14 ocak arasi dogum yapacakmisim gibi geliyor🤓
Ocağın ilk haftası sezeryan diyorum ben bakalım ne diyecek doktor. Cuma kontrolüm var, 12 13 aralıktada kendi doktoruma gidicem hala kararsızım sanırım nerede doğum yapacağımı 🤣

Aminn çok teşekkür ederim 🙏🙏İlk çocuğum 38 de kakasını yaptığı için acil sezeryan olmuştu ama 2.si 40+5 de geldi normalle. Her bebek farklı oluyor gerçekten.
Bebeğin kakasını yaptığını rutin kontrolde mi anladılar? Açıkçası ne olursa risk olur, kendimiz hissedebiliyor muyuz merak ediyorum.

Ocağın ilk haftası sezeryan diyorum ben bakalım ne diyecek doktor. Cuma kontrolüm var, 12 13 aralıktada kendi doktoruma gidicem hala kararsızım sanırım nerede doğum yapacağımı 🤣
Evet seninki ilk hafta olabilir
Oglumda senin gibi tahmini dogum tarihi 17siydi doktorumla 12 ocak planlamistik ama 6sinda suyum geldi
Belli de olmuyor🤓

Evet seninki ilk hafta olabilir
Oglumda senin gibi tahmini dogum tarihi 17siydi doktorumla 12 ocak planlamistik ama 6sinda suyum geldi
Belli de olmuyor🤓
Ay benim 40.haftam 18 Ocak gebelik şekeri var bebek de 2 hafta önde ne zaman doğururum acaba sizce bi tahmin var mı tecrübeli anneler 😂

Ben bu haftaya hiç dinlenememiş kalktım. 8 Aralıkta randevum var çalışabilir raporu alıcam SAT'a göre tam 32 oluyorum. Ama bu son bir haftadır beni zorluyor gerçekten ağırlaştığımı hissediyorum ki son zamanlar daha da ağırlaşılıyormuş. Kronik sırt ağrılarım başladı her bir kemiğim ağırıyor sanki kütür kütür sizde durumlar nasıl ?
8 Aralıkta benimde randevum var sata göre 32+2 oluyorum 37 değil de yılbaşına kadar çalışıp sonra izne ayrılmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa eğer . Normalde kasık ağrım hep vardı ama son günlerde biraz daha arttı ve bacaklarıma fazla yük biniyor gibi hissediyorum . Eğilip kalkmak zulüm oldu zaten , nefes daralmalarımdan bahsetmiyorum bile . En son kontrolde dr sağlıkçıların bebeleri hep erken doğar çantanı hazırla dediği için çantayı falan hazırladım , hazır ve nazır bekliyorum :D

Kızlar, dün ben bi daha kontrole gittim çağırmışlardı. Nst gayet iyi. Suyuna da tekrar iyi dediler. Kan idrar testi verdim yani görünende bi sorun yoktu idrar testinde protein negatif, kandaki protein değeri normal, spot idrarda protein normal ortalama sınırda ama sınırda yüksek çıkmış protein diyip 24 saat idrar toplama istedi. Yapıyorum ama mantıklı da gelmedi. Kafam karıştı ya tansiyonlarımda yüksek çıkmıyo 13/8den yukarı. Şaşırdım valla siz olsanız napardınız

Kızlar, dün ben bi daha kontrole gittim çağırmışlardı. Nst gayet iyi. Suyuna da tekrar iyi dediler. Kan idrar testi verdim yani görünende bi sorun yoktu idrar testinde protein negatif, kandaki protein değeri normal, spot idrarda protein normal ortalama sınırda ama sınırda yüksek çıkmış protein diyip 24 saat idrar toplama istedi. Yapıyorum ama mantıklı da gelmedi. Kafam karıştı ya tansiyonlarımda yüksek çıkmıyo 13/8den yukarı. Şaşırdım valla siz olsanız napardınız
Tedbir amaçlıdır takip, anladığım kadarıyla değerlerinizde sorun yok. Sağlıkla ilerlesin inşallah.

Ben su an 31+4üm
Sen kacsin
32+0 bugün. Hatta bugün özele gidip çalışamaz raporu aldım. Gittiğimde ishal kaynaklı sancım oldu, NST de bakıldı, normal çıktı. İlk NST bu arada bu benim. Bir sorun yok şükür. Doğum iznine bugün itibariyle ayrılmış oldum. Sabah önce devlete gittim, her zaman herkesi randevusuz alan doktor almadı beni sadece rapor yazmam için 🥲 Sağlık olsun. Özelde gittiğim doktor da gitmiş, başka bir doktora göründüm sırf rapor için. Bu hafta sonuna kadar bebeğin çamaşırlarını falan yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum. Hem artık çok zor hareket ediyorum hem de ne olur ne olmaz, stresi kalksın. Hâlâ bir sürü eksik bar tabii ama yenidoğanı idare edecek kadar hallettim. Bir tek kışlık dışarılık bir tulum kaldı. Uyku tulumu düşünmüyorum şimdilik, yenidoğan sonrasına alırım dedim. Yarım kundak da ilk etapta işimizi görür bence, ev de sıcak.

8 Aralıkta benimde randevum var sata göre 32+2 oluyorum 37 değil de yılbaşına kadar çalışıp sonra izne ayrılmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa eğer . Normalde kasık ağrım hep vardı ama son günlerde biraz daha arttı ve bacaklarıma fazla yük biniyor gibi hissediyorum . Eğilip kalkmak zulüm oldu zaten , nefes daralmalarımdan bahsetmiyorum bile . En son kontrolde dr sağlıkçıların bebeleri hep erken doğar çantanı hazırla dediği için çantayı falan hazırladım , hazır ve nazır bekliyorum :D
Yaa ne güzeel aynı gün kuzum habeleşelimm. Ben de ağırlaştığımı hissediyorum yaa. 9 Ocağa kadar dayanabilirsem çok iyi olacak son zamanlar olmadı 4 te çıkabilirsem işten idare edebilirim diye düşünüyorum. Olabildiğince iznim doğum sonrasına kalsın istiyorumm. Doğum tarihi olarak da 21 i dedi doktorum. Normal de olsa sezaryen de olsa 21 inde alabilirz dedi Normalde neden 40 veya 40 buçuğu beklemiyorlar gerçi o biraz kafamı karıştırıyor. Allaha şükür bir problemimiz yok çünkü bizim.
Ben su an 31+4üm
Sen kacsin
Kuzum biz seninle aynıymışız ya bende bugün 31+4 üm :)) Sana tahmini doğum tarihi söyledi mi hiç doktorunn

Back
X