• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar bana yeni ve çok kötü bir güncelleme geldi. Midem yediklerimi öğütmüyor sanki hepsi diri diri duruyor midemde. Dün en son akşam saat 6 gibi yemek yedim o saatten beri hiçbir şey yemedim ama yok öğütmüyor mide. Ne yapabilirim acaba ya çok kötü bir şey bu
Allah kolaylık versin. Maden suyu tüketebilirsin diye düşünüyorum. Reflü gibi geri geliyorsa onun için zaten gaviscon veriyor doktor. Bir de ağır şeyler yememeye çalış. O da mideyi yoruyor

Hiç öyle düşünme canım burda hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.ben bilmiyordum mesela söylediğini sağlıkçı olmama rağmen ve böyle bilgilendirmeler çok hoşuma gidiyor.niyetinin iyi ,yardımcı olmak ,bilgilendirmek olduğu çok açık ❤️🌹
Alanınız neydi ?
Ben de hemşireyim 😊

Neyse kızlar ben ne yazsam sorun oluyor burda inanın kendimi kötü hissettim bundan sonra yazmayı düşünmüyorum size saglıklı gebelikler…
Kızz gel buraya sen sosyal annesin 🧜🏻‍♀️hem ne güzel hep birşeyleri karşılıklı konuşarak öğreniyoruz kimse kötü düşünmedi eminim, daha ilerde inşallah bebişlerin doğumunu konuşucaz neler neler 💕

Allah kolaylık versin. Maden suyu tüketebilirsin diye düşünüyorum. Reflü gibi geri geliyorsa onun için zaten gaviscon veriyor doktor. Bir de ağır şeyler yememeye çalış. O da mideyi yoruyor
Teşekkür ederim. Maden suyu günde bir tane içiyorum ama fayda etmedi

Kızlar ben misafir var diye prilam kullandım 2 gün, bugün içmedim ve midem iyi🧿Acaba haplar şok etkisi mi yarattı 😅

Merhaba, benim son adet başlangıcım 1 mayıs, genelde hep aynı vakitlerde adet olurdum. 1 haziranda da regl olacak gibi ağrı hissettim ama o yerleşme ağrısı dendi. Şimdi 1 temmuz ve yine ağrı var. Gebelikte, adet olunması gereken tarihlerde ekstra acı hissediliyor olabilir mi? acaba diye düşünmeye başladım. Böyle bir durum var mı? Ben de saçmalıyor olabilirim emin değilim 🤐 ha bir de soğuk algınlığı var tabii ondan da kaynaklı olabilir mi ki? 🤔

Bi de bugün extra akıntım olmaya başladı. Karnım ağrıyor ıslaklık oluyor korkup lavaboya koşuyorum lekelenme sanıyorum ama şükür ki değil. Progestan sonradan daha fazla akıntı mi yapıyor yoksa gebelik haftası ilerledikce normal olan bi akıntı mi anlamadim 😅 bulantı haricinde Bi de mide yanması hissi var ne iyi gelir acaba kızlar? Ayran denedim Bi tık azalttı gibi yanmayı ama sanki alev var midemde bugün iyice
Bende de genel olarak akıntı arttı, sabah bulantı ile başlıyor yemekten sonra yanma ile devam eden mide şikayetleri var ve bunlar biliyorum ki gayet normal ☺️

Merhaba, benim son adet başlangıcım 1 mayıs, genelde hep aynı vakitlerde adet olurdum. 1 haziranda da regl olacak gibi ağrı hissettim ama o yerleşme ağrısı dendi. Şimdi 1 temmuz ve yine ağrı var. Gebelikte, adet olunması gereken tarihlerde ekstra acı hissediliyor olabilir mi? acaba diye düşünmeye başladım. Böyle bir durum var mı? Ben de saçmalıyor olabilirim emin değilim 🤐 ha bir de soğuk algınlığı var tabii ondan da kaynaklı olabilir mi ki? 🤔
Hamilelik geçiren arkadaşlarım bana hamileyken her ay periyot dönemlerinde tıpkı periyot öncesi belirtileri yaşadıklarını söylerdi, siz de şuan onu yaşıyorsunuz belli ki ☺️

Neyse kızlar ben ne yazsam sorun oluyor burda inanın kendimi kötü hissettim bundan sonra yazmayı düşünmüyorum size saglıklı gebelikler…
Yok canım benim olur mu öyle şey , hiç bi yere gidemezsin sana ihtiyacımız da var su meselesi veya başka bi konu. herkesin kendi yorumu olabilir ama kimseninde yanlış anladığını düşünmüyorum zaten ☺️🙏🥰

Canım bence de sakin kal ve bi kaç hastaneye daha git, cihazdan cihaza fark ediyor diyorlar o sebeple 8-9 haftada kalp atışı duyan olmuştu, başka bi özel hastane cihazı iyi birine görün derim ben 🙏🤲🏼 Allahım inşallah bebişin seninle ve sağlıklıdır❣️
Bugün devlete gittim daha çok küçük dedi. Hafif kalp atımı görünüyo sanki çok yeni daha dedi. Haftaya tekrar gel dedi kan değeri idrar vs aldı

Back
X