- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #1.001
Kese geçen hafa görünmüştü vajinal yolla kalp için 25 ine randevu vermişti doktor.Keseyi gördünüz mü bu değerle görünür artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese geçen hafa görünmüştü vajinal yolla kalp için 25 ine randevu vermişti doktor.Keseyi gördünüz mü bu değerle görünür artık
Boyutuna ne dedi canımHerkese selamlar, ben de geçen hafta 4+6 iken vajinal ultrason ile keseyi görmüştük, bi hafta sonra yine çağırmıştı dr, bugün 5+6 karından keseyi gördük, kalp atışı için 1 hf sonra gel dedi, heyecan dorukta, herkes güzel haberler alır inşallah
İçim rahatladı baya çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun bu arada böyle küçük kanamalarla korkutuyor bu bebişler biziBak benim foto da seninkinden küçük duruyor ama 8.89mm kesenin boyutu haftası da 5+5 dün gittim bende kalp atışını da duyduk şükür darısı sana canım bende kanama alanı olmadığı halde dün muayeneden sonra 3 4 damla pembe lekelenmem oldu
Benim tüp Bebek değil ama devlete gidiyorum veriyorlar belki bölgeden bölgeye değişiyordur bu tarz konulardaki yapılarıArkadaşım muayeneye gidiyor devlete vermiyorlar dedi ama bilmiyorum canım
Arkadaşım devlete gidiyor ona veriyor doktoru canım seninkide verir bencecanım kızlarrr size bi sorum olacak ben araştırma hastanesinde tüp bebek yaptırdım ve o doktora gitmeye devam ediyorum araştırma hastanelerinde de böyle ultrason kâğıdı veriliyo mu yoksa özelde mi veriliyor sadecegülmeyin sakın ilk gebeliğim ya
![]()
Evet sabah kararsızdın sanki ama erken gitmişsin bence biraz daha bekle canım en azından kalp atışını da alırsın
Tabiki öyle sağlık çok çok önemliTemmuz ortası gidicem derken çok erken gittim evet. Çünkü daha ileri bir tarihte gitsem eşim benimle gelemezdi işinden dolayı. Hafta içi bi gün seçiyorum hep çünkü.
bugün gelebiliyordu diye bugün oldu.
En azından hastaneyi gördüm; doktorumun yerini öğrendim. Yolu öğrendim. Hastanesi değişti doktorumun. Bir de istanbulda trafik açısından o bölgeyi incelemek istedim önceden.
Bu açıdan çok iyi oldu.
Kalp atışını pzt duyamam herhalde. Onun için de ayrıca çağıracak gibi duruyor sanki. Sağlıklı olsun da sorun değil![]()
Olabilir canım arkadaşım vermiyorlar dedi bilmiyorum ben devlete gitmedim hiçBenim tüp Bebek değil ama devlete gidiyorum veriyorlar belki bölgeden bölgeye değişiyordur bu tarz konulardaki yapıları
Yaaa iki tane kısmını okudum hemen gözlerim doldu canlarım benim kardeş kardeş annelerinin hayatlarına girecekler bence varlar, sizde benim dualarımda olacaksınız. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallahKızlar herkese selam. Umarım hamile olanların herşey yolunfa gidiyordur. Birbirimizi tanımasak bile dualarımdasınız hepinizPerşembe günü(14.06.25) hamile olduğumu öğrendim, beta hcg 5778 çıktı. Cumartesi gidince keseleri gördüm, iki tane
Bugün pembe lekelenmem oldu, tekrar gittim doktora. Kanama alanı falan yok ama kontrol amaçlı progestan iğne oldum ve ilacını kullanacağım. Daha kalp atışını duyamadık, keselerde var ama bebek göremedik daha. Çok korkuyorum, sizce var mıdır? Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün
![]()
Yaa amin inşallah, keseleri gözüktü ama kalp atışlarını duyup kesede onları görsem nasıl rahatlayacağımYaaa iki tane kısmını okudum hemen gözlerim doldu canlarım benim kardeş kardeş annelerinin hayatlarına girecekler bence varlar, sizde benim dualarımda olacaksınız. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallahgrubumuzun ilk ikiz mercimekleri maşallah
![]()
Merak etme bazen 8. Haftalarda bile bebişler anca görünüyor güzel düşünelim güzel olsun inşallah o günlerde gelecek burda hep birlikte mutlu olucaz hayırlı haberlerin ile, inşallah canımYaa amin inşallah, keseleri gözüktü ama kalp atışlarını duyup kesede onları görsem nasıl rahatlayacağım![]()
Pozitif gelecek Allah'ın izniyleMerhaba Kızlar,
Yarın ki kan sonucuma göre şimdiden totem yapıp buraya yazıyorum , bende yarın aranızda olmak istiyorum çok amin![]()
![]()
![]()
![]()
bana da bi dua eder misiniz test sonuçlarım pozitif ,Allahın izni ile yarın kanda da görürsem benden mutlusu yok
yazmak iyi geliyor,
Kızınız olcakBunlarda keseler![]()
Cuma gidicem bakalım artık karından bakarsa isticemArkadaşım devlete gidiyor ona veriyor doktoru canım seninkide verir bence![]()
Cuma günü gidince sorucam bakalımArkadaşım muayeneye gidiyor devlete vermiyorlar dedi ama bilmiyorum canım
Sen kaçıncı haftadasın kuzum ? Ben bugün 5+6 yım doktor haziranin son haftası gel dedi alttan muayene olmadan karından kalp atışı duyulsun diye haftaya cumartesi gidiyim diyorumCuma gidicem bakalım artık karından bakarsa isticem![]()
Asko bilmiyorum son adet tarihim baz alınacaksa 8 mayıstı. Transfer tarihi ise 22 Mayıs bilemiyorum ki yaniSen kaçıncı haftadasın kuzum ? Ben bugün 5+6 yım doktor haziranin son haftası gel dedi alttan muayene olmadan karından kalp atışı duyulsun diye haftaya cumartesi gidiyim diyorum![]()
Şu mesaja öyle duygulandım iki anlatamamKızlar herkese selam. Umarım hamile olanların herşey yolunfa gidiyordur. Birbirimizi tanımasak bile dualarımdasınız hepinizPerşembe günü(14.06.25) hamile olduğumu öğrendim, beta hcg 5778 çıktı. Cumartesi gidince keseleri gördüm, iki tane
Bugün pembe lekelenmem oldu, tekrar gittim doktora. Kanama alanı falan yok ama kontrol amaçlı progestan iğne oldum ve ilacını kullanacağım. Daha kalp atışını duyamadık, keselerde var ama bebek göremedik daha. Çok korkuyorum, sizce var mıdır? Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün
![]()