- 3 Ocak 2021
- 5.269
- 1.802
- 123
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Elimde deil kiİçini ferah tut canım stres de tetikler o yüzden olabildiğince sakin kal inşAllah devam etmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde deil kiİçini ferah tut canım stres de tetikler o yüzden olabildiğince sakin kal inşAllah devam etmez
Biliyorum ama şu an bebeğin için yapabileceğin en iyi şey güzel beslenip bol bol dinlenmek ve stresten uzak durmak canım olabildiğince pozitif düşün kötü şeylere odaklanıp kendine zehir etme bu günleri .kalp atışını düşün moralinin artmasına yardımcı olur belkiElimde deil ki![]()
Ondan sonra devam etmediyse korkma bence. Benim de karından baktı. Baskıdandır rahat olAlttan mı muayene olmuştun ben karından oldum ama aşırı bastırdı hatta kendide söyledi çok da bastırmayayım diye leke şeklinde saçım pembe benim inşallah devam etmez![]()
Ben de kullanıyorum canım sabah 2 akşam 2 olarak günde toplam 4 adetKızlar aranızda Progestan fitil kullanan var mı? Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Eczacı günde bir kere yazmış ilacın üstüne ama sanki doktor günde iki kere demişti tam hatırlamıyorum
Bende kullanıyorum canım sabah 1 akşam 1Kızlar aranızda Progestan fitil kullanan var mı? Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Eczacı günde bir kere yazmış ilacın üstüne ama sanki doktor günde iki kere demişti tam hatırlamıyorum
Ne güzel yazmışsınızHayırlı geceler kızlarforumda dolaşırken gördüm başlığı ve gözüm doldu
Girip bir selam vermek istedim
2025 Şubat annesiyim 5 yıl tedaviler sonrası normal yollarla mucizemi kucağıma aldım arkadaşlar gelecekten bildiriyorum çok güzel duygular sizi bekliyor
Uykusuz geceler, bitmeyen vicdan azabı, kaygılar, korkular sinir krizleri ağlama krizleri psikolojik savaşlar gibi kötü duyguları sımsıcak bir gülüş, anlamlı çipil çipil bakışlar, minik parmaklarıyla yüzünüze yumuşacık dokunuş bir anda silecek ve tekrardan dünyanın en güçlü kadını olacaksınız
Hepinizin hamileliği inşallah sorunsuz geçer doğumlarınız da kolay ve su gibi gelip geçsin inşallah
![]()
Karından görünmeyebilir ama vajinal görünürakşam hcg baktırdım 2897 çıktı yarın bi gidicem bakalım görünür mü acaba kese
Bi riski yoktur herhalde ya chat gpt yok dedi :) forumlardan okuduğun kadarıyla yurtdışında tüm kontreller vajinal oluyormuş hatta.Karından görünmeyebilir ama vajinal görünür![]()
Benim 1 haftadır kasık ağrım var özellikle solda, sol bacağıma kadar sızlama yapıyor. Dr a sordum kanama olmadıkça normal rahim genişliyor dedi inşallah öyledirKızlar benim bu akşam acayip bacaklarım sızlıyor ya. Zaten regl döneminde de hep yaşarım bunu şimdi yine tuttu![]()
Evet canım ben de öyle bakalım derse öyle yaptıracağımBi riski yoktur herhalde ya chat gpt yok dedi :) forumlardan okuduğun kadarıyla yurtdışında tüm kontreller vajinal oluyormuş hatta.
İnşallah öyledir bugün beni bıktırdı yani bu sızlamaBenim 1 haftadır kasık ağrım var özellikle solda, sol bacağıma kadar sızlama yapıyor. Dr a sordum kanama olmadıkça normal rahim genişliyor dedi inşallah öyledir![]()
Banada aynısını dedi kötü şeyler düşünmeyin normaldir umarımBenim 1 haftadır kasık ağrım var özellikle solda, sol bacağıma kadar sızlama yapıyor. Dr a sordum kanama olmadıkça normal rahim genişliyor dedi inşallah öyledir![]()
Evet canım azaldı gece pek gelmemiş açık kahverengi sulu şeklini aldı ama azaldı bir damla kadar tek gelmiş inşallah tamamen biterOndan sonra devam etmediyse korkma bence. Benim de karından baktı. Baskıdandır rahat ol![]()
Oh şükür, geçmiş olsun kuzumEvet canım azaldı gece pek gelmemiş açık kahverengi sulu şeklini aldı ama azaldı bir damla kadar tek gelmiş inşallah tamamen biter
Canım ağrım hiç olmadı kanama da azaldı rengi önce toz pembeye döndü gece boyunca sa sadece açık kahve bir damla gelmiş sanırım azaldı inşallah tamamen biterSosyallanne canım nasıl oldun başka kanama vs oldu mu veya ağrın ?