Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    38
Kızlar ben bugün takvime göre 5 haftalık oldum pazar gecesi kan vermiştim Alttan ultrason istemiyorum sabırla bekleyeyim diyorum sizce akşam kan verip değeri kendimmi kontrol etsem yoksa yarın doktor muayenesi mi olsam

Kızlar ben bugün takvime göre 5 haftalık oldum pazar gecesi kan vermiştim Alttan ultrason istemiyorum sabırla bekleyeyim diyorum sizce akşam kan verip değeri kendimmi kontrol etsem yoksa yarın doktor muayenesi mi olsam
Birkaç gün içinde gözükür bence karından da ,ben 5+3 ye gitmiştim karından gayet rahat bir şekilde görünmüştü

Ben de pazar günü kan vermiştim doktoru ertelemek istiyordum ama bir arkadaşım ve eşim ve bi de chat gpt doktora gidilmesi gerektiğini söylüyor😄 hatta arkadaşlarıma bile hiç söylemeyecektim ama bi tanesine söyledim o da bekleme sakın dedi.
Bugün randevum var.

İlk hamileliğimde de erken gitmiştim. Karnımdan bakıp kese görmüştü doktor.
O zaman 598 beta ile öğrenmiştim
Pazar günü 694.5 ile öğrendim.
Bence sizinki de gözükür 5 haftalıksa.
Benimki de uygulamaya göre 4+4 gözüküyor

Benim 4 haftalıktı, karından sadece kese gözüktü.

Ocağı tutturamadım ama şubati tutturabiljrim insalah ama benim en son 7 nisanda adet oldum sonra 36 gün gecikti sonra gecen hafta perşembe cuma hafif leke oldu ve bitti yani şimdi gebe olmuş olsam adet gününe göre kocaman oluyo ama normalde ufak olcak buraya nasıl gireceğiz dün ve bugün test yaptım sonradan beliren hayalet çizgi çıktı ama bugünkü biraz daha belirginlesti durabilirim cuma sabahı tekrar bi test yapmayı düşünüyorum insallah

Ocağı tutturamadım ama şubati tutturabiljrim insalah ama benim en son 7 nisanda adet oldum sonra 36 gün gecikti sonra gecen hafta perşembe cuma hafif leke oldu ve bitti yani şimdi gebe olmuş olsam adet gününe göre kocaman oluyo ama normalde ufak olcak buraya nasıl gireceğiz dün ve bugün test yaptım sonradan beliren hayalet çizgi çıktı ama bugünkü biraz daha belirginlesti durabilirim cuma sabahı tekrar bi test yapmayı düşünüyorum insallah
Hayırlısı olsun bence direkt kan verin 1 saate çıkıyor sonuç özel hastanede. İdrar testi ile beklemeyin her daim doğru sonuç vermiyorlar.

Hayırlısı olsun bence direkt kan verin 1 saate çıkıyor sonuç özel hastanede. İdrar testi ile beklemeyin her daim doğru sonuç vermiyorlar.
Sürekli kan vermekten çok yoruldum gidipte sonuç 0 gorucem diye korktuğum icin teste biraz daha koyuasirsa kesin inanırım diyorum hep bu gölgeyi çok görüp heves etmiştim dün innovitia gebelikte bugünde days comfortra yaptım inşallah bu sefer dogrudur

Bence de kan ver umarım bebişin seninledir .adet tarihi ile uyumlu olmadığı zaman doktor ultrason ölçümlerine göre duzeltilmis adet tarihi belirliyor ve ona göre belirleniyor dogum zamanı ,tarama zamanları vs

Bence de kan ver umarım bebişin seninledir .adet tarihi ile uyumlu olmadığı zaman doktor ultrason ölçümlerine göre duzeltilmis adet tarihi belirliyor ve ona göre belirleniyor dogum zamanı ,tarama zamanları vs
Yarın sabah ozaman gidip vereyim sağlık ocağına inşallah güzel olur bu sefer

Sürekli kan vermekten çok yoruldum gidipte sonuç 0 gorucem diye korktuğum icin teste biraz daha koyuasirsa kesin inanırım diyorum hep bu gölgeyi çok görüp heves etmiştim dün innovitia gebelikte bugünde days comfortra yaptım inşallah bu sefer dogrudur
Yumurtlama testi yapmış mıydın ne kadar zaman geçti yumurtlamanın üstünden

Hayırlı geceler kızlar 🌸 forumda dolaşırken gördüm başlığı ve gözüm doldu🥺 Girip bir selam vermek istedim❤️ 2025 Şubat annesiyim 5 yıl tedaviler sonrası normal yollarla mucizemi kucağıma aldım arkadaşlar gelecekten bildiriyorum çok güzel duygular sizi bekliyor💕 Uykusuz geceler, bitmeyen vicdan azabı, kaygılar, korkular sinir krizleri ağlama krizleri psikolojik savaşlar gibi kötü duyguları sımsıcak bir gülüş, anlamlı çipil çipil bakışlar, minik parmaklarıyla yüzünüze yumuşacık dokunuş bir anda silecek ve tekrardan dünyanın en güçlü kadını olacaksınız ❤️ Hepinizin hamileliği inşallah sorunsuz geçer doğumlarınız da kolay ve su gibi gelip geçsin inşallah 💕
Böyle bir yazıya çok ihtiyacımız varmış, çok çok teşekkür ederiz tüm güzellikler iyilikler sizinle olsun inşallah 💞🫶🏻

Yumurtlama testi yapmış mıydın ne kadar zaman geçti yumurtlamanın üstünden
Normalde nisanda yaptım 25 nisanda pik gördüm birde 4mayista pik gördüm sonra kan verdim 0 çıkınca adette olcam diye bıraktım adette olmayınca doktora gittim bütün hormonların normal dedi persembe cuma leke oldu dünde rüya gördüm bi test yapiyim dedjm hayalet çıktı ama umutlanmak istemiyorum bi çok kez başıma geldi cunku

🌸Herkese merhaba Allah hamilelik sevincinizi kucağınıza alacağınız güne kadar yaşatsın sağlıklı bedişleriniz olsun olmayanlardan yaşatsın Mevla canlarım ben Ferya 2 kız annesiyim 35 yaşındayım size hikayemi anlatmak istiyorum sizi korkutmadan benim korkularımı yenmem için size ihtiyacım var 2022 den bu yanı 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu son dış gebeliğimi 2 aylık olana kadar fark etmedik beta normal gebelik gibi arttı hep şans verildi ama en son sol tüpde görüldü ve kalbi atarken 🥺neyse ölüm tehlikesi ile 20 gün camsakurada yattım 2 doz kemoterapi iğnesi vuruldum Allahım kimseye yaşatmasın o günler 😢ve ben bu 4 gebelikte eşime söyledim bayram havası gibi geçirdik sonuç hepsi hüsran devletteki doktor yaşın 35 bana artık çocuk yapmamam gerektiğini tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi .istiyorsan dedi bende 2 kızım var çok şükür hayatımı tehlikeye atamam dedim yapmadım.1 buçuk sene oldu bazen korundum bazen olmuyor zaten dedim bıraktım ama ağrılarımın gitmediğini fark ettim ve 3 aydır sol tüpümde dış gebeliğin olduğu tüpde ağrı oldu fransada eğitim almış bi yabancı doktor arkadaşım götürdü dr seninkiler bana kalırsa genetik dedi hamile kalabilirsin felan ikna etmeye çalıştı ama ben istemiyorum dedim sonra tüpümdeki ağrı için rahim filmi istedi yırtılma bozulma var mı dir ben bu ay ecomardançekindim kapalı olan tüpümüde açtı . Bende açıkçası korunmadım zaten olmuyor diye pek takmadım ve sat 19 Mayıs 2 günüm geçti aşırı mide bulantı koku hassasiyeti kaset test aldım direk pozitif çıktı rahim filminin ilk ayı hamile kaldım 2 gün önce betam 198 çıktı dış gebelik tekrarlayan bişey bir oldumu tekrar olma olasılığı %20 yatamıyorum aklımdan çıkaramıyorum hem hayati tehlikem var hemde bi umuttur diye bekliyorum ama eşime söylemedim yine heveslenmesin diye yarın yine yaptırsam mı beta diye düşünüyorum sonra Allah’ın dediği olur bekle pazartesi diyorum bana dua edin lütfen hamilelerin duası çabuk kabul olur ben bilmem Rabbim ne hayırlı ise hakkımda onu versin dua istiyorum 🥺
Canım yaşadıkların için çok üzüldüm buradaki tüm güzel annelerin duaları seninle Allah sonunu güzel eylesin sağlıkla en güzel haberler ile kolaylıkla al mucizeni kucağına inşallah 🫂

Back
X