Kızlar ben de kontrole gittim bugün. Geçen kontrolde femur boyu 1 hafta geride çıkmıştı kağıttaki ölçüde ama Dr genel olarak haftasiyla uyumlu demişti ben kendim kağıtta okuyunca sonradan farketmistim. Bu hafta da ölçümde oyle çıkmış ama Dr yine haftasiyla uyumlu gidiyor dedi. Sanırım burda yazan bi arkadaşın dediği gibi 1 haftalık ileri ya da geri olunca normal sayıp birsey denilmiyor. Ki ben de minyon biriyim o yüzden kafaya takmadım artık dönüp sormadım da

Doğum konusunu açtım Dr a korkularım var bu konuda dedim ne planlıyorsunuz siz diye sordum. Zaten senin sezeryan olma ihtimalin yüksek, kendini vajinal doğuma şartlayıp sonradan kötü hissetme dedi. Sebebini sorduğumda hem fizyolojik yapı olarak hem de beni iyi bildiği için psikolojik olarak sezeryana daha uygun görünüyorsun şu an dedi. Benim zaten genital varis de olduğu için kalp damar Dr u sezeryana gidebilir diyince kendimi ona hazırlamaya başlamıştım dedim. Tam net konuşmak için erken olsa da bu şekilde bi konuşma geçti. Diş problemini de sordum dolgum kırıldı ağrı yapıyor mecbur kalırsam gidebilir miyim dedim. Sorun değil gidebilirsin dedi diş hekimi gereken şekilde uygulama yapar zaten dedi. Vitaminlere aynı sekilde devam diyerek ayrıldım