Malesef öyle çoğu devlet hastanesi.. özellerin fiyat olarak yanına yaklaşılmıyor artık.. eğitim ve sağlık tarafından bi düzelemedik.. Rabbim yardımcımız olsun inşOnu devlete sormak lazımBelki de kalp gözü açıktır 20 yıllık cihazlar bunlar dedi. İlçe Hastanesi maalesef..
Benimde hep berabere. Net bir şey yok. Ben kız hissediyorum ama çevrem hep erkek diyorChatcpt, Instagramda ücretli bakım, Çin takvimi tüm hurafeler bana kız diyordu canım ama cıks benim oğlan hepsini red etti
Canım bir saat kalmış. Sen rahat oy sakin ol. İnşallah hakkın neyse onu verirler puan olarak. He mülakatıydı bu? Sende klavye sınavına hazırlanıyorum.Kızlar sizden birşey isteyeceğim
Mülakat için Ankaraya geldim
Yarın saat 10.00 da benın için cok önemli bir mülakata gireceğim karnımda bebemle
Eğer kazanırsam ona cok güzel bir hayat sunabileceğim
Hamişlerin duası kabul olur derler
Adım Eda bana adımla dua eder misiniz yarın
GünaydınnGünaydın güzel annellerrrrr
Ben hâlâ hissetmiyorum. Hal böyle olunca da içimde hep bir korku oluyor
Ya ikinci erken hissedilir diyorlardı ama yok yani. Sanki boş gibiyim garip. İlk hamilelik öyle oluyor. Kızımı ilk hissettiğim de ağlamıştımGünaydınnsenin bebiş uykucudur belki ben sanırım bir kaç gündür hissediyorum içimde ki kıpırtıyı,bu farklı bişey anlatamıyorum ama farklı bir hismiş bu her bişey hissettiğimde de ağlayasım geliyo,ultrasonda ki tipi gözümün önünden hiç gitmiyor bi de , artık bana ya ben cidden anne oluyorum modu yüklendi bu iki üç gündür
Çok farklı bişey,onun odası boş şuan hiç bişey yok böyle boş odaya girip duygulanır mı insan hahshahda duygulanıyormuş vallahiYa ikinci erken hissedilir diyorlardı ama yok yani. Sanki boş gibiyim garip. İlk hamilelik öyle oluyor. Kızımı ilk hissettiğim de ağlamıştım
Duygulanır inanırım vallaÇok farklı bişey,onun odası boş şuan hiç bişey yok böyle boş odaya girip duygulanır mı insan hahshahda duygulanıyormuş vallahi
Ssvd yaptırmam diyor yani canımKızlar randevu aldığım perinatoloji doktoru beyle demiş. Anlamadım
canım ikinciler 16-17 haftalarda hissediliyor hiç merak etme. 3. de 15 de falan net olur sanırım diye bekliyorum ama şu anda bile rahmim çok gergin sanki altı aylık gibi.Günaydın güzel annellerrrrr
Ssvd yaptırmam diyor yani canımsezeryan olsa yapar
Ama yapabilirsiniz demişcanım ikinciler 16-17 haftalarda hissediliyor hiç merak etme. 3. de 15 de falan net olur sanırım diye bekliyorum ama şu anda bile rahmim çok gergin sanki altı aylık gibi.
Yok ikili tarama elden veriliyor e nabiza düşmüyor diye biliyorum yani en azindan benimki öyleydiYa bu değerler e nabızds görünüyor mu, ben de üç tane değer var ikili tarama testi sonuç ektedir yazıyor, diğer iki değerde biri 66bin diğeri 2600 küsür ben hiçbir şey anlamadım bu sonuçtan
Günaydın canım bende hissetmiyorum normal heralde yaa yapay zeka 20.haftaua kadar hissetmeyebilirsin diyorGünaydın güzel annellerrrrr
Ya normalde ilkte evet ama ikinci olunca tedirgin oluyorumGünaydın canım bende hissetmiyorum normal heralde yaa yapay zeka 20.haftaua kadar hissetmeyebilirsin diyor
Canım he için gittin sen?Kızlar dediğim doktora ulaştım sıra bekliyorum.. dua edin lütfen
Oda normaldir canim korkma her bünye aynı değil sonuçtaYa normalde ilkte evet ama ikinci olunca tedirgin oluyorum
Canım he için gittin sen?
Aynen aynen canımda işte insan bir an önce hissetmek istiyorOda normaldir canim korkma her bünye aynı değil sonuçta
Miyomlarım var ya canım riskli gebelik doktoruna geldik perinatolojiYa normalde ilkte evet ama ikinci olunca tedirgin oluyorum
Canım he için gittin sen?
Anladım canım. Bizede haber ver mutlakaMiyomlarım var ya canım riskli gebelik doktoruna geldik perinatoloji