Canım benim sayısız küçük ve 3 tane büyük her biri 9 cm boyutunda miyomum var yani şu anda 27 cm miypm var karnımda.. polip o kadar büyümez merakti etmeMiyomların ne kadar büyüklükte bende de 2 tane polip vardı hsg de görülmüştü. Büyürlerse diye korkuyorum doğuma kadar hormonlardan dolayı. Sezeryan sorasında alırlar büyük ihtimal miyomlarını kendini rahat hissettiğin bir doktora gitmen çok önemli inşallah kabul eder.
Cevap vermedi daha ya akşamları bakıyordu mesajlara dönmedi daha :/Cevap verdi mi kız doktorun ne dedi?
Ay hadi hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim kız olacak galiba öyle hissediyorum
Ay keşke ne güzel olurdu
Evet canım. Senin normal mi olacak doğum? Kız benden de tekrar kan almadılar ama m vitamine ek d vitamin demir ve magnezyum verdi
ben dün gidince 2 li için kan alırken diğerlerini de aldılar. ama sık kan bakılmaz zaten yanlış hatırlamıyorsamKızlar benim 15+4 oldu bugün ama en başta yapılan kan testi hariç hiç kan testi vs yapılmadı. Siz yaptırdınız mı sadece omega içeren bir multivitamin kullanıyorum
Canım inşallah sağlıkla atlatırsın kucağına alırsın. İçini ferah tut. Allah nasip ettikten sonra hiçbir şey engel olmaz. Önemli olan sağlığınız ikinizinde. Doktora gidersen mutlaka yaz ne diyeceğini merak ettim bende.Canım benim sayısız küçük ve 3 tane büyük her biri 9 cm boyutunda miyomum var yani şu anda 27 cm miypm var karnımda.. polip o kadar büyümez merakti etme
aynen canım...hamile kalmamda mucize zaten 12 yıldır doğal yolla hamile kalamadım..doktorlar nasıl hamile kaldığımı anlamıyor..hamile kalmam mucize, bebeğin doğması ayrı bir mucize olarak görüyor doktorlar..Rabbim ol deyince oluyor işteCanım inşallah sağlıkla atlatırsın kucağına alırsın. İçini ferah tut. Allah nasip ettikten sonra hiçbir şey engel olmaz. Önemli olan sağlığınız ikinizinde. Doktora gidersen mutlaka yaz ne diyeceğini merak ettim bende.
57,8 değer yazıyor cinsiyeti erkekKizlar 2'li taramada serbest beta hcg kac geldi? Ve cinsiyetler uyumlu mu 50 alti erkek 50 üstü kiz diyolar ya
Hayırlısı olsun inşallah. Bende oğlanı bulamayacak gibiyimBen kızı bulamadım maalesef
Genelde doğru tahmin ediyorChat erkek diyo
Anladım canım.Cevap vermedi daha ya akşamları bakıyordu mesajlara dönmedi daha :/
Canım bazı doktorlar normal doğuma girmiyor ebe yaptırıyor Buda öyle sanırım. @divane nergis senin bugün kontrol yokmuydı kesin kız dedi mi BudaKızlar randevu aldığım perinatoloji doktoru beyle demiş. Anlamadım
Ya bu değerler e nabızds görünüyor mu, ben de üç tane değer var ikili tarama testi sonuç ektedir yazıyor, diğer iki değerde biri 66bin diğeri 2600 küsür ben hiçbir şey anlamadım bu sonuçtanKizlar 2'li taramada serbest beta hcg kac geldi? Ve cinsiyetler uyumlu mu 50 alti erkek 50 üstü kiz diyolar ya
Ya destekliyorsa bu MütüşCanım bazı doktorlar normal doğuma girmiyor ebe yaptırıyor Buda öyle sanırım. @divane nergis senin bugün kontrol yokmuydı kesin kız dedi mi Buda
Benm 16.3 değerim ama kız gibi sankıKizlar 2'li taramada serbest beta hcg kac geldi? Ve cinsiyetler uyumlu mu 50 alti erkek 50 üstü kiz diyolar ya
Aynen canım biz kızdan devamke sanki hiç erkek annesi olamayacak gibiyim kucağıma alınca erkek yakışmıyor sanki biz pembişlerden devamHayırlısı olsun inşallah. Bende oğlanı bulamayacak gibiyim
Genelde doğru tahmin ediyor
Anladım canım.
Cuma belli olacak inşallahBenm 16.3 değerim ama kız gibi sankı
Aynen canım biz kızdan devamke sanki hiç erkek annesi olamayacak gibiyim kucağıma alınca erkek yakışmıyor sanki biz pembişlerden devam
Ayy hafızanla aklınla bin yaşa, nasıl hatırladın kız :) "Cihazım çok kötü, bununla cinsiyet göremem iki hafta sonra gelirsen hem bebek büyümüş olur hem de diğer odaya geçeceğim orada bakalım" dedi, bakmaya uğraşmadı bile, dürtüklesek poposunu dönse falan yine de göremez miyiz dedim, inan çok kalitesiz bu cihaz dediCanım bazı doktorlar normal doğuma girmiyor ebe yaptırıyor Buda öyle sanırım. @divane nergis senin bugün kontrol yokmuydı kesin kız dedi mi Buda
Kötü cihaz ile diğer şeyleri nasıl görüyor peki düzgünAyy hafızanla aklınla bin yaşa, nasıl hatırladın kız :) "Cihazım çok kötü, bununla cinsiyet göremem iki hafta sonra gelirsen hem bebek büyümüş olur hem de diğer odaya geçeceğim orada bakalım" dedi, bakmaya uğraşmadı bile, dürtüklesek poposunu dönse falan yine de göremez miyiz dedim, inan çok kalitesiz bu cihaz dedi
Chatcpt, Instagramda ücretli bakım, Çin takvimi tüm hurafeler bana kız diyordu canım ama cıks benim oğlan hepsini red ettiHayırlısı olsun inşallah. Bende oğlanı bulamayacak gibiyim
Genelde doğru tahmin ediyor
Anladım canım.
Onu devlete sormak lazımKötü cihaz ile diğer şeyleri nasıl görüyor peki düzgün