Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Canım benim sayısız küçük ve 3 tane büyük her biri 9 cm boyutunda miyomum var yani şu anda 27 cm miypm var karnımda.. polip o kadar büyümez merakti etme

Cevap vermedi daha ya akşamları bakıyordu mesajlara dönmedi daha :/

Kızlar benim 15+4 oldu bugün ama en başta yapılan kan testi hariç hiç kan testi vs yapılmadı. Siz yaptırdınız mı sadece omega içeren bir multivitamin kullanıyorum
ben dün gidince 2 li için kan alırken diğerlerini de aldılar. ama sık kan bakılmaz zaten yanlış hatırlamıyorsam

Canım benim sayısız küçük ve 3 tane büyük her biri 9 cm boyutunda miyomum var yani şu anda 27 cm miypm var karnımda.. polip o kadar büyümez merakti etme
Canım inşallah sağlıkla atlatırsın kucağına alırsın. İçini ferah tut. Allah nasip ettikten sonra hiçbir şey engel olmaz. Önemli olan sağlığınız ikinizinde. Doktora gidersen mutlaka yaz ne diyeceğini merak ettim bende.

aynen canım...hamile kalmamda mucize zaten 12 yıldır doğal yolla hamile kalamadım..doktorlar nasıl hamile kaldığımı anlamıyor..hamile kalmam mucize, bebeğin doğması ayrı bir mucize olarak görüyor doktorlar..Rabbim ol deyince oluyor işte

Kizlar 2'li taramada serbest beta hcg kac geldi? Ve cinsiyetler uyumlu mu 50 alti erkek 50 üstü kiz diyolar ya

Kızlar randevu aldığım perinatoloji doktoru beyle demiş. Anlamadım

Eklentiler

• IMG_5068.webp
    56 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar randevu aldığım perinatoloji doktoru beyle demiş. Anlamadım
Canım bazı doktorlar normal doğuma girmiyor ebe yaptırıyor Buda öyle sanırım. @divane nergis senin bugün kontrol yokmuydı kesin kız dedi mi Buda

Benimde doktor yarına kabul etmiş saat 11 buçukta gideceğiz bakalım ne kadar bekleyeceğiz orada bilmiyorum

Kizlar 2'li taramada serbest beta hcg kac geldi? Ve cinsiyetler uyumlu mu 50 alti erkek 50 üstü kiz diyolar ya
Ya bu değerler e nabızds görünüyor mu, ben de üç tane değer var ikili tarama testi sonuç ektedir yazıyor, diğer iki değerde biri 66bin diğeri 2600 küsür ben hiçbir şey anlamadım bu sonuçtan

Canım bazı doktorlar normal doğuma girmiyor ebe yaptırıyor Buda öyle sanırım. @divane nergis senin bugün kontrol yokmuydı kesin kız dedi mi Buda
Ya destekliyorsa bu Mütüş

Benm 16.3 değerim ama kız gibi sankı
Hayırlısı olsun inşallah. Bende oğlanı bulamayacak gibiyim

Genelde doğru tahmin ediyor

Anladım canım.
Aynen canım biz kızdan devamke sanki hiç erkek annesi olamayacak gibiyim kucağıma alınca erkek yakışmıyor sanki biz pembişlerden devam

Benm 16.3 değerim ama kız gibi sankı

Aynen canım biz kızdan devamke sanki hiç erkek annesi olamayacak gibiyim kucağıma alınca erkek yakışmıyor sanki biz pembişlerden devam
Cuma belli olacak inşallah

Ayy hafızanla aklınla bin yaşa, nasıl hatırladın kız :) "Cihazım çok kötü, bununla cinsiyet göremem iki hafta sonra gelirsen hem bebek büyümüş olur hem de diğer odaya geçeceğim orada bakalım" dedi, bakmaya uğraşmadı bile, dürtüklesek poposunu dönse falan yine de göremez miyiz dedim, inan çok kalitesiz bu cihaz dedi

Kötü cihaz ile diğer şeyleri nasıl görüyor peki düzgün

Hayırlısı olsun inşallah. Bende oğlanı bulamayacak gibiyim

Genelde doğru tahmin ediyor

Anladım canım.
Chatcpt, Instagramda ücretli bakım, Çin takvimi tüm hurafeler bana kız diyordu canım ama cıks benim oğlan hepsini red etti

Kızlar sizden birşey isteyeceğim
Mülakat için Ankaraya geldim
Yarın saat 10.00 da benın için cok önemli bir mülakata gireceğim karnımda bebemle
Eğer kazanırsam ona cok güzel bir hayat sunabileceğim
Hamişlerin duası kabul olur derler
Adım Eda bana adımla dua eder misiniz yarın

`