- Emoji Skoru
- 92
- Puanlar
- 13
İnşallah canım inan fetal dna yaptırdığımdan beri ne gecem belli ne gündüzüm sürekli ağlıyorum dua ediyorum dün de gen testim çıktı delesyon varmış bende inşallah bebeğime aktarılmazHiç duymadım canım bende fmf hastasıyım şükür oğlumda çıkmadı inş bu bebektede çıkmaz.. her gen aktarılmıyor için rahat olsun
Ya şu erkek isimlerini paylaşın bacılarımBenim oğlan koydu ismini erkek olursa ben koyacağım dedibize düşünme gereği kalmadı çok rahat oldu
Ne kullanıyorsunuz acaba kan sulandırıcı olarakBen kullanıyorum canım pıhtı geçmişim var ciğere attı evet ishal yapıyor
Bizim ki MeteYa şu erkek isimlerini paylaşın bacılarımdaha bulamadık bi şey biz
Canım inş birsey çıkmayacak inşİnşallah canım inan fetal dna yaptırdığımdan beri ne gecem belli ne gündüzüm sürekli ağlıyorum dua ediyorum dün de gen testim çıktı delesyon varmış bende inşallah bebeğime aktarılmaz
Pozitif gebelik testinden 11. Haftaya kadar 5 kilo almıştım. 11. Haftada diyete başladım, 5 haftadır kilo almadım. Bazen -1 kiloya kadar gerileyip geri geliyorum.Kızlaaar kaç kilo aldınızzz kaçıncı haftadasınızzz
Aklıma gelen isimlerini yazayım, kendim koyacağımı yazmayacağım. Kum havuzunda sonra 5 tane Mehmet Ali bir arada sonraYa şu erkek isimlerini paylaşın bacılarımdaha bulamadık bi şey biz
Mert, Aras, Kerem, Oğuz, Tarık, barışAklıma gelen isimlerini yazayım, kendim koyacağımı yazmayacağım. Kum havuzunda sonra 5 tane Mehmet Ali bir arada sonra.
Çınar, Ayaz, Kağan, Atlas, Uras, Tarık, Asaf, Ömer Faruk, Atlas ( atlas koymayamı dövüyorlarmış gibi ),
Salih, Akif, Bora, Kuzey, Güney
İlk 0.4 lük sabah akşam enox oksapar başladım sonra göğüs ve kalp doktoruna gittim hibor 7500 başladık çok tuvalete çıksrıyor canım çok yanıyor tümünü kullandım en hafifi enox ve hibor sanırım ve karından az acıyor heryer morardı numaradaNe kullanıyorsunuz acaba kan sulandırıcı olarak
Ege, Meriç, Fırat, Deniz, SakaryaMert, Aras, Kerem, Oğuz, Tarık, barış
Tamam canımBen sana yarın yazarım
Yaa hadi inşallah hayırlısı olsun canımCanım çok şükür iyi geçti diye düşünüyorum
2 falan aldım canım. Ama bir alıp bir veriyorum. Düzenli beslenemiyorum.Kızlaaar kaç kilo aldınızzz kaçıncı haftadasınızzz
Atahan ata Kağan asil göktürk han ege Efe(ama çok yaramaz oluyorlarAklıma gelen isimlerini yazayım, kendim koyacağımı yazmayacağım. Kum havuzunda sonra 5 tane Mehmet Ali bir arada sonra.
Çınar, Ayaz, Kağan, Atlas, Uras, Tarık, Asaf, Ömer Faruk, Atlas ( atlas koymayamı dövüyorlarmış gibi ),
Salih, Akif, Bora, Kuzey, Güney
Bulut, Güneş, Toprak, Göktüğ, Gökçe, Timur, Selçuk, AteşTamam canım
Yaa hadi inşallah hayırlısı olsun canım
2 falan aldım canım. Ama bir alıp bir veriyorum. Düzenli beslenemiyorum.
Atahan ata Kağan asil göktürk han ege Efe(ama çok yaramaz oluyorlar) yiğit Alp
Bizim ki yüzde doksan gibi Ali olacak.Ya şu erkek isimlerini paylaşın bacılarımdaha bulamadık bi şey biz
16+2 ve -7 kilo ile gidiyorumdaha alma aşamasına geçemedim bulantılar sağolsun
Çok mu bulantı yaşadın16+2 ve -7 kilo ile gidiyorumdaha alma aşamasına geçemedim bulantılar sağolsun
Süperrrsinnnniz16+4 ve +500 gr sadece
bende 5 kilo aldım 16+3Pozitif gebelik testinden 11. Haftaya kadar 5 kilo almıştım. 11. Haftada diyete başladım, 5 haftadır kilo almadım. Bazen -1 kiloya kadar gerileyip geri geliyorum.
Doktordan geliyorum şimdi böbreğe de baktılar siyatik dedi magnezyum verdi galiba ben doğurana kadar çekeceğim kan tahlillerine şeker yüklemesiyle bakarız dediTamam canım
Yaa hadi inşallah hayırlısı olsun canım
2 falan aldım canım. Ama bir alıp bir veriyorum. Düzenli beslenemiyorum.
Atahan ata Kağan asil göktürk han ege Efe(ama çok yaramaz oluyorlar) yiğit Alp
16. Hafta 1 kilo aldım ama göbeğim 5 kilo almış gibi görünüyorKızlaaar kaç kilo aldınızzz kaçıncı haftadasınızzz
Oğlumun adı Ali asaf 3 yaşındaBizim ki yüzde doksan gibi Ali olacak.
Bende sırayım o zaman bir yarın.Doktordan geliyorum şimdi böbreğe de baktılar siyatik dedi magnezyum verdi galiba ben doğurana kadar çekeceğim kan tahlillerine şeker yüklemesiyle bakarız dedi