Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Kızlar 12. Haftadan selam doktordan geliyorum cinsiyet söylemedi tahminleri alabilir miyim 🙈
Fotonun birinde kız diğerinde erkek gibi duruyor aşırı kafam karıştı
bence kız canım oğlan olunca pipi ortada oluyor

@CipisS bana yaz dostum bir oğlan, 2 li yaptırdım az önce. çok şükür herşeyi oluşmuş burun kemiği, mide kalp odacıkları falan, ense kalınlığı da iyi. pipi de ortadaydı :D
Hahah kız bu oğlan çokluğu nedir böyle 🤣 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥹

@CipisS bana yaz dostum bir oğlan, 2 li yaptırdım az önce. çok şükür herşeyi oluşmuş burun kemiği, mide kalp odacıkları falan, ense kalınlığı da iyi. pipi de ortadaydı :D
Hey maşallah haziranda oğlan patlaması olmuş 😀😀

Hayırlı olsun kızlar❤️❤️ 13.haftada erkeğe benziyor dediler bana özel hastanede cihazı çok gelişmiş ve 3d ultrasonla falan baktı. Sonra kontrole çağırmıştı 14.haftada tekrar baktı erkek ama yanılma payı var dedi. Bugün devlete gittim doktor hanım kıza benziyor dedi :))) ama ultrason cihazım çok eski yani birkaç hafta daha bekleyelim dedi. Çatlayacağım meraktan :))) sağlıkla gelsin inşallah hepimizin.. acaba hangisi doğru söylüyor sanki 3d ultrason daha doğrudur gibi geliyor :)

Selam kızlarrr, deli gibi isim düşünüyorum artık,cidden erkeğe isim bulmak çok zor 😂 kız ismimiz hazırdı erkeğe sıfırdan başlıyoruz şuan 😂😂 eşim Kıvanç,aslan gibi isimler düşünüyor ama bilemedim bende aslında böyle çok yaygın olmayan ama zor olmayan isim istiyorum 😂 kıvanç hoşuma gidiyor ama sanki biraz ağır gibi gerçi büyüyecek hep aynı kalmayacak 😂 kafalar karışık fazlasıylaaa

Selam kızlarrr, deli gibi isim düşünüyorum artık,cidden erkeğe isim bulmak çok zor 😂 kız ismimiz hazırdı erkeğe sıfırdan başlıyoruz şuan 😂😂 eşim Kıvanç,aslan gibi isimler düşünüyor ama bilemedim bende aslında böyle çok yaygın olmayan ama zor olmayan isim istiyorum 😂 kıvanç hoşuma gidiyor ama sanki biraz ağır gibi gerçi büyüyecek hep aynı kalmayacak 😂 kafalar karışık fazlasıylaaa
Bencede kıvanç güzelmiş canım.. erkek olursa oğlum buldu ismi Mete olacak 🤭

Hayırlı olsun kızlar❤️❤️ 13.haftada erkeğe benziyor dediler bana özel hastanede cihazı çok gelişmiş ve 3d ultrasonla falan baktı. Sonra kontrole çağırmıştı 14.haftada tekrar baktı erkek ama yanılma payı var dedi. Bugün devlete gittim doktor hanım kıza benziyor dedi :))) ama ultrason cihazım çok eski yani birkaç hafta daha bekleyelim dedi. Çatlayacağım meraktan :))) sağlıkla gelsin inşallah hepimizin.. acaba hangisi doğru söylüyor sanki 3d ultrason daha doğrudur gibi geliyo
valla bana alttan baktı canım, ense kalınlığı konusunda yanılma payı olsun istemiyorum dedi. on dk flan rahat baktı mide kalp burun kemiği, yarım ayrıntılı ultrason gibi oldu. alttan baktığı için net gördü ama göbekten bakınca bir 16 hafta falan daha net olabilir.

valla bana alttan baktı canım, ense kalınlığı konusunda yanılma payı olsun istemiyorum dedi. on dk flan rahat baktı mide kalp burun kemiği, yarım ayrıntılı ultrason gibi oldu. alttan baktığı için net gördü ama göbekten bakınca bir 16 hafta falan daha net olabilir.
Bu haftalarda alttan bakıldığını ilk defa duydum canım

Bu haftalarda alttan bakıldığını ilk defa duydum canım
evet ben de dedim yaa artık 3 aylık olduk hocam bakmasak dedim, yanılma payı olmasın bakacağım dedi. göbek yağım varmış ama öyle obez de değilim ki 75 kiloyum. ama varya nasıl netti herşeyi, kıprak kıprak eller ayaklar, bir hareketler pozlar. iyi ki alttan bakmış dedim :D

evet ben de dedim yaa artık 3 aylık olduk hocam bakmasak dedim, yanılma payı olmasın bakacağım dedi. göbek yağım varmış ama öyle obez de değilim ki 75 kiloyum. ama varya nasıl netti herşeyi, kıprak kıprak eller ayaklar, bir hareketler pozlar. iyi ki alttan bakmış dedim :D
Olsun canım detaylıca bakmış güzel olmuş

biz de ilk isimler babadan ikinci isimler anneden geliyor. oğlum yusuf yekta kızım izgi neva, üç numara ........... Sina. yani ben Sina istiyorum. eşim ne der başına ne bulur bilmiyorum. benim de fikrim değişir mi bilmiyorum ama diğer çocuklarımda da ilk karar verdiğimi koydum hiç değişmedi fikrim.

Ay kesinmi canım şimdi resmi varmı tahmin demedi yanı senin kız hayalin vardı dimi
Bendede kilo var üsten gözükmüyor ama Altan bakıyorlar dedim hep ama bakmadı ikilide makineleri iyi ya cinsiyet tutuyor snaırım biz pipi görmek dedik pat diye tahminin kız dedi ya bana haftaya yeniden gidicem kalbine bakamı yeniden çağırdı
Resim varsa atarmısn

Ay kesinmi canım şimdi resmi varmı tahmin demedi yanı senin kız hayalin vardı dimi

Bendede kilo var üsten gözükmüyor ama Altan bakıyorlar dedim hep ama bakmadı ikilide makineleri iyi ya cinsiyet tutuyor snaırım biz pipi görmek dedik pat diye tahminin kız dedi ya bana haftaya yeniden gidicem kalbine bakamı yeniden çağırdı
Resim varsa atarmısn
Kız olsa güzel olur diyordum, sağlıkla gelsin artık deli baş :D Bu kez dosyaya takıp kan alma yerine yolladı canım resmin ben de bir tane daha çıkarın demedim hiç aklıma gelmedi bile. Araştırmada yaptırdım alet iyi miydi bilmiyorum tabi. Ya kız mı geliyor size de sağlıkla gelsin inşallah.

Kız olsa güzel olur diyordum, sağlıkla gelsin artık deli baş :D Bu kez dosyaya takıp kan alma yerine yolladı canım resmin ben de bir tane daha çıkarın demedim hiç aklıma gelmedi bile. Araştırmada yaptırdım alet iyi miydi bilmiyorum tabi. Ya kız mı geliyor size de sağlıkla gelsin inşallah.
Doktor Makineden kalktı masasına geçerken ben giyiniyordum ben sormadan birden tahminin kız dedi devlet bide Ahahaha devlet kız ise asla söylemıyor genelde

Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah 🙏🏻 zaten profesör e gidiyordum özele . Şimdi de doçent bir perinatolog a özel kliniğine randevu aldık . İnşallah güzel şeyler duyarız
İnşallah arkadaşım.
Bizide bilgilendir, inşallah hayırlı ve güzel haberler duyacağız 🥹🌷

İkili taramanın kan sonucu çıkmış ama 1.61 yazıyor ay kafayı yiycem ne demek onu da bilmiyorum 😏 bilen varmı

Kızlar göbek deliğimde bir iltihaplanma oldu doktora gittim ve cinsiyetiimiz erkek😀😀 biraz şok olduk kıza baya inandırmıştık ikinci bir oğlum oluyor Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin❤️💙 @CipisS kuzum beni ekle bebeğim erkek

Back
X