- Emoji Skoru
- 572
- Puanlar
- 43
Benmde 1.73 biri 16.3 biriİkili taramanın kan sonucu çıkmış ama 1.61 yazıyor ay kafayı yiycem ne demek onu da bilmiyorumbilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde 1.73 biri 16.3 biriİkili taramanın kan sonucu çıkmış ama 1.61 yazıyor ay kafayı yiycem ne demek onu da bilmiyorumbilen varmı
Bence çocuklar ismiyle geliyor. Biz oğlumda iki isim dedik, eşim bir ismi kesin koydu, ben ona uyacak isim aradım aylarca. Bulduk, çikolatalarına bile o isim basılacaktı, siparişler verildi. Sonra bir akşam çiğköfte yerken aniden iki ismi de değiştirdik, hem de aklımızda hiç olmayan iki isimle, yan yana uyumlu mu diye bile kafa yormadık çünkü doğuma 1 hafta vardı ve ismi o gece karar verdiğimiz isimler olduBen çok kararsız bir insanım![]()
AaaaKızlar göbek deliğimde bir iltihaplanma oldu doktora gittim ve cinsiyetiimiz erkekbiraz şok olduk kıza baya inandırmıştık ikinci bir oğlum oluyor Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
@CipisS kuzum beni ekle bebeğim erkek
Yok yavrum doktor kesin dedi 16+0 dayız yanılma olmaz artıkAaaaDur kız, belki bizimki gibi olur
![]()
İnşallah dualarınızı eksik etmeyinİnşallah arkadaşım.
Bizide bilgilendir, inşallah hayırlı ve güzel haberler duyacağız![]()
hadi gözün aydın, Hürrem olacağız. bu oğlanlara da kız lazım ya erkek senesi olduKızlar göbek deliğimde bir iltihaplanma oldu doktora gittim ve cinsiyetiimiz erkekbiraz şok olduk kıza baya inandırmıştık ikinci bir oğlum oluyor Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ben sürekli cinsiyet tahmini yanlış çıkanların sayfalarını okuyordum buradaYok yavrum doktor kesin dedi 16+0 dayız yanılma olmaz artık
Evet ya ben iki erkek annesi olarak tam Hürrem moduna gireyimhadi gözün aydın, Hürrem olacağız. bu oğlanlara da kız lazım ya erkek senesi oldu![]()
16.haftadada yanılma olmaz artık yahuBen sürekli cinsiyet tahmini yanlış çıkanların sayfalarını okuyordum buradaBenim de yarın kontrolüm var kendi doktorumda, bakalım o ne diyecek cinsiyete
![]()
Yaşıylarıyla evlenmiyorlar zaten ya :) Öyle düşün..hadi gözün aydın, Hürrem olacağız. bu oğlanlara da kız lazım ya erkek senesi oldu![]()
Ben doğurana kadar inanamayacağım için16.haftadada yanılma olmaz artık yahuinstadaki kadın sende tutturdu bende tutmadı
![]()
Ypk ya kız dedi sana niye değişsin ki değişmezBen doğurana kadar inanamayacağım içinYarını bekliyorum yine aynı heyecanla
![]()
Ayyy bir prens daha aramıza katılıyor deseneKızlar göbek deliğimde bir iltihaplanma oldu doktora gittim ve cinsiyetiimiz erkekbiraz şok olduk kıza baya inandırmıştık ikinci bir oğlum oluyor Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Neye bakılıyor tam olarak bende sonuç var ama hangisini söyliyim sanaİkili taramanın kan sonucu çıkmış ama 1.61 yazıyor ay kafayı yiycem ne demek onu da bilmiyorumbilen varmı
Bana da 12.hafta detaylı ultrasonunda böbrekleri göremediği için perinatoloğum alttan baktı. Hiç bi riski yok istemezsen bakmayalım dedi ama ben böbrek muayenesini merak ettiğimden okey dedimevet ben de dedim yaa artık 3 aylık olduk hocam bakmasak dedim, yanılma payı olmasın bakacağım dedi. göbek yağım varmış ama öyle obez de değilim ki 75 kiloyum. ama varya nasıl netti herşeyi, kıprak kıprak eller ayaklar, bir hareketler pozlar. iyi ki alttan bakmış dedim![]()
Ya küçük pipili bir oğlum olacaksaYpk ya kız dedi sana niye değişsin ki değişmez![]()
Öyle bir anlattın ki, normalde kadınlar bundan kaçar ama benim doktora gidip bunu rica edesim geldiBana da 12.hafta detaylı ultrasonunda böbrekleri göremediği için perinatoloğum alttan baktı. Hiç bi riski yok istemezsen bakmayalım dedi ama ben böbrek muayenesini merak ettiğimden okey dedimgerçekten her şey çok daha belirgin oluyor minnoşlar zıplayıp duruyor ya
![]()
Bence bu bebek kız, hayırlısı olsunKızlar 12. Haftadan selam doktordan geliyorum cinsiyet söylemedi tahminleri alabilir miyim
Fotonun birinde kız diğerinde erkek gibi duruyor aşırı kafam karıştı
16 haftamdayım daha hiç vitamin kullanmadım.13. Haftada yazmıştı ama mide bulantısından dolayı yutamıyorum Allah’a emanet gidiyoruz bebeğimleKızlar günaydın, 12.haftadan sonra doktorunuz ilaç verdi mi? Bana feramat siye bir demir ilacı vermiş sadece ama sağlık ocağı d vitamini de versin dedi kafam karıştı. Bir de Koryoamniyotik seperasyon izlendiğiciçin günde bir progesteron alacakmışım daha önce karşılaşan var mı böyle bi şeyle
Tşk ederiz teyzesiAyyy bir prens daha aramıza katılıyor desenevalla haziran ayı erkek ayıymış
![]()