Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Hanımlar bugün amniyosentez ön raporum gelmiş, cinsiyet ve trizomilere bakılmış temiz gelmiş. İçim biraz rahatladı ama esas sonuç 6 hafta içinde çıkar dediler. En azından fetal dna (nipt) testi sonucum tutarlı ilerliyor. Bekleyen herkesin sürecin sonunda sonuçları inşallah tamamen temiz gelir ve sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi.
Çok sevindim canım 🙏🏻 başka neye bakıyolar ki kromozomsal hastalıklara tek bakılmıyor mu

Canım işte ilk doğumumu yaptıran doktora inanmıyorum ama ben hsg çektirirken oradaki doktorda demişti rahmin çok yıpranmış diye. %99 sezeryan olacak zaten biliyorum. En iyisi perinatolojiden devam etmek.

Benim işte tam doğum sırasında söyledi. Hatta doğumdan çıkınca eşime demiş.

Canım ben elenatal2 kullanıyorum. Ama demir magnezyum d vitamini ayrı içiyorum

Benim sezeryan olacak sanırım. Başka çare yok

Normal canım. Rahim genişlemesi diyorlar. Benimde hala ara ara oluyor

Bana çok yalancı pozitif verdi canım. En iyisi kan vermek

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥹🫶🏻
Aminn canım hep beraber inşallah seninle aynı gidiyor gibiyiz. 😍

Kızlar benim 15+4 oldu bugün ama en başta yapılan kan testi hariç hiç kan testi vs yapılmadı. Siz yaptırdınız mı sadece omega içeren bir multivitamin kullanıyorum

Hanımlar bugün amniyosentez ön raporum gelmiş, cinsiyet ve trizomilere bakılmış temiz gelmiş. İçim biraz rahatladı ama esas sonuç 6 hafta içinde çıkar dediler. En azından fetal dna (nipt) testi sonucum tutarlı ilerliyor. Bekleyen herkesin sürecin sonunda sonuçları inşallah tamamen temiz gelir ve sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi.
Çok sevindim canım gözün aydın darısı diğer test sonucuna inşallah 🌸😍

Kızlar benim 15+4 oldu bugün ama en başta yapılan kan testi hariç hiç kan testi vs yapılmadı. Siz yaptırdınız mı sadece omega içeren bir multivitamin kullanıyorum
Doktor çağırdı mı 16 da o zaman tekrar kan yapacaktır büyük ihtimal

Çok sevindim canım 🙏🏻 başka neye bakıyolar ki kromozomsal hastalıklara tek bakılmıyor mu
Karyotip ve wes taraması yapılacakmış.
Şuna benzer bir açıklamalar yaptılar,
WES Testi Ne İşe Yarar ve Neden Yapılır?
    • Tanı Koyma: Klinik bulgularıyla tam adı konulamayan nadir, karmaşık veya atipik genetik hastalıkların kök nedenini belirler.
    • Geniş Kapsam: Tek bir testle yaklaşık 20.000 geni ve bunların protein kodlayan (ekzon) kısımlarını tarar.

Karyotip ve wes taraması yapılacakmış.
Şuna benzer bir açıklamalar yaptılar,
WES Testi Ne İşe Yarar ve Neden Yapılır?
    • Tanı Koyma: Klinik bulgularıyla tam adı konulamayan nadir, karmaşık veya atipik genetik hastalıkların kök nedenini belirler.
    • Geniş Kapsam: Tek bir testle yaklaşık 20.000 geni ve bunların protein kodlayan (ekzon) kısımlarını tarar.
Umarım temiz gelir ve hiç bir sorun çıkmaz , hamileleiğimizden hiç bişey anlamadık 😢

Ş

Şimdi yazdım doktoruma ya bana neden vermedi acaba 😅
Cevap verdi mi kız doktorun ne dedi?
Kızlar göbek deliğimde bir iltihaplanma oldu doktora gittim ve cinsiyetiimiz erkek😀😀 biraz şok olduk kıza baya inandırmıştık ikinci bir oğlum oluyor Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin❤️💙 @CipisS kuzum beni ekle bebeğim erkek
Ay hadi hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻💙 benim kız olacak galiba öyle hissediyorum 😅
Ayy kızlar keşke yakın olsaydık da bizimkiler arkadaş olsaydı 😂 tanımadığı bir sürü teyzesi var oğlumunnnn 🫶🏻
Ay keşke ne güzel olurdu 🥹🫶🏻
Aminn canım hep beraber inşallah seninle aynı gidiyor gibiyiz. 😍
Evet canım. Senin normal mi olacak doğum? Kız benden de tekrar kan almadılar ama m vitamine ek d vitamin demir ve magnezyum verdi

Günaydın hanımlar.. ya bahsetmiştim benim çok büyük Miyomlarım var o yüzden hamileliğimde doğumda riskli.. dün özeldeki doktorun yine riskli olduğunu söyledi doğumun.. Ben eskiden üniversite hastanesinde çalışıyordum geçen yıl istifa ettim orada olan Ali acar diye bir doktor var duyanlar olmuştur Türkiye’de bayağı ünlü,ona hastanede gidiyordum ama aşırı yoğun olduğu için doğru düzgün ilgilenemiyordıçu bugün özel muayenesine gideceğim akşammış muayeneler randevuda bulamadık ama kayınvalidemin tanıdıgı oluyor rica edeceğiz inşallah kabul eder dua edin kabul etsin ben orada sanırım kendimi daha güvende hissedeceğim

Günaydın hanımlar.. ya bahsetmiştim benim çok büyük Miyomlarım var o yüzden hamileliğimde doğumda riskli.. dün özeldeki doktorun yine riskli olduğunu söyledi doğumun.. Ben eskiden üniversite hastanesinde çalışıyordum geçen yıl istifa ettim orada olan Ali acar diye bir doktor var duyanlar olmuştur Türkiye’de bayağı ünlü,ona hastanede gidiyordum ama aşırı yoğun olduğu için doğru düzgün ilgilenemiyordıçu bugün özel muayenesine gideceğim akşammış muayeneler randevuda bulamadık ama kayınvalidemin tanıdıgı oluyor rica edeceğiz inşallah kabul eder dua edin kabul etsin ben orada sanırım kendimi daha güvende hissedeceğim
Canım Konya'da Rengin Karataylı var bide, mükemmeldir. Ali Acar çok meşhur ama sıra bulmakta vs zorlanırsan Rengin Hanımla da bir görüş derim, özeldeydi en son..

Canım Konya'da Rengin Karataylı var bide, mükemmeldir. Ali Acar çok meşhur ama sıra bulmakta vs zorlanırsan Rengin Hanımla da bir görüş derim, özeldeydi en son..
Biliyorum canım rengin hocayı şahıs olarakta tanırım.. zaten onunla aynı hastanede başka doktora gidiyorum benim korkum ameliyat büyük olursa küveZ gerekli olursa özellere çok güvenemiyorum

Cevap verdi mi kız doktorun ne dedi?

Ay hadi hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻💙 benim kız olacak galiba öyle hissediyorum 😅

Ay keşke ne güzel olurdu 🥹🫶🏻

Evet canım. Senin normal mi olacak doğum? Kız benden de tekrar kan almadılar ama m vitamine ek d vitamin demir ve magnezyum verdi
Ben kızı bulamadım maalesef 🤭

Biliyorum canım rengin hocayı şahıs olarakta tanırım.. zaten onunla aynı hastanede başka doktora gidiyorum benim korkum ameliyat büyük olursa küveZ gerekli olursa özellere çok güvenemiyorum
Güvenmemekte fayda var zaten. Biz oğlumda yenidoğan döneminde sarılıkta devlette özel oda bulamayıp, bir kaç özel hastane gezmiştik. Hepsi daha giriş yaparken veznede 5 günlük ücret istemişlerdi, çocuğu görmeden, muayene etmeden. Ablalarım, eniştelerim doktor benim. Onlar bizi sıkı sıkı tembihlemişlerdi, özele yatış yaparsanız bizi doktoruyla görüştürün, arkanızda süreci bilen birinin olduğunu hissetsinler ona göre tedavi uygulasınlar diye. Çünkü onlar da hiç güvenmiyor özel doktorlarına. Neyse ki o gece devlet hastanelerinden birinde yer bulduk da sadece 40 dakikalık fototerapiyle sabaha sarılığı direkt düştü oğlumun. Özellerden birinde olsak 5 gün tedavi(?) görecekti..

Miyomların ne kadar büyüklükte bende de 2 tane polip vardı hsg de görülmüştü. Büyürlerse diye korkuyorum doğuma kadar hormonlardan dolayı. Sezeryan sorasında alırlar büyük ihtimal miyomlarını kendini rahat hissettiğin bir doktora gitmen çok önemli inşallah kabul eder.

Hayırlı olsun canım. 🫶🏻☺️ bence erkek gibi. Chate sorsana 🤭
Chat erkek diyo 🙈
2. Fotoyu görüp tahminin erkek demedimi gerçekten devlet mi özel mi
Özel muayenehane ama haftası erken tahminim var ama söylemicem dedi
Ben de ilk testten beri vermemişim dün git bir ara baktır bu hafta sağlık ocağına dedii

Ben de 15+1 deyim. Sonraki kontrolüm 5 Ekim. Benden de tekrar herhangi bir kan alınmadı.

Güvenmemekte fayda var zaten. Biz oğlumda yenidoğan döneminde sarılıkta devlette özel oda bulamayıp, bir kaç özel hastane gezmiştik. Hepsi daha giriş yaparken veznede 5 günlük ücret istemişlerdi, çocuğu görmeden, muayene etmeden. Ablalarım, eniştelerim doktor benim. Onlar bizi sıkı sıkı tembihlemişlerdi, özele yatış yaparsanız bizi doktoruyla görüştürün, arkanızda süreci bilen birinin olduğunu hissetsinler ona göre tedavi uygulasınlar diye. Çünkü onlar da hiç güvenmiyor özel doktorlarına. Neyse ki o gece devlet hastanelerinden birinde yer bulduk da sadece 40 dakikalık fototerapiyle sabaha sarılığı direkt düştü oğlumun. Özellerden birinde olsak 5 gün tedavi(?) görecekti..
Aynrn canım çünkü ticarethane özel hastaneler para ile ayakta duruyor o yüzden uygulamaları herseyi ona göre.. inş bu Akşaö kabul eder Ali hoca

Back
X