- Emoji Skoru
- 3.685
- Puanlar
- 133
Aynen öyle valla bende sabirsizim hissederiz inşallahAynen aynen canımda işte insan bir an önce hissetmek istiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle valla bende sabirsizim hissederiz inşallahAynen aynen canımda işte insan bir an önce hissetmek istiyor![]()
İnşallah inşallahAynen öyle valla bende sabirsizim hissederiz inşallah![]()
Valla canım doktor bana 13 haftalıkken artık kullan diyerek kan sulandırıcı yazdı ama ben alıp kullanmadım. 3 gebeliğimde de kullanmamıştım çok şükür kan pıhtılaşma sorunum da yok kullanmak istemedim haftaya başka doktora gidicem ona da soracağım neden böyle dedi diğer doktor diye. İkiz bebek için bir bilgim yok ama babannem 2 ikiz anneannem 3 ikiz doğurmuş köy yerinde ilaçsız yani kan pıhtılaşma sorunu olmadıktan sonra gerek varmı hiç bilemedim. İmkanın varsa başka doktora da gidip onaylat istersen o da gerekli kullan derse devam edersinGüzel anne adaylarıHerkesin hamilelik süreci güzel geçsin ve sağlıkla bebeklerimiz almak nasip olsun inşaAllah
Doktor 3.ayımda kan sulandırıcı verdi (ikiz bebek) ve ishal gibi oldum. (Yan etkisinde ishal yazıyor) Dün ilk defa kullandım bugün tüm gündür uzanıyorum halim yok, başka kan sulandırıcı kullanan var mı ?
İlacın etkisi de olduğunu düşünüyorum. Kullanmaya devam ettikçe alışır mı bünye acaba ?
Artık kaç haftalık olmuşsun nasıl söylemedş bilemedim canım. Erkek olsaydı net görürdü belki de tam göremedi ama insan bir yorum yapar. Bu arada Bursa’da yaşıyorum ilçe hastanelerinde bile ultrason cihazları son model doktorun odasında kötü cihazın olan hastanelere giden arkadaşlara üzüldüm yani o kadar eski cihazları müzelik mi saklıyorlar bilemedim. Yorum yapamayacak kadar göremiyorlarsa mutlaka değiştirilir. Bende 16 haftalık oldum haftaya randevum daha cinsiyet tahmini bile duymadım bakalım söyleyecek mi@CipisS herkese merhaba güzel hamişler canlarım ikili test riskli demişti chatgpt doktora gittim şansıma sevmediğim doktor yoktubende başka bir doktora muayene oldum düşük riskli çıktı çok şükür ikili tarama temiz geldi
cinsiyet sordum tahminim var ama kesinleşmeden söylemem dedi cihazlar çok eski dedi ben göz yanılsaması değilse bende erkek olarak gördüm ama gördüğüm şey Kordon'da olabilir
![]()
neyse sağlıklı ya en azından o bile yeter ama 20. Haftadan sonra kendi istediğim doktora gideceğim özele orda kendimi daha iyi hissedeceğim
Canım benim 4. Bir haftadır hissediyorum ilk kızımda 19 da ikinci de de 17 gibi hissetmiştim. Yani daha vakti var bence içini ferah tut. Ayrıca karında yağ dokusu da fazlaysa daha geç hissedebilirsinYa ikinci erken hissedilir diyorlardı ama yok yani. Sanki boş gibiyim garip. İlk hamilelik öyle oluyor. Kızımı ilk hissettiğim de ağlamıştım![]()
Şimdi çıktım Miyomlarım çok büyük bunları zaten biliyordum eğer ki ileride çok büyük bana bir sıkıntı yaratacak olursa bu bir ihtimaller arasında hamilelik ortasında ameliyat edilip o milyonlar alınabilirmiş böyle bir durum gerekebilirmiş ama inşallah gerekmez dedi istirahat ve dinlenmeye devam dedi iki hafta sonra ayrıntı ultrason için cagırdıAnladım canım. Bizede haber ver mutlaka![]()
Hoşgeldin ben 10.haftada yaşadım lekelenme şeklinde 2 hafta sürdüMerhaba ben de aranıza yeni katıldım bir sorum olacak kanama alanı yaşayan var mı aranızda ? Eğer yaşadıysanız ne zaman iyileşiyor tahminen?
Valla ameliyattan korkuyorum şu an normal isyiyor gibiyim ama galiba son haftalarda karar vermiş olurumCevap verdi mi kız doktorun ne dedi?
Ay hadi hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim kız olacak galiba öyle hissediyorum
Ay keşke ne güzel olurdu
Evet canım. Senin normal mi olacak doğum? Kız benden de tekrar kan almadılar ama m vitamine ek d vitamin demir ve magnezyum verdi
Doktor çağırdı mı 16 da o zaman tekrar kan yapacaktır büyük ihtimal
Ben de 15+1 deyim. Sonraki kontrolüm 5 Ekim. Benden de tekrar herhangi bir kan alınmadı.
teşekkür ederim kızlar bende bakayım bir gidicem tekrar sormak içinben dün gidince 2 li için kan alırken diğerlerini de aldılar. ama sık kan bakılmaz zaten yanlış hatırlamıyorsam
Şuan da bir sorun teşkil etmiyorlar anladığım kadarıyla değil mi? İlerde eğer bir sorun olursa ameliyat önerdi sanırım doğru mu anladım canımŞimdi çıktım Miyomlarım çok büyük bunları zaten biliyordum eğer ki ileride çok büyük bana bir sıkıntı yaratacak olursa bu bir ihtimaller arasında hamilelik ortasında ameliyat edilip o milyonlar alınabilirmiş böyle bir durum gerekebilirmiş ama inşallah gerekmez dedi istirahat ve dinlenmeye devam dedi iki hafta sonra ayrıntı ultrason için cagırdı
İlk gebelik mi bu? İlkinde ben 21.haftada anca hissetmeye başlamıştım ya hep içimde korku oluşuyordu. Bu ikinci bunda da 14-16.haftalarda hissedersin yazıyor her yerdeGünaydın güzel annellerrrrr
Ben hâlâ hissetmiyorum. Hal böyle olunca da içimde hep bir korku oluyor
Düşük, erkem doğum tehlikesi var işte canım bu hep olacak progestan kullanıyorum devamlı onun haricinde işte miyomlar bebeğe yer bırakmıyor ilerde ameliyat gerekebilir.. bekleyip göreceğiz diyorlarŞuan da bir sorun teşkil etmiyorlar anladığım kadarıyla değil mi? İlerde eğer bir sorun olursa ameliyat önerdi sanırım doğru mu anladım canım
Güzel haber bence içini ferah tut. Riskler her zaman için hepimiz için var. 5 ay daha yatıverirsin en kötü ihtimalle.Şimdi çıktım Miyomlarım çok büyük bunları zaten biliyordum eğer ki ileride çok büyük bana bir sıkıntı yaratacak olursa bu bir ihtimaller arasında hamilelik ortasında ameliyat edilip o milyonlar alınabilirmiş böyle bir durum gerekebilirmiş ama inşallah gerekmez dedi istirahat ve dinlenmeye devam dedi iki hafta sonra ayrıntı ultrason için cagırdı
peki neden 3. ayında kan sulandırıcı verdi bununla ilgili bir sebep söyledi mi doktorunGüzel anne adaylarıHerkesin hamilelik süreci güzel geçsin ve sağlıkla bebeklerimiz almak nasip olsun inşaAllah
Doktor 3.ayımda kan sulandırıcı verdi (ikiz bebek) ve ishal gibi oldum. (Yan etkisinde ishal yazıyor) Dün ilk defa kullandım bugün tüm gündür uzanıyorum halim yok, başka kan sulandırıcı kullanan var mı ?
İlacın etkisi de olduğunu düşünüyorum. Kullanmaya devam ettikçe alışır mı bünye acaba ?
Yatıyorum valls canım.. sonra zaten yatamayacağımGüzel haber bence içini ferah tut. Riskler her zaman için hepimiz için var. 5 ay daha yatıverirsin en kötü ihtimalle.
Heykelini dikmeye kalksanız çimento yetmez şeklinde halk ağzı şakalarından yapmayı çok isterdim şu an ama çok hanımefendi bir kadın olduğum için yapmıyorum
Sesli güldümHeykelini dikmeye kalksanız çimento yetmez şeklinde halk ağzı şakalarından yapmayı çok isterdim şu an ama çok hanımefendi bir kadın olduğum için yapmıyorum![]()
Maşallah, torunlarımızın saçlarını öreriz inşallah
Cuma günü gideceğim, bakalım beni neler bekliyor.Yatıyorum valls canım.. sonra zaten yatamayacağıminş Allahın izni 30 haftayı bulalımda.. sen hangi gün gideceksin.. aklımdasın hep