Ben de bu azimden istiyorumAmin inşallah canımsen kese görmeye gitmedin mi henüz?Yoksa bebek için mi bekliyorsun.
Ben bugün bacaklarımdan akan bir kanamayla acile gittim. Düşük yaptığımı düşünerek. Tiraja da öyle söyledim. Dr ultrasonla bi bakalım önce dedi. Kesede, bebekte rahim içinde kanama vs hiçbirşey yok. Hatta Dr ekranı çevirip bebeği gösterdi. Ama 3,5 cm kist yoktu. Kistim patlamış o yüzden kanama olmuş. Bebişin kese büyüyünce kese kazanmış
Benim de hareket esnasında oldu karnımdan da gaz sesi geliyor ama yine de korktumEvet hatta bir anda ayağa kalkarken fln da oluyor aniden
Çok odaklanınca daha çok oluyor sanki kısa süreli olması beni rahatlatıyorEvet benim de regl ağrısı gibi devam ediyor hala.
Kuzum 1900 e vajinalden kese görünmesi lazımdı gözükmedi mi? Benim de 1500e kadar beklediler sonra kürtaj oldum inşallah en hayırlısı olsun hakkında ama geç kalma sakınMerhaba canım, bugün tekrar kan verdim 48 saat sonra 1191’den 1947’ye yükselmiş tam 2 katı olmamış ona moralim bozuldu pazartesi doktora gideceğim
Daha gitmedim pazartesi gideceğimKuzum 1900 e vajinalden kese görünmesi lazımdı gözükmedi mi? Benim de 1500e kadar beklediler sonra kürtaj oldum inşallah en hayırlısı olsun hakkında ama geç kalma sakın
Bugun 6+0 oldu. Ve ilk öğrendiğimden beri hiç geçmeyen bi karın ağrım var arada bir de özellikle sol kasığıma ağrı giriyor. Kontrolde bir sorun görmedi doktorum.Hanımlar sizin de karın ağrınız oluyor mu? Özellikle sol tarafıma ani saplanan keskin ağrılar oluyo ama kısa sürede geçiyor. Var mı böyle olan
Kızlar sat 4ağustos tam 4 haftalıkken öğrendim beta 56ydı.(4eylülde) sonra 8eylülde kan verdim 373 geldi
Canım emin olamadım pek çok çok gölge gibi görür gibi oldum ama en iyisi testi tekrarlaman.Benim testime de bakarmısınız ben mi görmek istiyorum galiba gözüme bi gölge gibi çizgi var gibi geliyor
Al benden de o kadar akşam 1 lere kadar otururken 9da sigortaları kapatıyorum ama haberim yokKızlar sizin de çok yorgunlugunuz var mı?
rutinim şaştı elim kolum kalkmıyor.
Bu ne kadar böyle sürecek, gormus geçireniniz var mı?
Benim 9887 betada karından kesin görünmüştü 5+3tüYa vajinal ile baktırmak istemiyorum karın için ne kadar beklemek lazım bilginiz var mı
3 ay miAl benden de o kadar akşam 1 lere kadar otururken 9da sigortaları kapatıyorum ama haberim yokçalışıyorum sabahları öğleden sonra masamda uyuyakalacak duruma geliyorum… 3 ay sonra geçer umarım
Benim de 5+3 ve hala batmalarım var adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo inşallah benimkinde de sorun yokturBugun 6+0 oldu. Ve ilk öğrendiğimden beri hiç geçmeyen bi karın ağrım var arada bir de özellikle sol kasığıma ağrı giriyor. Kontrolde bir sorun görmedi doktorum.
Bugün acile gittim grip oldumMerhaba benimde son adet 7 Ağustos. Yumurta da aynı . Pzt 168 Çarşamba 397 çıktı değerim .ama kasıklarıma ve vajina bölgesinde ara ara sancım oluyor ama aynı bıçak saplar gibi. Daha doktora gitmedim kese gozukmez diye
AhahaahBen de bu azimden istiyorum
Boyuna bakmadan neler başarmış
İyi olmaniza sevindim, Allah im gönlünüze göre versin
İnşallah güzel sonuçlarla rahatlamış olarak döneceksin CanımDoğru söylüyorsun canım Pazartesi güzel sonuçlar alırsam inşallah rahatlarım, sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah
Evet güzel ilerlemiş kese de görünür. Artık kan takibine ihtiyacınız kalmamış bence.Arkadaşlar 5+2 günlük hamileyim
Pazartesi kan verdim 179
Bugün grip oldum acile gittim 3901 çıktı güzel ilerlemiş demi çok şükür