Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Ben de bu azimden istiyorum
Boyuna bakmadan neler başarmış
İyi olmaniza sevindim, Allah im gönlünüze göre versin

Doğru söylüyorsun canım Pazartesi güzel sonuçlar alırsam inşallah rahatlarım, sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Merhaba canım, bugün tekrar kan verdim 48 saat sonra 1191’den 1947’ye yükselmiş tam 2 katı olmamış ona moralim bozuldu pazartesi doktora gideceğim
Kuzum 1900 e vajinalden kese görünmesi lazımdı gözükmedi mi? Benim de 1500e kadar beklediler sonra kürtaj oldum inşallah en hayırlısı olsun hakkında ama geç kalma sakın

Hanımlar sizin de karın ağrınız oluyor mu? Özellikle sol tarafıma ani saplanan keskin ağrılar oluyo ama kısa sürede geçiyor. Var mı böyle olan
Bugun 6+0 oldu. Ve ilk öğrendiğimden beri hiç geçmeyen bi karın ağrım var arada bir de özellikle sol kasığıma ağrı giriyor. Kontrolde bir sorun görmedi doktorum.

Kızlar sat 4ağustos tam 4 haftalıkken öğrendim beta 56ydı.(4eylülde) sonra 8eylülde kan verdim 373 geldi
Benim testime de bakarmısınız ben mi görmek istiyorum galiba gözüme bi gölge gibi çizgi var gibi geliyor
Canım emin olamadım pek çok çok gölge gibi görür gibi oldum ama en iyisi testi tekrarlaman.

Kızlar sizin de çok yorgunlugunuz var mı?
rutinim şaştı elim kolum kalkmıyor.
Bu ne kadar böyle sürecek, gormus geçireniniz var mı?
Al benden de o kadar akşam 1 lere kadar otururken 9da sigortaları kapatıyorum ama haberim yok çalışıyorum sabahları öğleden sonra masamda uyuyakalacak duruma geliyorum… 3 ay sonra geçer umarım

Bugun 6+0 oldu. Ve ilk öğrendiğimden beri hiç geçmeyen bi karın ağrım var arada bir de özellikle sol kasığıma ağrı giriyor. Kontrolde bir sorun görmedi doktorum.
Benim de 5+3 ve hala batmalarım var adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo inşallah benimkinde de sorun yoktur

Bugün acile gittim grip oldum
Kan tahlili yaptı 3901 çıktı güzel ilerlemiş demi

Arkadaşlar 5+2 günlük hamileyim
Pazartesi kan verdim 179
Bugün grip oldum acile gittim 3901 çıktı güzel ilerlemiş demi çok şükür

Ben de bu azimden istiyorum
Boyuna bakmadan neler başarmış
İyi olmaniza sevindim, Allah im gönlünüze göre versin
Ahahaah dimi, sınırlarını belirlemiş, mıntıka temizliği yapmış bezelye haliyleÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirelim

Doğru söylüyorsun canım Pazartesi güzel sonuçlar alırsam inşallah rahatlarım, sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah
İnşallah güzel sonuçlarla rahatlamış olarak döneceksin CanımAmin inşallah

Arkadaşlar 5+2 günlük hamileyim
Pazartesi kan verdim 179
Bugün grip oldum acile gittim 3901 çıktı güzel ilerlemiş demi çok şükür
Evet güzel ilerlemiş kese de görünür. Artık kan takibine ihtiyacınız kalmamış bence.

Kist yüzünden olan kananmam hala devam ediyor. Bugün lojmana geri döneceğiz. Hastaneye 2 saat mesafede. Bir kez daha kontrol ettirip iyi olduğunu görüp öyle geçeceğiz inşallah.Kontrolü olan varsa başka çok güzel geçsin inşallah

Kızlar günaydın, cuma günü keseyi gördük içinde yolksac vardı doktorum embriyoda oluşmaya başlamış dedi 25 eylül e kalp atışı için randevu verildi çok şükür doktor kalp atışını duyalım öyle rahatlayalım dedi yine zorlu bir bekleme sürecine girdik. 2 gündür sabah bulantıları başladı ben de, siz de durumlar nasıl gidiyor?

`