Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Arkadaşlar 5+2 günlük hamileyim
Pazartesi kan verdim 179
Bugün grip oldum acile gittim 3901 çıktı güzel ilerlemiş demi çok şükür
Bende gribi yeni atlattım sayılır
Geçen hafta çok kötüydüm dr parol verdi ama onu da kullanmak istemedim
Yatmadan geçmiyor, geçiremedim de
Dikkat edin geçmiş olsun

Benimde çok fazla tiksinmem var hafif bulantı eşlik ediyor. Çok şükür henüz kusma olmadı. Siz kaç haftalıksınız

Benimde çok fazla tiksinmem var hafif bulantı eşlik ediyor. Çok şükür henüz kusma olmadı. Siz kaç haftalıksınız
Çok şükür bende de kusma olmadı hiç ama uyanır uyanmaz öğürme başlıyor birkaç saat devam ediyor, akşamları yemekten sonra mide yanması ve hazımsızlık başlıyor bu seferde. 5+5 im ben bu kadar erken başlamasını da beklemiyordum açıkcası bunların o yüzden şaşırdım. Siz kaç haftalıksınız

Ben de 5+4 üm maalesef benim de oluyo halsizlik de var . Sanırım belli bi süre böyle olucak. Allah sağlık sıhhat nasip etsin hepimize

Ya vajinal ile baktırmak istemiyorum karın için ne kadar beklemek lazım bilginiz var mı
Ben de karından baktıracagım o yüzden 2000 leri bekledim. Burda 1500lerde kese gözüktü yazan olmuştu. Google da 3000 diyordu. Zaten başta 48 saatte bir hızlı artış var 1000 görüp birkaç gün sonra gidilebilir bence benim,ben eşim sehir dısında diye gelmesini bekledim biraz.

Arkadaşlar 4+1 deyim 5+5 e randevu aldım. Gittiğimde kese kalp atışı görünür duyulur mu vajinal ultrasonla. Sizler kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz

Hanımlar güzel anneler bu gün kan tahlili verdim yarın çıkıyor o güzel kıymetli dualarınız la buna dua edebilir misiniz kan tahlilim pozitif çıksın değerler yüksek çıksın bende anne olmak istiyorum inşallah Allahu Teala bize de nasip etmiştir o güzel kıymetli dualarınıza ihtiyacım var

Annelerin gebelerin duası kabul olur muş öyle duydum

Kızlar ben de bugün ilk defa muayeneye gideceğim cumartesi günü kan değerim 1947 olmuştu inşallah bugün sağlıkla keseyi görebilirim

Hanımlar ben bundan sonra buraya bu guruba hiç birşey yazmiyacam sadece dua istemiştim sizlerden giren geçiyor yorum bile yazmıyor tmm anladım yorum yazmak zorunda değilsiniz ama insan dua etmek için yazar gerçekten bundan sonra yazmayacağım hiç Bir yorum gelmeyince üzülüyorum

Merak etmeyin bundan sonra rahatsız etmem ben bu gruptaki herkese

İnşallah vardır. Gören zaten dua ediyor merak etmeyin. Gönlünüzü ferah tutun sadece cevap yazılmıyor.bende gördüm kaç gündür içimden dua ettim bugün baktım yine yazmışsınız cevap vermek istedim.herkrs dua eder zaten gorunce

İnşallah öyledir dediğin gibidir cevap gelmeyince insana bir haler oluyor ben herkes için dua ediyorum hata hamile olduğunu ilk öğrendiğim anda maşallah rabbim mübarek eylesin sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin diye dua ediyorum Allah' herkes se zamanında çocuk nasip etmiyor geciktiriyor hayırlısı olana dek ama olmayınca insan üzülüyor

Allah bekleyin herkesin kucağını karnını boş bırakmasın inşallah

`