Ya çok yoğunlar evet anlıyorum ama , temel bir kaç şeyi söyleyip gönderebilir . Zaten hassasız bu dönemde çok geriyorlar insanıGerçekten insanları yok yere bu durum bile strese sokuyor yani herşey güzel sen bebeğine odaklan bile deseler yeterli çok bişey istemiyoruz ki
Kesinlikle benim ilk gebeliğim ve önce betamda mı sorun var sonra acaba dış gebelik olabilir mi şimdi de acaba kalp atışını duyucam mı derdindeyim ve zaten çok hassasız yani biz kimseden otursun saatlerce bana anlatsın demiyoruz ama bir doktor olarak sıkıntı varsa da yoksa da söyleyip bizi ona göre yönlendirmeleri hakkımızAynı şekilde bende de öyle ve ilk gebeliğimde haftasıyla uyumlu değildi kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum bunda da acaba yine bir sıkıntı mı var derdine düştüm stres oldumAllah kimseyi böyle durumlarla imtihan etmesin
Ben de öyle , doğum paketi alırım zaten devlette çok sıkıntı ya imkanı olmayanların Allah yardımcısı olsunBen de ilk gebelikte özele gitmiştim doktor her detayı anlatıyordu bunda başlardaki tahlil için devlete gittim Dr bana değil asistanlarına anlatıyor. Ben araya girip sürekli sorular sordumaz çok bildiğim için yanındakine bak şu yolk sac falan derken içim rahatlamıştı . Neyse surda 1-2 ay sonra yine özele döneceğim önemli eşiği atlatıp
Evet kesinlikle katılıyorum yaptıkları mesleğe saygım sonsuz ama bizi en iyi anlayacakları meslek onlarınYa çok yoğunlar evet anlıyorum ama , temel bir kaç şeyi söyleyip gönderebilir . Zaten hassasız bu dönemde çok geriyorlar insanı
Evet insan olumlu ya da olumsuz bişey duymak istiyor belirsizlik olunca insanın kafası konuşuyor sürekli stres oluyoruz daha da maalesefKesinlikle benim ilk gebeliğim ve önce betamda mı sorun var sonra acaba dış gebelik olabilir mi şimdi de acaba kalp atışını duyucam mı derdindeyim ve zaten çok hassasız yani biz kimseden otursun saatlerce bana anlatsın demiyoruz ama bir doktor olarak sıkıntı varsa da yoksa da söyleyip bizi ona göre yönlendirmeleri hakkımız
Ya evet yoğun olabilirler okey ama ultrason için yattım beklerken diğer hastaya senin bebeğin kalbi durmuş al bu kağıdı kürtaj yapsınlar diyor psikoloji denilen de bişey varYa çok yoğunlar evet anlıyorum ama , temel bir kaç şeyi söyleyip gönderebilir . Zaten hassasız bu dönemde çok geriyorlar insanı
Zeynep kamil kadın acile gittim ben ilk gebeliğimde 24. Haftada çok kasılmam vardı, Allah kimseyi düşürmesin oradaki tabloyu görünce kasılma filan kalmadıYa evet yoğun olabilirler okey ama ultrason için yattım beklerken diğer hastaya senin bebeğin kalbi durmuş al bu kağıdı kürtaj yapsınlar diyor psikoloji denilen de bişey var
İnanın 18 Eylül'de randevuma gittim ordaki sekreter diğer sekretere iş öğretirken sesli bir şekilde bilgilerimi girdiler 5+5 olduğumu ordan duydum asla bana bişey demiyorlarEvet insan olumlu ya da olumsuz bişey duymak istiyor belirsizlik olunca insanın kafası konuşuyor sürekli stres oluyoruz daha da maalesef
Gerçekten devlet hastanesinde ilgilisine ben de rastlamadım Allah oraya mecbur bırakmasın tabii orasız da bırakmasın ama devlette ilgili halden anlayan doktor çok büyük bir şansYa evet yoğun olabilirler okey ama ultrason için yattım beklerken diğer hastaya senin bebeğin kalbi durmuş al bu kağıdı kürtaj yapsınlar diyor psikoloji denilen de bişey var
Gerçekten bu süreçte özelden ilerlemek daha iyi şuanda özel hastanede doktor arayışına girdim maalesef devlette ne benim sabrım yeter ne de bekleme zamanımZeynep kamil kadın acile gittim ben ilk gebeliğimde 24. Haftada çok kasılmam vardı, Allah kimseyi düşürmesin oradaki tabloyu görünce kasılma filan kalmadı
Amin özel + devlet diye yürütmek daha mantıklı geliyor süreciGerçekten devlet hastanesinde ilgilisine ben de rastlamadım Allah oraya mecbur bırakmasın tabii orasız da bırakmasın ama devlette ilgili halden anlayan doktor çok büyük bir şans
Bende 25 Eylül'de gidicem kalp atışı için gel dedi bakalım erken mi gidiyorum geç mi onu bile bilmiyorum ama şuanda el mahkum banada ultrason kağıdı vermediler bir kez acile gittim ordaki doktor fotoğrafını çekmeme izin verdiBende şu ilk sürecin belirsizliğini atlatana kadar devlete gitmeyi düşünüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir ultrason kağıdı bile vermediler9 Ekim'de tekrardan gidicem umarım güzel haberler alırım
Senin sat kaç kese ölçüsünü öğrendin mi canımBende 25 Eylül'de gidicem kalp atışı için gel dedi bakalım erken mi gidiyorum geç mi onu bile bilmiyorum ama şuanda el mahkum banada ultrason kağıdı vermediler bir kez acile gittim ordaki doktor fotoğrafını çekmeme izin verdi
Çok şükür birisi insan çıkıp izin verebilmiş normalde ona da izin vermiyolar hayır çekemezsin diyorlarBende 25 Eylül'de gidicem kalp atışı için gel dedi bakalım erken mi gidiyorum geç mi onu bile bilmiyorum ama şuanda el mahkum banada ultrason kağıdı vermediler bir kez acile gittim ordaki doktor fotoğrafını çekmeme izin verdi
Benim son adet tarihim 9 Ağustosdu en son 18 Eylül'de gittim o zaman kesme 10mm dedi sekreter kıza sanırım o zaman 5+5 olduğumu düşünüyorumSenin sat kaç kese ölçüsünü öğrendin mi canım
Bana da 10 gün sonra gel dediler de ben sürekli belirsizlik yaşamaktansa daha herşeyin netleşeceği bir tarihte gidicem doktora da dedim daha sonra gelsem diye sen bilirsin dediBende 25 Eylül'de gidicem kalp atışı için gel dedi bakalım erken mi gidiyorum geç mi onu bile bilmiyorum ama şuanda el mahkum banada ultrason kağıdı vermediler bir kez acile gittim ordaki doktor fotoğrafını çekmeme izin verdi
Normalde yasak ama hadi seni kırmayalım dediler cidden bende şaşırdım çok ilgili bir acil doktoruyduÇok şükür birisi insan çıkıp izin verebilmiş normalde ona da izin vermiyolar hayır çekemezsin diyorlar
Benimde Sat 8 Ağustos kese için 6 mm dediler bana da ufak gibi geldi acaba geç döllenme mi işte aklımda hep soru işaretleriBenim son adet tarihim 9 Ağustosdu en son 18 Eylül'de gittim o zaman kesme 10mm dedi sekreter kıza sanırım o zaman 5+5 olduğumu düşünüyorumondan bile tam emin değilim