Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Gerçekten insanları yok yere bu durum bile strese sokuyor yani herşey güzel sen bebeğine odaklan bile deseler yeterli çok bişey istemiyoruz ki
Ya çok yoğunlar evet anlıyorum ama , temel bir kaç şeyi söyleyip gönderebilir . Zaten hassasız bu dönemde çok geriyorlar insanı

Kesinlikle benim ilk gebeliğim ve önce betamda mı sorun var sonra acaba dış gebelik olabilir mi şimdi de acaba kalp atışını duyucam mı derdindeyim ve zaten çok hassasız yani biz kimseden otursun saatlerce bana anlatsın demiyoruz ama bir doktor olarak sıkıntı varsa da yoksa da söyleyip bizi ona göre yönlendirmeleri hakkımız

Ben de öyle , doğum paketi alırım zaten devlette çok sıkıntı ya imkanı olmayanların Allah yardımcısı olsun

Ya çok yoğunlar evet anlıyorum ama , temel bir kaç şeyi söyleyip gönderebilir . Zaten hassasız bu dönemde çok geriyorlar insanı
Evet kesinlikle katılıyorum yaptıkları mesleğe saygım sonsuz ama bizi en iyi anlayacakları meslek onların

Evet insan olumlu ya da olumsuz bişey duymak istiyor belirsizlik olunca insanın kafası konuşuyor sürekli stres oluyoruz daha da maalesef

Ya evet yoğun olabilirler okey ama ultrason için yattım beklerken diğer hastaya senin bebeğin kalbi durmuş al bu kağıdı kürtaj yapsınlar diyor psikoloji denilen de bişey var

Ya evet yoğun olabilirler okey ama ultrason için yattım beklerken diğer hastaya senin bebeğin kalbi durmuş al bu kağıdı kürtaj yapsınlar diyor psikoloji denilen de bişey var
Zeynep kamil kadın acile gittim ben ilk gebeliğimde 24. Haftada çok kasılmam vardı, Allah kimseyi düşürmesin oradaki tabloyu görünce kasılma filan kalmadı

Evet insan olumlu ya da olumsuz bişey duymak istiyor belirsizlik olunca insanın kafası konuşuyor sürekli stres oluyoruz daha da maalesef
İnanın 18 Eylül'de randevuma gittim ordaki sekreter diğer sekretere iş öğretirken sesli bir şekilde bilgilerimi girdiler 5+5 olduğumu ordan duydum asla bana bişey demiyorlar

Gerçekten devlet hastanesinde ilgilisine ben de rastlamadım Allah oraya mecbur bırakmasın tabii orasız da bırakmasın ama devlette ilgili halden anlayan doktor çok büyük bir şans

Zeynep kamil kadın acile gittim ben ilk gebeliğimde 24. Haftada çok kasılmam vardı, Allah kimseyi düşürmesin oradaki tabloyu görünce kasılma filan kalmadı
Gerçekten bu süreçte özelden ilerlemek daha iyi şuanda özel hastanede doktor arayışına girdim maalesef devlette ne benim sabrım yeter ne de bekleme zamanım

Bende şu ilk sürecin belirsizliğini atlatana kadar devlete gitmeyi düşünüyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir ultrason kağıdı bile vermediler 9 Ekim'de tekrardan gidicem umarım güzel haberler alırım

Bende 25 Eylül'de gidicem kalp atışı için gel dedi bakalım erken mi gidiyorum geç mi onu bile bilmiyorum ama şuanda el mahkum banada ultrason kağıdı vermediler bir kez acile gittim ordaki doktor fotoğrafını çekmeme izin verdi

Senin sat kaç kese ölçüsünü öğrendin mi canım

Çok şükür birisi insan çıkıp izin verebilmiş normalde ona da izin vermiyolar hayır çekemezsin diyorlar

Senin sat kaç kese ölçüsünü öğrendin mi canım
Benim son adet tarihim 9 Ağustosdu en son 18 Eylül'de gittim o zaman kesme 10mm dedi sekreter kıza sanırım o zaman 5+5 olduğumu düşünüyorum ondan bile tam emin değilim

Bana da 10 gün sonra gel dediler de ben sürekli belirsizlik yaşamaktansa daha herşeyin netleşeceği bir tarihte gidicem doktora da dedim daha sonra gelsem diye sen bilirsin dedi

Kontrol olduk biz bugun. Yaz demiştin, yaziyorum :) bugun t+22 gun oldu. Tek embriyom tutmus, bir bebisim olacak insallah. Beta 45binlerde geldi. 6+1ile uyumlu gördü dr ve kalp atisini duyduk cok şükür. Ayrica saglam bi bulanti basladi ve dun aksam yerlesme kanamasi yasadim.

Çok şükür birisi insan çıkıp izin verebilmiş normalde ona da izin vermiyolar hayır çekemezsin diyorlar
Normalde yasak ama hadi seni kırmayalım dediler cidden bende şaşırdım çok ilgili bir acil doktoruydu

Benim son adet tarihim 9 Ağustosdu en son 18 Eylül'de gittim o zaman kesme 10mm dedi sekreter kıza sanırım o zaman 5+5 olduğumu düşünüyorum ondan bile tam emin değilim
Benimde Sat 8 Ağustos kese için 6 mm dediler bana da ufak gibi geldi acaba geç döllenme mi işte aklımda hep soru işaretleri

`