- Emoji Skoru
- 2.050
- Puanlar
- 133
Hamileliğin ilk zamanları yükseliyormuş sanırım doktor normal dediyse bence sorun yoktur zaten ayda bir düzenli bakarlar gerekli görürlerse ilaç yazarlar benim kronik sorunum olduğu için 3 yıldır ilaç kullanıyorum
Açıkçası ben beklerim ama tek sorunum doktora randevu bulamıyorum 25 Eylül içinde kendisi kağıt imzalayıp verdiEğer bekleyebilirim diyorsan bence bekle de öyle git canım
endişe etmeyin 6.5 haftalıkta da duyulur yaEvet ama keşke bende 7.haftanın ortalarında gitsem diye düşündüm şimdi duymam stres olurum diye bakalım hayırlısı
Sağol canım aminanladım çiçeğim Allah şifa versinn
İnşallah yaendişe etmeyin 6.5 haftalıkta da duyulur ya
O da zor işte bende çok zor buldum gece gündüz hep kontrol etmektenAçıkçası ben beklerim ama tek sorunum doktora randevu bulamıyorum 25 Eylül içinde kendisi kağıt imzalayıp verdi
Ne testi yaptırıcaksın canımben testleri yaptırmak için randevu bulamıyorum kızlar özel sigortam var ama gebelik teminatı yok bu sebeple devlette yaptırmak istedim bulamıyorum 9 ekime var iatanbulda yaşıyorum burda bulmak çok zor sağlık ocağıda yapmıyormuş testleri özelde inanılmaz pahalı 20k istediler testler için napcamı şaşrıdım valla
Ay evet en son doktor haftaya gel dediğinde randevu yokki dedim kağıt yazdı onu verdiO da zor işte bende çok zor buldum gece gündüz hep kontrol etmekten
VDRLNe testi yaptırıcaksın canım
Birisi sağlık ocağında yapılıyor demişti bir sağlık ocağını arayıp sorsana yarın canımVDRL
Anti HCV
Toksoplazma Ig G , M
HIV 1/2
Rubella Ig G , M
CMV Ig G , M
bunları yaptıracağım canım
sorduk sordukta olmuyor dedi bir başka tıp merkezine sorduk 5 bin tl dediBirisi sağlık ocağında yapılıyor demişti bir sağlık ocağını arayıp sorsana yarın canım
Bu testler ne içinmiş canımVDRL
Anti HCV
Toksoplazma Ig G , M
HIV 1/2
Rubella Ig G , M
CMV Ig G , M
bunları yaptıracağım canım
ilk trimesterda istenen testler canımBu testler ne içinmiş canım
Anladım doktor benden hiç böyle şeyler istemediilk trimesterda istenen testler canım
ne demek sizin nasılama cok agrım oldu bı ara lekelenmem old
Artıslarım güzel demısdı doktor ama lekelenme ve asırı agrı yasadım dıs gebelıkden korktum acıkcası ama kaderde ne varsa onu gorucez yasıcaz Allahım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın yarın keseyi görmek için doktor randevum var ınsne demek sizin nasıl?
Bir sonraki gidişinde ister büyük ihtimalle canım rutin gebelikte bakılan tahliller benden de istedi devlette gün içinde çıkıyor hemenAnladım doktor benden hiç böyle şeyler istemedi
Ben kullanıyorum canım gebelikten önce benim de 2.9 du hamilelik düşündüğümüz için doktor 2.5un altına düşürmemiz gerek demişti ilaca başlatmıştı Euthyrox 50 mcg, 1 ay sonra hamile kaldım doktor hamilelik boyunca devam edeceksin tiroid ilacına dedi. Hamileliğimi öğrenince testte 1.040 çıkmıştı. Ayda bir test verip kontrol etmem gerekiyormuş hamilelik boyuncakızlar benim tsh 2.8 çıktı doktorum normal dedi 3.5'a kadar da normal kabul ediyorlarmış
başka doktora da sordum boşuna ilaç kullanmana gerek yok normal dedi siz kullanıyor musunuz?
Hangi yakadasınız ? Anadolu yakasında bir çok hastanede randevu var aslında . Sağlık ocağı da istenilen bir çok testi yapıyor daha önce yaptırdım benben testleri yaptırmak için randevu bulamıyorum kızlar özel sigortam var ama gebelik teminatı yok bu sebeple devlette yaptırmak istedim bulamıyorum 9 ekime var iatanbulda yaşıyorum burda bulmak çok zor sağlık ocağıda yapmıyormuş testleri özelde inanılmaz pahalı 20k istediler testler için napcamı şaşrıdım valla