Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
Selâm kızlar, dr randevum öne alındı, bugün gittim. Ölçüme göre 10 haftalık, çok şükür sağlıklı görünen, hareketli bebiş. Başladığım Dr birçok takviye başlattı, sıkı diyet programı oluşturdu (kritik: inek sütü/gluten/dana eti/basit şekerli yiyecekler yok) ve 12. haftadan sonra gebelik pilatesi ve gebe okuluna başlamamı istedi. Fetal DNA 10-12. Haftalar içinde yapılıyor hemen randevu oluştur dedi. Bu hafta için oluşturmaya çalışacağım. Takviyeler arasında aklıma takılan Demir serumu oldu ama Dr tecrübesine güvenip haftaya taktıracağım gibi duruyor. Ek olarak grip aşısı muhakkak yaptır dedi, hatta eşime de önerdi. İnşallah sağlıklı, sorunsuz devam eder hayırlısıyla.
maşallah canım sağlıcakla inşallah :KK200: dana etinin ne sıkıntısı varmış peki ?

Selam kızlar nasılsınız? Bugün kötü bir gün geçirdim ya bogazima toz kaçtı ve resmen boguldum nefes alamadım. Sonra çıksın diye şiddetli öksürünce hafif kasiklarimda ağrı oluştu kalktım acile gittim 😖 çok şükür doktor baktı bir sıkıntı yok dedi hatta hareket falan ediyor onu gösterdi🥰 ama aklıma şey takıldı ya ısrarıma rağmen vajinal ultrasonla baktı. Diğer türlü kanama vs varsa göremem dedi. Hatta spekulum takacaktı dedim onu takacaksanız ben muayene olmayayım. Öyle diyince sadece ultrasonla baktı çok şükür sorun yok şu anda. Biliyorum vajinal ultrason zararlı değil ama yine de aklıma takıldı ya of analık delilik cidden 😖😖😖
kızz bazen benim oturur vaziyette gülerken , öksürürken falan da karnımdan güç aldığım için ağrım oluyor o an , hatta daha dün oldu. bende endişeleniyorum arada ama en azından kendini hatırlatıyor ben ordayım anniş ona göre diye. iç rahatlatıyorum sende öyle yap :KK200::anneadayı:

Kizlar dun randevum vardi. Normaldr 10+0 olmasi gerekiyordu 9+4 ve 9+5 cikti bebişim.
Ama bu hastanede hep 2 gun kucuk cikiyor oyuzden kafama takmadim 😅
Cok gergin geciyor kontroller.. Ilk sordugum soru kalp atisi varmi oluyor 😭 su 12. Haftayi atlatsam okadar rahatlayacagim ki.

Cinsiyeti cok merak ediyorum. 11 Ekimde kan verecegim fetal icin 12+4 -13+0 gibi kan vermis olacagim.

Diger hastanedeki doktor 10 haftada cagirmisti hatta daha erken de verebilirsin demisti. Hosuma gitmedi bu durum.
Tamamen biraktim o doktoru. 😬

Karindan ultrason, cinsiyet tahminleriniz varsa alabilirim. 😅
Gonlumden gecen kiz. Oglum ile olan hamileligimle kiyasladigimda da biraz daha farkli bu hamileligim. Oyuzden kiz %51 kiz diyorum😅
Oglumda hamileligimi ogrendikten sonra en fazla 10 gun falan midem bulandi. Bu hamilelikte 10 haftaya geldim hala hafif hafif bulantim var.
Oglumda istahim acilmamisti hamilelikte 8-9 kilo verdim. Bunda ise daha simdiden 2 kilo almisim . Boyle nasil anlatsam icim titriyor yemek icin. 😭
Daha once de kiz bebege hamileydim onda da bu sekilde olmustu. Fetale daha 3 hafta var 😬 çatlamazsam iyidir o gune kadar 😅

Screenshot_20260920_094009_Chrome.webp

Kizlar dun randevum vardi. Normaldr 10+0 olmasi gerekiyordu 9+4 ve 9+5 cikti bebişim.
Ama bu hastanede hep 2 gun kucuk cikiyor oyuzden kafama takmadim 😅
Cok gergin geciyor kontroller.. Ilk sordugum soru kalp atisi varmi oluyor 😭 su 12. Haftayi atlatsam okadar rahatlayacagim ki.

Cinsiyeti cok merak ediyorum. 11 Ekimde kan verecegim fetal icin 12+4 -13+0 gibi kan vermis olacagim.

Diger hastanedeki doktor 10 haftada cagirmisti hatta daha erken de verebilirsin demisti. Hosuma gitmedi bu durum.
Tamamen biraktim o doktoru. 😬
10. haftadan itibaren fetal yapılabiliyor canım ondan dolayı çağırmış olabilir. bende 11.5 haftamda kanı vermiş bulundum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn

Gonlumden gecen kiz. Oglum ile olan hamileligimle kiyasladigimda da biraz daha farkli bu hamileligim. Oyuzden kiz %51 kiz diyorum😅
Oglumda hamileligimi ogrendikten sonra en fazla 10 gun falan midem bulandi. Bu hamilelikte 10 haftaya geldim hala hafif hafif bulantim var.
Oglumda istahim acilmamisti hamilelikte 8-9 kilo verdim. Bunda ise daha simdiden 2 kilo almisim . Boyle nasil anlatsam icim titriyor yemek icin. 😭
Daha once de kiz bebege hamileydim onda da bu sekilde olmustu. Fetale daha 3 hafta var 😬 çatlamazsam iyidir o gune kadar 😅

Eki Görüntüle 3823819
diğer kız gebelik durumuna benziyor bence de kız olabilir giib geldi bana da ama ultrasondan hiç mi hiç anlamam malesef yorum yapamıyorum :/ gönlünden geçen gibi olsun :KK200:

Eki Görüntüle 3823819
Asla anladığımdan değil ama görünce kız gibi hissettim küçücük kıvrılmış🥹🥰🥰 tamamen hissel 🙏

benim de cok kotu durumda bulantilarim, gecen hafta acillik olacaktim neredeyse. prilam da iciyorum bu arada ama hic fayda etmiyor. genelde az az sik sik ye derler, iste bastirsin diye beyaz leblebi ye, soguk su ic vs. fayda etmedi mi hicbiri etmiyor, bende maalesef en azindan.
Aynı bendede sakız çiğnemekte buldum çözümü şuanlık

Anlamadim desem 🤣 ilk hamileligim degil mi demek istedin 🙈
Eveet 😅 o sıçrama hareketi muhabbetini ben başlatmıştım da, ilk değil o yüzden ben de anlayabiliyorum demek istemiştim.. zaten 10-11 haftalarda sıçrama gibi güçlü hareketler daha zayıf yapılı kişilerde hissedilmeye başlanabiliyor, tabi çok çok nadir olur o haftalarda.. ilk gebelikte ben de 17. Haftada net hissetmiştim bunda daha erken belirginleşebilir diye düşünüyorum göbek de daha erken çıktı 🤭

kızz bazen benim oturur vaziyette gülerken , öksürürken falan da karnımdan güç aldığım için ağrım oluyor o an , hatta daha dün oldu. bende endişeleniyorum arada ama en azından kendini hatırlatıyor ben ordayım anniş ona göre diye. iç rahatlatıyorum sende öyle yap :KK200::anneadayı:
Haklısın canım ama işte o bogulma anımı görsen korkunctu Allahtan eşim evdeydi oda hemlick manevrası yapamıyor bisey olur diye sırtıma vurdu bir kaç 😂😂😂 ama bir önceki gün doktora gittiğimde bebeğin hareketini görememiştim o sıra uyuyor muydu neyse. Dün acilde doktor gösterdi elleri kolları nasıl hareket ediyor çok hoş ya 😍😍❤️❤️

Eki Görüntüle 3823819
Masallah 💕💕 kız gibi geldi bana yaa 🥰 hayırlısı olsun

Eklentiler

• 1000095239.webp
    1000095239.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar sizde de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyo mu? Bugün 9+1im sabahtan beri kasık ve bel ağrım var ama dayanılmayacak şiddette değil eşlik eden lekelenmem falanda yok yinede biraz tedirgin oldum randevuma da 10 gün var
Var canım ara ara kasık ağrısı bende de oluyor . 8 hafta oldum

Back
X