Anne Grupları 2026 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 38 43,7%
  • erkek

OY: 44 50,6%
  • ikiz kız

OY: 1 1,1%
  • ikiz erkek

OY: 1 1,1%
  • ikiz kız/erkek

OY: 3 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    87
Kızlar sosyal medyada biri çıktı önüme 32-38. Haftalar arasında kendi yıllık iznimizi yada başka bir sebeple dahi olsa rapor kullandığımızda aktaracağımız izinlerden düştüğünü söylüyor. Hadi rapor alınca düşmesini anlarım da kendi yanacak 6 gün yıllık iznim vardı. O izinleri sonlara doğru ağırlaştıkça kullanıyım diyordum. Bu durumda 32 den önce kullanmam gerekir. Bu konu hakkında fikri olan var mı ?
Evet tam olarak öyle oluyor çalışabilir aldıktan sonra yani 32. Hafta sonrası aldığınız raporlar izinler aktaracağınız izninizden düşüyor .

Evet tam olarak öyle oluyor çalışabilir aldıktan sonra yani 32. Hafta sonrası aldığınız raporlar izinler aktaracağınız izninizden düşüyor .
Yazıklar olsun gerçekten. Zaten çok az izinler. Başka ülkelerde çok çok fazla izinler. Arkadaşım ingilterede 1 yıl ücretli izin kullandı eşi de 6 ay. Bizde evet yeni düzenleme getirildi ama doğum sonrası 5 ay yine çok az. sonra diyorlar ki doğum oranı düştü. Düşer tabi. Kafamız rahat olmuyor ki. İzni ne olcak kim bakcak vb.

Ben pendik Medipol Aytekin hanıma gidiyorum.Dediğim gibi bende çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyordum ama beden eğitimi öğretmeniyim ve sürekli dışardayım ayaktayım maalesef.Önümüzde kış dışarda ne yapacağım bilmiyorum başka seçeneğimde yok maalesef.Siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

Ben pendik Medipol Aytekin hanıma gidiyorum.Dediğim gibi bende çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyordum ama beden eğitimi öğretmeniyim ve sürekli dışardayım ayaktayım maalesef.Önümüzde kış dışarda ne yapacağım bilmiyorum başka seçeneğimde yok maalesef.Siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
Ben Tuzla'da Tusa hastanesi Melis Koca ya gidiyorum. Evet; branşınız gereği hareketiniz
daha fazla oluyordur. Gerçi ben de hep ayakta ders anlatiyorum; sınıfta oturduğum hiç görülmemiştir 😅 Allah güç kuvvet versin hepimize; calisabildigimiz kadar çalışalım inşallah.

En azından yıllık iznimi istediğim zaman kullanabilmem gerekiyordu diye düşünüyorum 🥹 evet rapor belki suistimale açık ama yıllık izin yahu ne alaka 😭
Teşekkür ederim bu arada 🙏

En azından yıllık iznimi istediğim zaman kullanabilmem gerekiyordu diye düşünüyorum 🥹 evet rapor belki suistimale açık ama yıllık izin yahu ne alaka 😭
Teşekkür ederim bu arada 🙏
Yıllık izin konusunda emin değilim onu araştırın isterseniz ama rapor konusu öyleymiş maalesef .

Kızlar rsv aşısı ile ilgili doktor önerisi vs. alan var mı? Bu ara o kadar sık çıkıyor ki karşıma, sanırım algoritma kaynaklı da sürekli karşılaşıyorum ama kafamı çok karıştırmaya da başladı. Çünkü oğlumun rahatsızlığı sebebiyle çok hastane yatışımız olmuştu solunum sıkıntısı kaynaklı, hep rsv sanıp test yaptılar ama bizde hiç rsv çıkmamıştı ama yatış yapanlarda çok olduğunu duyup gördüm. Kış bebeği olması beni biraz ürkütüyor bu konuda çünkü tam bulaşıcı hastalık mevsimi 🤔

Kızlar rsv aşısı ile ilgili doktor önerisi vs. alan var mı? Bu ara o kadar sık çıkıyor ki karşıma, sanırım algoritma kaynaklı da sürekli karşılaşıyorum ama kafamı çok karıştırmaya da başladı. Çünkü oğlumun rahatsızlığı sebebiyle çok hastane yatışımız olmuştu solunum sıkıntısı kaynaklı, hep rsv sanıp test yaptılar ama bizde hiç rsv çıkmamıştı ama yatış yapanlarda çok olduğunu duyup gördüm. Kış bebeği olması beni biraz ürkütüyor bu konuda çünkü tam bulaşıcı hastalık mevsimi 🤔
Ben kendim sordum doktora. Doktorum soranlara öneriyorum çünkü ücretli bir aşı dedi. Nerde okudum hatırlamıyorum geçen sene çok bebek bu yüzden hastanede yatmış. Kış bebeği olacağı için ben yaptırcam. Üzerine çok da araştırıp düşünmiycem açıkcası kafamı bulandırmak istemiyorum. doktorum önerdi ben de yaptırcam.

Evet benim de karşıma çok çıkıyor bu aşı. Zamanı da yaklaşıyor. Henüz doktoruma soramadım. 32. Hafta için çalışabilir raporu almaya gittiğimde soracağım inşallah. Kış bebekleri olunca insan düşünüyor.

Back
X