Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Birde kızlar şeker yüklemesi yapanlara sorum olacak. 75 mg olandan yapılacak bana, doktor gece 12 den sonra yemek su yok dedi ama orda doktora sormayı unuttum 6 saatte bir tansiyon ilacı içiyorum normalde. İlaç içecek kadar da su içmek yasak mı? Siz nasıl yaptınız?
Su niye yasak ki

Kıslaar plasenta biraz aşağıdaymış tam rahim ağzını kapatmıyormuş ama yinede perinatolog da görsün dedi gittiğim kadın doktorum şehir hastanesine gidiyorum. İlerleyen haftalarda 30 da falan değerlendiriliyormuş zaten normal doğumu engelleyebiliyormuş öyle bi riski varmış yani perinatolağada 8 ekimde var alabilirse o gün gidicem bu tarz bir durum yaşayan var mı ?

Kızlar bizim bebiş biraz küçük çıktı 23+5 670 gram bazı ölçümleri biraz geride ama şimdilik takip dedi doktor moraller bozuk
Bozma moralini canım toparlar daha küçük doğuma çok var birden almış kiloyı birde bakmışsın ki iyi düşün iyi olsun 🫶✨🌸💕

24+5 te 670 gram pardon. Sizin ölçümler nasıldı
bugün detayli randevum vardi benim de ben de 24+2 yim 640 gr 29 cm çıktı doktor gayet güzel haftasiyla uyumlu dedi. gittiğim doktor cok iyi bir perinatolog , hic risk görmedi bu gramajda. o yüzden bence seninki de küçük sayılmaz hatta cok normal geldi bana

Kızlar çocum 700 gram olmuş 🫣🫣🫣🫣

Eklentiler

• IMG_7444.webp
    IMG_7444.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7443.webp
    IMG_7443.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 47
Kıslaar plasenta biraz aşağıdaymış tam rahim ağzını kapatmıyormuş ama yinede perinatolog da görsün dedi gittiğim kadın doktorum şehir hastanesine gidiyorum. İlerleyen haftalarda 30 da falan değerlendiriliyormuş zaten normal doğumu engelleyebiliyormuş öyle bi riski varmış yani perinatolağada 8 ekimde var alabilirse o gün gidicem bu tarz bir durum yaşayan var mı ?
Benim rutin kontrolümde öyle çıkmıştı doktor şimdilik korkulacak bir şey yok yukarı çıkar ilerleyen haftalarda demişti.Detaylı ultrason zamanı çıkmıştı yukarıya.Sizinde ilerleyen haftalarda çıkacaktır inşallah ☺️🙏

Kızlar çok fazla hamile kıyafeti almak istemiyorum ama mecbur bir pantolon almam gerekecek, haftasonu H&M ve LCW'ye gittim ama ikisi de artık hamile koleksiyonuna mağazada yer vermediğini sadece online olduğunu söyledi, biraz şaşkınım çünkü bence beden seçmesi çok zor bir konu. Beden seçerken kendi gebelik öncesi bedenimizi mi feyz alacağız, mevcut duruma göre seçeceksek onu neye göre seçeceğiz kafamda deli sorular. Özellikle H&M mom koleksiyonundan jean pantolon alan olduysa, bedeni neye göre seçtiniz acaba? Beden tablosuna girince kalça ve iç bacak boyu veriyor ama benim şu an pantolonlarım asıl belden olmuyor kalçada vb bir değişiklik olmadı.
Ben busa diye bir marka denedim. Kendi bedenimi aldım. Memnun kaldım açıkçası. Dün de başka bir şey bakarken mavide de hamile kotu olduğunu gördüm, belki oraya da bakabilirsiniz ama anladığım mağazalarda hamilelere yer yok

Benim rutin kontrolümde öyle çıkmıştı doktor şimdilik korkulacak bir şey yok yukarı çıkar ilerleyen haftalarda demişti.Detaylı ultrason zamanı çıkmıştı yukarıya.Sizinde ilerleyen haftalarda çıkacaktır inşallah ☺️🙏
Yaaa içim rahatladı biraz olsun teşekkür ededim canımm 🙏🌸

Çok teşekkürler, boyumuz aynı kilomuz da benzermiş ben de 168'im başlangıçta 55-56 idim şimdi 60-61'im. LCW'de gittiğim 2-3 mağazanın tamamı hamile koleksiyonumuz artık mağazada değil dedi işte bakamadım bile :( H&M'de tam olarak aynısının olmasından korkuyorum bacaklarım, özellikle alt bacağım çok ince, Medium alırsam bacak çok bol olacak Small alırsam karnı sıkacak gibi geldi mom'lar, gözümü karartıp bir tanesini deneyeyim bakayım olmadı iade ederim ben de.

Çok teşekkür ederim, evet alt bedenim aynı ama karnım hiç aynı değil hahah, önden hiç kilo almamış gibiyken yan dönünce bütün kilom göbüşte. Mecbur öyle yapıp iade edeceğim çünkü deneme imkanı bulamadım mağazasında :(

İşte kesinlikle öyle o yüzden keşke hamile koleksiyonlarını mağazalardan kaldırmasaymış bu markalar, mağazada deneyememek çok saçma.
Kilonuz sadece göbekteyse direkt kendi bedeninizi alabilirsiniz bence. H&M mama geniş paça jeanlerin kalıpları çoookk kötü bu arada, ben hiç beğenmedim. Keten pantolonları güzel, onlardan çok memnunum. Elbiseleri güzel, mama olmayan şifon elbiselerden de almıştım çok rahat ettim.

Çok şükür arkadaşlar çıktık detaylıdan. Herşey normal 28 cm 445 gr olmuş kızım. Hiçte zorlamadı doktoru. Bir saate yakın baktı. İki tane myomlarımın birisi tehlikeli olabilir takip edilmeli dedi. Biri fundus ta 26x36 mm diğeri kornual bölgede 48x39 mm saplı dedi. Bu 2. Biraz tehlikeliymiş. Geçen hafta yaşadığım sancıyı söyledim miyom sancısı olsa anlardın dinlenince geçmezdi dedi. Çok daha fazla sancı yapıyormuş myomlar. Sezeryan olursan birini alsınlar diğeri kalsın dedi. Şuan normal doğum için engel görünmüyor diyor bakalım hayırlısıyla herkes atlatsın inşallah. 🙏 her normal deyişi doktorun bir ohh çektirdi bana. Çok şükür 🙏

Eklentiler

• 88D0707D-ADE6-42A6-AED9-6A528C5E6713.webp
    88D0707D-ADE6-42A6-AED9-6A528C5E6713.webp
    18 KB · Görüntüleme: 41
Çok şükür arkadaşlar çıktık detaylıdan. Herşey normal 28 cm 445 gr olmuş kızım. Hiçte zorlamadı doktoru. Bir saate yakın baktı. İki tane myomlarımın birisi tehlikeli olabilir takip edilmeli dedi. Biri fundus ta 26x36 mm diğeri kornual bölgede 48x39 mm saplı dedi. Bu 2. Biraz tehlikeliymiş. Geçen hafta yaşadığım sancıyı söyledim miyom sancısı olsa anlardın dinlenince geçmezdi dedi. Çok daha fazla sancı yapıyormuş myomlar. Sezeryan olursan birini alsınlar diğeri kalsın dedi. Şuan normal doğum için engel görünmüyor diyor bakalım hayırlısıyla herkes atlatsın inşallah. 🙏 her normal deyişi doktorun bir ohh çektirdi bana. Çok şükür 🙏
Bu arada sat ı değiştirdi 18 Nisan değil de 24 Nisan yaptı tüp bebek transferi olduğu için tam oluşumu biliyoruz dedi yani kızım bir hafta küçüldü bugün 🐣

Kızlar bizim bebiş biraz küçük çıktı 23+5 670 gram bazı ölçümleri biraz geride ama şimdilik takip dedi doktor moraller bozuk
Hiç takılma tatlım bu ölçümlere bebisler bi önden gidiyorlar bi geriden normal takılma bunlara benimkide 5 gün önden gidiyordu şimdi haftası ile uyumlu çıktı

Ben 58 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum, boyum 168. Geçen hafta lcw’de mağazada 38 ve 40 beden denedim 38 tam oldu. 40 aldım daha uzun süre giymek için biraz bol oldu ama idare ederim demiştim. Yıkadım giydim aşırı rezil bir şey oldu anlatamam 2 beden büyüdü resmen üzerimde aşırı esniyor lcw asla önermiyorum. Hm’de online’da mom kalıp s ve m beden almıştım. S tam oldu sımsıkı kumaş karnı saran kısmının başlangıcı çok sıkı oldu , m beden de bacak kısmı bol oldu kalıbını beğenmediğim için iade ettim ikisini de.
Beyora markasının L beden hamile taytını aldım. Boyum 1.60 kilom da 70.5 . Rahat olmasına rahat ama Sıcak havada yakıyor. En rahatı elbise sanırım. Hava serinlediğinde tayt ta kullanışlı olacaktır.

Back
X