- Konu Sahibi Evlatkbr91
- #16.461
Arkadaşlar 12 kilo aldığımı belirtmek isterim
doktorum hiçbir şey demedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de aldığım 12 kilonun büyük kısmını sigarayı bırakmış olmama bağlıyorum. Çoğu insan hamile olmasa bile sırf sigarayı bıraktığı için kısa sürede 5-10 kilo alıveriyor. Umarım bundan sonra sadece bebeklerimiz kilo alırKızlar bana da doktor çok almışsın dedi ve diyet önerdi. 10 kilo almışım. Diyet aç kalma şeklinde değil tabi ama karbsız , et salata şeklinde besleneceğim. 6 kilosunu son 1 ayda aldım bir debence benimki hamilelikten ziyade sigara bırakma kilosu. Baca mertebesi sigara içerken atıştırmıyor insan tabi sigara tek başına oral tatmin sağlıyor. Onu kesip atıştırmaya başlayınca böyle oldu. Ama dikkat etmeye başladım 1 kilosunu verdim bile.
Başlarda iştahım yoktu kız şimdi öyle değilim malesefAhahah ya 6 kilo çok iyi ama olduğumuz haftalara görebaksana ben 10 kilodan düşmeye çalışıyorum gayet iyisin bence bu hamilelikte
![]()
Bazı günler ye ye doymuyorumEvt benimde öyle göbek deligimin yanlarında üzerinde hissediyorum disardanda hissediliyor gözle görülüyor çok mutlu oluyorumBu tekmeler artık acıtmaya başladı dışardan halbuki o kadar belli olmuyor birde göbek deliğine biraz daha yakınlaştı bu hareketleri hissettiğim bölge sizde de öyle mi kızlaar ?
Rüyamda hep bebeğimin hareketlerini ve dışarıdan ellerini ayaklarını görüyorum o kadar ki gece sert vuruyor artk rüyalarıma giriyorEvt benimde öyle göbek deligimin yanlarında üzerinde hissediyorum disardanda hissediliyor gözle görülüyor çok mutlu oluyorum
ndBenim de doktorum en başından beri o şekilde eczane ürünleri verdi, ben multivitaminlere biraz çekinik bakıyorum, içindeki bir şeyi değer bazlı ayarlayamıyorsun çünkü, o yüzden böyle kullanmaktan memnunum ve en başından beri çok iyi gitti değerlerim, bugün güncel ölçüm verdim sonuçlar çıkınca yine bakarım ama memnunum takviyelerden, sadece takibi daha zor tabi.
Evet gebelikte zyrtec allerset bunlara izin veriyormuşlar. Bende alerjik astım var maalesef.Bende de mevsimsel alerji var özellikle Mart Nisan Mayıs ayında pik yapıyor tam gebeliğin başıydı sadece zrytec içebilirsin demişti.
Başlarda iştahım yoktu kız şimdi öyle değilim malesefBazı günler ye ye doymuyorum
Siz Aytekin hocaya gidebildiniz mi?Hala aç ve susuzum, ağlıcam artık 11.30 olsa son kanı versem kurtulsam![]()
Ben de çok tembel oldum bütün gün yatıyorum hamilelik öncesi günde 10 bin adımdan fazla yururdum şimdi nedense tedirginlik korkuyorum var hep yatayım diyorum gücüm olmasaGünaydın hamisler
Bu sabah ilk yürüyüşümü yaptım yarım saat pestilim çıktı ya zar zor yürüdüm 3 bine tamamladım daha önce hiç öyle değildim bu gebelik beni çok hantallastirdi
Sizde yürüyüş durumları nasıl bi tek ben mi böyleyim acaba![]()
Sürekli uyku, uzanmak zaten insanı daha da hantallastiriyor sabah yürüyüşü beni kendime getirdi zor da olsa bundan sonra yapmayı düşünüyorumBen de çok tembel oldum bütün gün yatıyorum hamilelik öncesi günde 10 bin adımdan fazla yururdum şimdi nedense tedirginlik korkuyorum var hep yatayım diyorum gücüm olmasa
Evet zaten asıl iştah açılması da bebekten dolayı olan kilo da son Trimesterde şahlanıyor ben o yüzden tutuştum halim ne olacak diye![]()
Kolunu pek hareket ettirme kullanma ve Benm gibi üstüne uyuma yeterliKızlar şimdi tetanoz difteri boğmaca aşısını olmaya gidiyorum yap yapma dediğiniz bir şey var mı aşıdan sonra
Aşı yerinizi kaşımayın bana öyle demişti hemşire.Buz tutabilirsin demişti.İlk gün hiç ağrı olmadı bende.Ertesi gün ve sonrasında ağrım olmuştu.İlk gün ağrı olmayınca ben olmayacak zannedip buz yapmamıştım.Belki yapsaydım daha az ağrım olurdu.Biraz kişiden kişiye değişiyor galibaKızlar şimdi tetanoz difteri boğmaca aşısını olmaya gidiyorum yap yapma dediğiniz bir şey var mı aşıdan sonra
Birde bugüne 500 tane iş koydum sağanak yağıyor ebemden kaçamıyorum bir gün daha ertelesem vurcak kadın beniAşı yerinizi kaşımayın bana öyle demişti hemşire.Buz tutabilirsin demişti.İlk gün hiç ağrı olmadı bende.Ertesi gün ve sonrasında ağrım olmuştu.İlk gün ağrı olmayınca ben olmayacak zannedip buz yapmamıştım.Belki yapsaydım daha az ağrım olurdu.Biraz kişiden kişiye değişiyor galiba![]()