Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Arkadaşlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben ocean mumy kullanıyordum ama tahlillerim çok iyi gelmedi hala vitaminler düşük
Valla ben hariç herkes ocean mummy falan kullaanıyor bana doktorum normal magnezyum ilaç verdi d vitamini olarak d colefor demir olarak da gynoferon verdi yani ben normal eczanede sgknın karşıladığı ilaçlardan kullanıyorum

Siz kilolu değilsiniz minyonmusunuz belki size çekmiştir ama değişmeyecek bir durumda değil. Kan akımının iyi olması çok güzel, demek ki o sebepten olan bir gerilik değil belki sadece genetik ile alakalı bir geriliktir. Ama ben inanıyorum bu bir kaç günlük gerilik gidecek haftasına uyumlu olacak.
Aslında baştan beri aynı doktor da minyon olabilir dedi inşallah öyledir çok teşekkür ederimm ❣️

Bana da coledan d3 ve gyno ferro sanol verdi. Devletin ödediği ilaçları kullandırıyor benim doktorumda takviye formunda olanlara mesafeli en başında folik asitten beri devletin ödediği ilaçları yazıyor. Magnezyum yazmadı mesela bana çok şiddetli değildi kramplarım 2 şişe maden suyu içiyorum günde şu anlık idare ediyorum bir sorun yok.

Kızlar çok afedersiniz vajinamda et beni çıktığını farkettim bugün birkaç tane biraz baktım hormonlardan dolayı olabiliyormuş.Sizde var mı böyle bir durum doktorunuza danıştınız mı konuyla ilgili.Daha ne olabilir dedikçe her gün başka bir versiyonumla karşılaşıyorum 🤦🏽‍♀️

Aslında baştan beri aynı doktor da minyon olabilir dedi inşallah öyledir çok teşekkür ederimm ❣️
Bir iki hafta önde ya da geride olması çok problem değil diye biliyorum. Sonuçta net döllenme tarihi bilinmiyor sata göre ortalama hesaplanıyor. Benimde en başından beri bir hafta önde gidiyor babası iri normal dedi doktorum. Şeker yüklemesi 22. Haftada yapıldı bu yüzden bana bir sorun çıkmadı, içinizi ferah tutun minyon bir bebiştir, sağlıkla gelsin 🥰

Kızlar çok afedersiniz vajinamda et beni çıktığını farkettim bugün birkaç tane biraz baktım hormonlardan dolayı olabiliyormuş.Sizde var mı böyle bir durum doktorunuza danıştınız mı konuyla ilgili.Daha ne olabilir dedikçe her gün başka bir versiyonumla karşılaşıyorum 🤦🏽‍♀️
Benim boyun ve göğüs bölgemde et benleri çıktı, hamilelikte oluyor diye okudum bu yüzden önemsememiştim.

Valla ben hariç herkes ocean mummy falan kullaanıyor bana doktorum normal magnezyum ilaç verdi d vitamini olarak d colefor demir olarak da gynoferon verdi yani ben normal eczanede sgknın karşıladığı ilaçlardan kullanıyorum
Bana da aynılarını verdi bunlar daha etkili diyip

İdrar yolu ve vajinal enfeksiyonun en risksiz olduğu zaman ikinci trimestermış dün hemşire anlattı, ilk trimesterda düşük son trimesterda erken doğum riski varmış, ikinci trimesterda kandaki enfeksiyonu çok ekstrem miktarda arttırmadığı sürece büyük bir risk faktörü değilmiş, yapabileceğiniz en iyi şey bol su dedi. Ben de süreç boyunca tekrar eden akıntılar yaşadım hepsi kaşıntısız, acısız, kokusuz olmasına rağmen doktorum hep fitil vb kullandırdı ama bende hiçbir zaman çözüm olmadı yani birkaç gün gitse bile hep sonra aynen hatta bazen daha çok olarak geri geldi. Fitilleri bırakıp normalde içtiğimden daha çok su içmeye, iç çamaşırlarımı ayrı yıkamaya, ütülemeye ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum, bunları yapmak fitilden daha çok azaltıyor akıntıyı bende ama hiçbir zaman yok olmadı ya da fark etmeyeceğim kadar azalmadı.
İlk tramesverin ve hafif kaşıntı tekrarladı geçen seferde Olmuştu bebek düştü bol bol su mu içmek ise yariyo

Kızlar bizim bebiş biraz küçük çıktı 23+5 670 gram bazı ölçümleri biraz geride ama şimdilik takip dedi doktor moraller bozuk
Bu haftalarda birkaç gün hatta hafta ileri veya geri çıkmasında hiçbir sorun görmüyor doktorlar. Benim neredeyse her kontrolümde beklenen doğum tarihim birkaç gün değişiyor. Zaten 28. haftaya kadar boy ve kilo ölçümünü bile çok geniş aralık ya da yaklaşık olarak veriyorlar bu nedenle, bebeğin pozisyonuna ve cihaza göre değişebiliyor hesaplamalar. İçinizi ferah tutun, persentili değişebilir önemli olan sağlıkı büyüsün, normal değer aralıkları oldukça geniş bu haftalarda.

Ayy ben gidiyorum valla çok rahatt 😂 İspanyol paça taytlar eğer dress codelu bir yerde çalışmıyorsanız her yerde giyilir ya. Hem çok rahat hem de üzerine şık üstlerle gayet güzel duruyor. Ben 3 tane H&M’den ispanyol tayt almıştım, 1 tane de Trendyol Artış diye bir markadan aldım. H&M’inkinin penyesi çok güzel. Artış da mayo kumaşı gibi parlak ve ince, çok iyi değil ama günlük idare eder.
Ben de şimdi H&mden aldım bakalım inşallah güzel gelir🙏🏼

Canim çok geçmiş olsun umarım sağlıkla yeni bir gebelik yaşarsın. ❤️

Günaydın canım ben pcosum o yüzden yumurtlama ilaci + çatlatma iğnesiyle hamile kalabiliyorum. 2 oğlum var (4 ve 5 yasinda). Ilkim tedaviyle oldu yine ama 2ncisi normal oldu. Şimdi tekrar bir çocuk istedik 2 aydır ilaç felan. Bugün de çatlatma iğnenin 14. Günü. Dün silik cikmisti testim. Bakalım bugün de koyulaşırsa Ocak annesi olucam sizler gibi. Senin normal gebelik mi ?
Merhaba bende çatlatma düğmesi vurdum akşam 9 gibi doktor bana yarın ilişti ve diğer gün ilişki sonra gün aşırıyım 28 de şehir dışına çıkacağım şimdi 3 gün önemli bence değil mi diğer günlere oranla bi sıkıntı olur mu 7 gün bu durumuz değerlendirmiş olacağım sizin nasıl oldu çatlatma iğnesi sonrası acaba

Merhaba hanımlar, son bir haftadır bebis asagi tarafa arada baski yapiyor ve kasıklarımda agri oluyor yatınca biraz rahatlıyor sizde de oluyor mu?
Benimde ayakta kaldığımda aynı şey oluyor ya da yürüdüğümde.Ama ben zorunlu olarak ayakta durmak zorundayım.Çevremdekiler bu kadar baskı için erken haftalarda olduğumu söylüyor ama herkesin süreci farklı ilerliyor.Kontrolümde doktora soracağım.

Bende sizinle aynı takviyeleri kullanıyorum

bende normalde sgk verdigi ilaçları kullanıyorum ama takviye illaki öneriyorlar size önermemelerine şaşırdım

Kızlar bende bunları almıştım kullanıyorum çok rahatlar.Oysho fiyat olarak biraz yüksek ama hamileliğin geri kalanı için kurtarıcı diye düşünüyorum ben büyük beden aldım şu an karın kısmını tam dolduramadım ama ilerleyen haftalarda giyebilmek için büyük beden tercih ettim.Benim bacaklarım ve popom hamilelik öncesi de kalındı dar olmaması adına xl tercih ettim.

Bu haftalarda birkaç gün hatta hafta ileri veya geri çıkmasında hiçbir sorun görmüyor doktorlar. Benim neredeyse her kontrolümde beklenen doğum tarihim birkaç gün değişiyor. Zaten 28. haftaya kadar boy ve kilo ölçümünü bile çok geniş aralık ya da yaklaşık olarak veriyorlar bu nedenle, bebeğin pozisyonuna ve cihaza göre değişebiliyor hesaplamalar. İçinizi ferah tutun, persentili değişebilir önemli olan sağlıkı büyüsün, normal değer aralıkları oldukça geniş bu haftalarda.
Ya bana öyle deme sebebi sanırım plasenta yetersiz beslenme için dedi plasentayı beğenmedi ileride daha fazla geride kalabilir dedi inşallah öyle bir şey olmaz tabi dediğiniz gibi olur 🌸

Merhaba hanımlar, son bir haftadır bebis asagi tarafa arada baski yapiyor ve kasıklarımda agri oluyor yatınca biraz rahatlıyor sizde de oluyor mu?
Benim olmuyor ama doktorum bugün özellikle bu haftalarda ağrı olabileceğini hatta baskıdan dolayı uyanabileceğimi falan söyleyerek uyardı

@AtlasAda @Bushra6534

Bu arada doktorum çıkan şeker sonuçlarımın çok yüksek olmadığını, yemeklerde gazlı içecek ve kahvaltılarda meyve suyu içmeyerek, tatlı yemeden 1 hafta geçirerek tekrar 1 hafta kontrol etmemi söyledi. Bu sefer çıkan sonuçlarw göre şeker yüklemeye karar verelim, yediklerinizden dolayı yüksek gibi gözüküyor dedi aynı dahiliye gibi.

Back
X