- Emoji Skoru
- 627
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Evlatkbr91
- #16.441
Sağ olasın cnm Allah razı olsunÇok teşekkür ederim. Size de çok çok geçmiş olsun. Gebelikte hasta olmak daha da zor oluyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ olasın cnm Allah razı olsunÇok teşekkür ederim. Size de çok çok geçmiş olsun. Gebelikte hasta olmak daha da zor oluyormuş.
tahlil verdiniz mi hiç b12 falan degerleriniz ne durumda bende ona göre degişmek istiyorumBen pregnom max kullanıyorum. İlk haftalar da regenesis max kullanmıştım.
Valla dogru okumuşsunuz kaç aydır kullanıyorum hala b12 degerim falan düşük çıktı kullandığınız ilacı yukarda bir arkadaş daha yazmış elimdeki bitince ona geçmeyi düşüyorum hemenBen regenesis ve osende demir+c kullanıyorum, değerlerim baya yükseldi, ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç yerden ocean mummynin değerleri hamilelikte yeterli değil diye okudum ve duydum
Bende de mevsimsel alerji var özellikle Mart Nisan Mayıs ayında pik yapıyor tam gebeliğin başıydı sadece zrytec içebilirsin demişti.Çok teşekkür ederim. Alerji ilacı olarak gebelikte kullanılan allerset verdi. Sizde de mi alerji veya hastalık durumu var?

Ben hiç yürüyemiyorum ya zaten işte de oturarak çalışıyorum eve gelince de yemek çamaşır ortalık topla derken valla 8.30 da uykum geliyorGünaydın hamisler
Bu sabah ilk yürüyüşümü yaptım yarım saat pestilim çıktı ya zar zor yürüdüm 3 bine tamamladım daha önce hiç öyle değildim bu gebelik beni çok hantallastirdi
Sizde yürüyüş durumları nasıl bi tek ben mi böyleyim acaba![]()

Bende öyle yuruyemiyorum ama baktım kilo alımım hızlanıyor hafta da 3-4 kere yürüyüş yapim dedim ama zordu karnıma agri girdi ya eve zor geldim bide açtım aslında onun etkisi varBen hiç yürüyemiyorum ya zaten işte de oturarak çalışıyorum eve gelince de yemek çamaşır ortalık topla derken valla 8.30 da uykum geliyor![]()
Ben hiç diyet yapamiyorum yapınca daha çok kilo alıyorum o psikolojiye girmemem gerekiyorKızlar bana da doktor çok almışsın dedi ve diyet önerdi. 10 kilo almışım. Diyet aç kalma şeklinde değil tabi ama karbsız , et salata şeklinde besleneceğim. 6 kilosunu son 1 ayda aldım bir debence benimki hamilelikten ziyade sigara bırakma kilosu. Baca mertebesi sigara içerken atıştırmıyor insan tabi sigara tek başına oral tatmin sağlıyor. Onu kesip atıştırmaya başlayınca böyle oldu. Ama dikkat etmeye başladım 1 kilosunu verdim bile.
Ben bunu nasıl içecem ya bilemiyorum tatlı şeyleri hala yiyemiyorum bide aç karna bunu bilemiyorumHastanedeyim kızlar. Merak edenler için yazıyorum sabah 8.30 da aç ve susuz şekilde kan verdim. 9.30'da bunu içtim. 10.30 da ve 11.30 da tekrar kan vereceğim. Şeker yükleme testini böylelikle bitireceğim. Aşırı şekerli, aç olduğunuz için de mide bulandırıyor şu an kusmamak için zor duruyorum.
Eki Görüntüle 3824167

Hava güzel oldukça çıkıp yürümeye çalışıyorm kilodan ziyade bi şişiyorm ödem gibi yürüyüş iyi geliyor.Günaydın hamisler
Bu sabah ilk yürüyüşümü yaptım yarım saat pestilim çıktı ya zar zor yürüdüm 3 bine tamamladım daha önce hiç öyle değildim bu gebelik beni çok hantallastirdi
Sizde yürüyüş durumları nasıl bi tek ben mi böyleyim acaba![]()
Sigara cok etkiliyor evetKızlar bana da doktor çok almışsın dedi ve diyet önerdi. 10 kilo almışım. Diyet aç kalma şeklinde değil tabi ama karbsız , et salata şeklinde besleneceğim. 6 kilosunu son 1 ayda aldım bir debence benimki hamilelikten ziyade sigara bırakma kilosu. Baca mertebesi sigara içerken atıştırmıyor insan tabi sigara tek başına oral tatmin sağlıyor. Onu kesip atıştırmaya başlayınca böyle oldu. Ama dikkat etmeye başladım 1 kilosunu verdim bile.
Ben hiç diyet yapamiyorum yapınca daha çok kilo alıyorum o psikolojiye girmemem gerekiyor
Porsiyonlarımı küçültmeye girdim bide karbonhidratı kessem hiç almayacam ama Benm bu bebis ablalarına çekmiş çok makarnacı nasıl kilo almim
Ayy ne güzel yapabilmekAhah yok ben yapabiliyorum daha önce de yaptım hatta doktor yapamam dersen diyetisyene yönlendiririm dedi yok dedim ben beceririm. Sıfır karb kolay bir şey değil tabi ki etçil olmama rağmen bana da zor geliyor sıfır karb. Olduğu kadar artık+20 ile doğuma girmek istemiyorum bebek ve plasenta ile giden yaklaşık 10 kilo gidiyor kalanı sana kalıyor çünkü.
Ben hamilelik öncesi de hep ispanyol paça ve bootcut kullanıyordum, hem spor taytlarda hem de kumaş taytlarda, vücut şeklime daha uygun olduğu için. O yüzden zaten en çok elimde olan parçadan biri, hala birdiejay ve oysho olanları kendi bedenimdekileri sorunsuz kullanabiliyorum kumaşları o kadar güzel ve esnek ki henüz sıkmıyorlar hiç, sıkarsa da aynı model hamile taytıyla devam evet. İş yerimde dresscode yok çünkü evden çalışıyorumAyy ben gidiyorum valla çok rahattİspanyol paça taytlar eğer dress codelu bir yerde çalışmıyorsanız her yerde giyilir ya. Hem çok rahat hem de üzerine şık üstlerle gayet güzel duruyor. Ben 3 tane H&M’den ispanyol tayt almıştım, 1 tane de Trendyol Artış diye bir markadan aldım. H&M’inkinin penyesi çok güzel. Artış da mayo kumaşı gibi parlak ve ince, çok iyi değil ama günlük idare eder.
Benim de doktorum en başından beri o şekilde eczane ürünleri verdi, ben multivitaminlere biraz çekinik bakıyorum, içindeki bir şeyi değer bazlı ayarlayamıyorsun çünkü, o yüzden böyle kullanmaktan memnunum ve en başından beri çok iyi gitti değerlerim, bugün güncel ölçüm verdim sonuçlar çıkınca yine bakarım ama memnunum takviyelerden, sadece takibi daha zor tabi.Valla ben hariç herkes ocean mummy falan kullaanıyor bana doktorum normal magnezyum ilaç verdi d vitamini olarak d colefor demir olarak da gynoferon verdi yani ben normal eczanede sgknın karşıladığı ilaçlardan kullanıyorum
Ayy ne güzel yapabilmekben kendime hakim olmaya calisacam hiç demiyorum öyle diyince daha çok alıyorum gündüz çok yesem akşam azaltıyorum işte dengelemeye calisicabiliyirum sadece
Ben ikinci gebelikte +20 ile girdim doğuma doğumdan sonra sadece 6 gitti diğerleri hepsi kaldı bana bunda öyle olmak istemiyorum şu an 6 almisim ayy keşke sadece 10 kilo tek alsaydım ya nolcakti sanki![]()
Arkadaşım sonlara doğru içimiz dışımıza çıkıyor gibi hissedeceğiz ilk hamileliğimde çocuk 3 kg geçtiğinde organlarım yer değiştiriyor zannediyordum fjfjfjfkffjkfkfEvet parol dışında bir şey içemiyorsun benim burnum tıkalıydı halsizlik ateş vardı yanıyordum baya sonra ılık suya girdim ertesi gün burnum akmaya başladı parolu bi kere içtim meyve çorba limonlu çay öylr toparladım çok şükür. Konudan alakasız ama şu anda hareketleri önceki haftalara nazaran daha sert hissediyorum sende de öyle mi ? 22+3 deyim