• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
14. Haftaya kadar süresi var sanırım. Hangi şehirdesiniz? Devlet hastanesine gidiyorsanız ve sıra yoksa eğer üniversite hastanesine gitmenizi öneririm. Orada çok daha hızlı ilerliyor süreç.
Kızlar merhaba, ben devlete 2'li test vereceğim. Doktor 12. Haftada gelirsin dedi ama bu hafta yok sanırım enabızda çıkmıyor. En erken haftaya çarşambaya alabildim. Öğleden sonra gideceğim ama o zaman 13+ oluyorum. Geç olur mu bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar bulantı konuşulmuş 12+0 olarak zirve yaşıyorum bulantıda geçeceğşne dair umudum tükendi bir yaşında bebeğim var bu bulantıyla ölüyorum resmen onun dışında halsizlik zaten fena devam resmen kolumu kaldıracak halim yok kilo konusuda tüp bebekle yaptım kızımı aşırı kilo almıştım zaten o kiloları veremeden hamile kaldım ama şükür şimdiye kadar almadım hatta 2 kilo vermiş halde devam ediyorum çünkü bulantıdan kusmaktan almam zaten mümkün değil şimdilik artı emzirmeye de devam ediyorum bugün bebeği görmeye gittik malesef 3. doktorumuz bu elektrik alamadım daha girer girmez bebepim küçğkken gebe kaldığıma kızdı zaten modum düştü ensesi kalın duruyor ama pozisyondan olabilir dedi bebekde dönmedi bakamadı cinsiyetide göremedi dönmeyince cumartesi tekrar gidecem inşaallah bu defa ense kalınlığı meselesi çözülür bütün modum düşük beklicem o günü
13.haftama 1-2 gün kaldı. Hatta ultrasona göre girdim. Maalesef bulantılar devam ediyor ama çekilmeyecek gibi değil artık. Yada ilaç kullandığım içindir bilmiyorum.

İkili test konusuna gelirsek 11li haftaları küçük görüyorlar. En kesin sonuç için 12. Haftada da gidin. Yine risk görülürse sadece 2li taramaya güvenip evham yapmayın, muhakkak fetal DNA yaptırın.

14. Haftaya kadar süresi var sanırım. Hangi şehirdesiniz? Devlet hastanesine gidiyorsanız ve sıra yoksa eğer üniversite hastanesine gitmenizi öneririm. Orada çok daha hızlı ilerliyor süreç.
Ben de öyle okudum internette ama emin olmak istedim. En yakın üniversite ya da şehir hastanesi 2 saat mesafede malesef. Salı gününe çektim bakalım arada kontrol edip biraz daha öne çekmeye çalışırım. Sorun olmaz inşallah

merhaba arkadaşlar bulantı konuşulmuş 12+0 olarak zirve yaşıyorum bulantıda geçeceğşne dair umudum tükendi bir yaşında bebeğim var bu bulantıyla ölüyorum resmen onun dışında halsizlik zaten fena devam resmen kolumu kaldıracak halim yok kilo konusuda tüp bebekle yaptım kızımı aşırı kilo almıştım zaten o kiloları veremeden hamile kaldım ama şükür şimdiye kadar almadım hatta 2 kilo vermiş halde devam ediyorum çünkü bulantıdan kusmaktan almam zaten mümkün değil şimdilik artı emzirmeye de devam ediyorum bugün bebeği görmeye gittik malesef 3. doktorumuz bu elektrik alamadım daha girer girmez bebepim küçğkken gebe kaldığıma kızdı zaten modum düştü ensesi kalın duruyor ama pozisyondan olabilir dedi bebekde dönmedi bakamadı cinsiyetide göremedi dönmeyince cumartesi tekrar gidecem inşaallah bu defa ense kalınlığı meselesi çözülür bütün modum düşük beklicem o günü
kimsenin doktorluğunu eleştirmek haddim değildir ama karakter eleştirebilirim bence çoğu doktor karakter olarak insanı endişeye sokmaya meyilli daha ortada bir şey yokken kötü senaryo konuşmayı seviyorlar o doktorlarsan uzak durun derim. Bende devlet hastanesine 11 haftamda gittim bebek büyümüş kesen büyümemiş bu gebelik riskli dedi özele gittim doktor gülüp geçti yani demem o kiii bence çok da kafaya takma doktorunu değiştir

Kız 12. Haftada ne diedi
Ben daha ilk hamileliğin kilolarını verememiştim bir de 1. Trimester da annenin kilo kaybı daha rahat diye başladım çok şükür 70lere düştüm. Bi de benim bu hamilelikte göbeğim çok hızlı çıktı kızlar ya sanki 7 aylık gibiyim normal mi bu 😒

Ben daha ilk hamileliğin kilolarını verememiştim bir de 1. Trimester da annenin kilo kaybı daha rahat diye başladım çok şükür 70lere düştüm. Bi de benim bu hamilelikte göbeğim çok hızlı çıktı kızlar ya sanki 7 aylık gibiyim normal mi bu 😒
Bilmediğim bilgiler :) yeni şeyler öğrendim vallahi ama ben 1. Trimesterde aşırı kilo aldım... benmde göbeğim öyle ama yemekten yani :)) yemek dediğimde ekmek...

@CiNNET NUR ilacı brakmayı denednmi hiç

@CiNNET NUR ilacı brakmayı denednmi hiç
Sanki kendime bir rutin oluşturmuşum, 1 tane eksik içersem bulantılarım artar diye korkuyorum. Bunu ben nasıl anlayacağım hiç bilmiyorum. Kızımda kullanmadım, tecrübe de edemedim. Şimdiki bulantılarım daha katlanılabilir bundan bir hafta öncesine kadar diyebilirim, ama ilacında mı etkisiyle bilmiyorum 🥹 help meeee dostlarrrr

Back
X