20haftalığım iki dişim kırıldı?

lou92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
122
33
Kızlar acil yardım 20haftalık hamileyim iki tane azı dişimden parça kırıldı biraz önce doktora gittim iki azı dişimde çürümüş o yüzden yanlardaki dişleri kırmış doktor röntgen çekmem lazım dişin kurtarılıp kurtarılmıcağına bakıp ona göre tedavi uygulucaz dedi çelik yelek giydirilip çekilebilir dedi zararı yok bebeğe dedi napim kızlar kararsız kaldım bebeğime bi zararı olur diye korkuyorum bu haftaiçinde gidip röntgeni çekmem lazım

Son düzenleme:
dişçiye gidersen tam olarak ne olacağını anlarsın. uyuşturucusuz yapar diyorsun ama eğer tek çare o bile olsa şimdi çektiğin acıya doğuma kadar dayanamazsın.

Ben yarın kanal tedavi olacağım.
Anesteziyi bebeği etkilemeyecek miktarda uyguladıklarında problem oluşturmuyormuş.
Daha kötüsü diş ağrısı düşüğe ve erken doğuma sebep olabiliyormuş..
Şu an ağrı kesici alamadığımdan ağzıma karanfil yağı ve suyla gargara yapıyorum sonra mide bulantısından kusuyorum. :KK43:

Bir de sen 21. haftadaymışsın. Diş tedavisinin en zararsız olduğu dönem.
Canım dün gittim doktor üç çürük var dedi röngen çekcez dedi bende istemedim bebeğime zararı olur diye başka bi özel doktora gittim temizleyip dolgu yapcaz hepsi buu dedi nasıl sevindim anestezi de vermedi yavaş yavaş düşük devirde yapcam dedi canın yanarsa anestezi yaparız dedi hiç zorlanmadım hiçte acımadı dün bitanesini yaptım yarında kalanları yapcam nasıl sevndm anlatamam büyük bi dertten kurtuldum .

Canım dün gittim doktor üç çürük var dedi röngen çekcez dedi bende istemedim bebeğime zararı olur diye başka bi özel doktora gittim temizleyip dolgu yapcaz hepsi buu dedi nasıl sevindim anestezi de vermedi yavaş yavaş düşük devirde yapcam dedi canın yanarsa anestezi yaparız dedi hiç zorlanmadım hiçte acımadı dün bitanesini yaptım yarında kalanları yapcam nasıl sevndm anlatamam büyük bi dertten kurtuldum .

Benim dişim sinire baskı yaptığından mecbur anestezi alıcam. Çünkü dokunulmuyor bile dişime
Bu arada çene röntgeni bebeğe zarar vermez korkma canım.Bana da yapıldı. Ve hamile olduğumu bilmiyordum. :)

[QUOTE="littleaniqa, post: 41000639, member: 66]Benim dişim sinire baskı yaptığından mecbur anestezi alıcam. Çünkü dokunulmuyor bile dişime
Bu arada çene röntgeni bebeğe zarar vermez korkma canım.Bana da yapıldı. Ve hamile olduğumu bilmiyordum. :)[/QUOTE]
Ne bilüm canım korktum konu bebeğim olunca çok tedirgin oluyorum daha şimdiden dünyamın merkezi oldu bile :)

Ne bilüm canım korktum konu bebeğim olunca çok tedirgin oluyorum daha şimdiden dünyamın merkezi oldu bile :)

Canım uçak kaza yaptığında bile oksijen maskesini önce kendinize takın sonra çocuğunuza derler.
Yani önce sen iyi olacaksın ki çocuğun iyi olsun.
Herhangi bir sakıncası yoksa korkmana da gerek yok.

X