- 15 Nisan 2016
- 116
- 61
- 13
- 30
- Konu Sahibi Senacaform
-
Varrrr 26 yaşındayım ve 21 haftalık hamileyimkızlar aramıza 20lerde olan anne adayları var mı??? Tavsiye değerlendirme dertleşme dostlaşma yapalım
Ayy süper bende hiç belirti yok tecrübelerin neler. İlk hamileliğim düşükle sonlandı malesef onda çok belirti yaşıyordum. Göğüs hassasiyeti karın kasık Ağrı'sı gibi. Bunda hiç belirti yokVarrrr 26 yaşındayım ve 21 haftalık hamileyim
Benim de ilk hamileliğim canım. Adet günüm yaklaştıkça adet belirtileri yaşadım ben kasık ağrıları falan bu yüzden pek ihtimal vermemiştim hamile olabileceğime ama günüm geçince şüphelendim. Test yaptım ve hamileyim :)Ayy süper bende hiç belirti yok tecrübelerin neler. İlk hamileliğim düşükle sonlandı malesef onda çok belirti yaşıyordum. Göğüs hassasiyeti karın kasık Ağrı'sı gibi. Bunda hiç belirti yok
Dr a yarın gidip öğrenicem ama tahminimce 4 İlk hamileliğim de bende de dediğin gibi olmuştu ama bunda 0 belirti, bakalımBenim de ilk hamileliğim canım. Adet günüm yaklaştıkça adet belirtileri yaşadım ben kasık ağrıları falan bu yüzden pek ihtimal vermemiştim hamile olabileceğime ama günüm geçince şüphelendim. Test yaptım ve hamileyim :)
Herkes aynı belirtileri yaşayamayabiliyor. Sen kaç haftalıksın?
Bende 21 ve ikinci hamilelik malesef ilki düşükle sonuçlandı Rabbim bunu hayırla kucağıma almayı nasip etsin. Sana da ikinci Bebişşiben 21 yaşında anne oldum şuan 27 yaşındayım 2. yi istiyorum.. erken anne olmak çok eğlenceli çok zevkli ve harika bir duygu
Bende 21 ve ikinci hamilelik malesef ilki düşükle sonuçlandı Rabbim bunu hayırla kucağıma almayı nasip etsin. Sana da ikinci Bebişşi
Bnde 23 yaşındayım 9 haftalık hamileyim bulantım cok oluyo temek yimek isdemiyorum boyunca meyve yiyorum 7 haftalıkken ilk bebeyim karnımda oldü ?? Gelişmemişinşallah bu bebeyimi kucagıma alırım ultrasyon zararlımı ??
Can'ım mercimek çorbası brokoli bol ye et ye balık ye. İhmal etme. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bu defa. Midem bulanırsa önce çubuk ye bastırınca saydıklarımdan az da olsa at ağzınaBnde 23 yaşındayım 9 haftalık hamileyim bulantım cok oluyo temek yimek isdemiyorum boyunca meyve yiyorum 7 haftalıkken ilk bebeyim karnımda oldü ?? Gelişmemişinşallah bu bebeyimi kucagıma alırım ultrasyon zararlımı ??
AynıyızMerhaba bayanlar bende 21 yasındayım ve 5 haftacık hamileyim canım hiç birsey yemek istemiyor acaba böyle devam eder mi endişeleniyorum
Ne kadar güzeeelllll Can'ım inşallahhAradigin 20li yas anneai benm 20 yasinda 4 aylik anneyim kizim olacak :)
Ya ne kadar güzel toplaşıyoruz kızlar süperBende 21 yaşındayım ve 10 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?