- 21 Nisan 2016
- 33
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Senacaform
-
Hemen hemen aynıyız. Hoş geldin Can'ımBende geldimmmm 25 yaşındayım 4+5 günlük hamileyimm
Konuyla alakalı hiçbir bilgim yok malesef yaaaarkadaşlar merhaba bayan arkadasımın beta hcgsi 3.90 dı pazartesi günü yaptırdığında düşük gerçekleştiriyordu doktorlar kürtaja gerek duymadı fakat bugün yaptırdığında beta hcg 4.10 cıkmıs tekrardan bi gebelik olusurmu kanaması varken ? daha önce hep düşüş sağlarken dört gün içinde neden 0.20 artmıs olabilir
Valla benim bulantılar başlamadı. İnşallah bulanmışız hamilelik geçiririz. Çok zor ben zaten kusmaktan çok korkarımBen iyiyim çok şükür :) siz nasılsınız bulantıları ne durumda :)
Bende bulantıları yeni yeni hafifledi valla çok kötü kusmk ben kusunca aglarim hep :))Valla benim bulantılar başlamadı. İnşallah bulanmışız hamilelik geçiririz. Çok zor ben zaten kusmaktan çok korkarım
Ay sevindim Can'ım. Kaç haftalıktın sen?Bende bulantıları yeni yeni hafifledi valla çok kötü kusmk ben kusunca aglarim hep :))
Tahminimde 3,4/4 Bakalım ptsi randevum var. Perşembe günü kese görülmedi, değerler 1800dü. Ptsi bakıcaz tekrar. Artık o Zaman öğrenirim9+5 sen :))
Masallahh <3 daha minnacik be kiyamam ben ona :) sanki benimki çok büyükte :)Tahminimde 3,4/4 Bakalım ptsi randevum var. Perşembe günü kese görülmedi, değerler 1800dü. Ptsi bakıcaz tekrar. Artık o Zaman öğrenirim:))
Hahah canımm:*Masallahh <3 daha minnacik be kiyamam ben ona :) sanki benimki çok büyükte :)
A miin inşallah :)Hahah canımm:*
Hayırla, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :)))
Aynen benimde öyle :)hos bulduk :) böyle bı sayfaya ve sohbete cok ıhtıyacım vardı nasıl mutluyum anlatamam :) :)
Benimki seninkine gore daha küçük 9+5 zaman hiç geçmişi sanki yaa :)ee hamile anneler bbekler ne alemde gelişimleri nasıl sizinkileri merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?