20li hamişler buraya

Hemen kalp atışlarını da duydun mu? İnşallah ya bakalım değerler 1800dü ptsi inşallah görülür. Dr da görülür inşallah ona göre konuşucam de

yok canım hemen duymadım 5. haftamda kesem görüldü 6. ve7 haftalarda kalp atısı duyulur deddı 7. haftamda oğlumun kalp atıslarını duydum :) rabbım herkese bu duyguyu yasatsın cok farklı hiç bir sekılde tarifi yok bu duygunun :)

24 yaşındayım. 18 haftalik anne adayıyim oğlum olacak :) çok stresli ve yorucu bi hamilelik geçiriyorum. Mide bulantısı aşırı derecede halsizlik sağlıcakla doğa idi yavrumm

24 yaşındayım. 18 haftalik anne adayıyim oğlum olacak :) çok stresli ve yorucu bi hamilelik geçiriyorum. Mide bulantısı aşırı derecede halsizlik sağlıcakla doğa idi yavrumm
Oy .. Öncelikle aramıza hoş geldin Can'ım.. Bende saha başlamadı bu biraz genetik biraz da değilmiş.. Mesela benim annemin hiç bulanmamış. Dua ediyorumm benim de bulanmasın diye hahaha:))

Hoş bulduk canım inşallah benim ki gibi olmaz ben anneme çekmişim annem de aşırı derecede mide bulantili geçirmiş hamileliği benim de zor geçiyor allah hepimizin yardımcısı olsun tatlı yorgunluk bunlar inşallah gecicek

benım cok bulanmadı mesela 8. haftamda basladı üç hafta kadar sürdü bı daha da bulanmadı ama keske hamılelık bulantı kusmayla bıtse ilerleyen zamanlarda bel agrısı kasık agrısı bas agrısı vs vs vs olabılıyor... allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın :)

18 haftayı bitirdim oğlum olacak inşallah hayırlısı ile :) Ayberk poyraz koymayi düşünüyoruz isim de

Bulantilarin geçmesi yada hafifletmesi lazım değil mi 18 haftalarda önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…