- 15 Nisan 2016
- 116
- 61
- 13
- 30
- Konu Sahibi Senacaform
-
Amin Can'ım aramıza hoş geldinben de 26 yaşındayım ilk bebişime 17haftalık hamileyim inşaAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Oh oh :)) benim gidişat pazartesi belli olacak kızlar bekleyinhos bulduk :) böyle bı sayfaya ve sohbete cok ıhtıyacım vardı nasıl mutluyum anlatamam :) :)
Oh oh :)) benim gidişat pazartesi belli olacak kızlar bekleyin) tahminen 4 haftalık ama bakalalım perşembe görülmeyen kese inşallah pazartesi görülür
Hemen kalp atışlarını da duydun mu? İnşallah ya bakalım değerler 1800dü ptsi inşallah görülür. Dr da görülür inşallah ona göre konuşucam deinsallah canım :) görülür görülür merak etme benım de 5. haftamda görünmüştü :)
Hemen kalp atışlarını da duydun mu? İnşallah ya bakalım değerler 1800dü ptsi inşallah görülür. Dr da görülür inşallah ona göre konuşucam de
Darısı başımızayok canım hemen duymadım 5. haftamda kesem görüldü 6. ve7 haftalarda kalp atısı duyulur deddı 7. haftamda oğlumun kalp atıslarını duydum :) rabbım herkese bu duyguyu yasatsın cok farklı hiç bir sekılde tarifi yok bu duygunun :)
Oy .. Öncelikle aramıza hoş geldin Can'ım.. Bende saha başlamadı bu biraz genetik biraz da değilmiş.. Mesela benim annemin hiç bulanmamış. Dua ediyorumm benim de bulanmasın diye hahaha:))24 yaşındayım. 18 haftalik anne adayıyim oğlum olacak :) çok stresli ve yorucu bi hamilelik geçiriyorum. Mide bulantısı aşırı derecede halsizlik sağlıcakla doğa idi yavrumm
Bas agrisi müthiş derecede çekiyorum migren oofff düşünmesi bile kötü allahım yardimiciz olsun
Şu 20'li yaslarim bitmeden umarım araniza katilabilirim :) Dua edin ♥♥♥❤❤❤♥♥♥
18 haftayı bitirdim oğlum olacak inşallah hayırlısı ile :) Ayberk poyraz koymayi düşünüyoruz isim de
Rabbim hepimizin yavrusunu kucağımiza sağ sağlım almayi nasip etsin insallhh
Bulantilarin geçmesi yada hafifletmesi lazım değil mi 18 haftalarda önceHoş bulduk canım inşallah benim ki gibi olmaz ben anneme çekmişim annem de aşırı derecede mide bulantili geçirmiş hamileliği benim de zor geçiyor allah hepimizin yardımcısı olsun tatlı yorgunluk bunlar inşallah gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?