- Konu Sahibi Senacaform
-
Ben de 19.18. Haftamdayim. Siz kacinci haftadasiniz?
Ben de 19.
kaç haftalıksın canmm..Bende hissetmeye basladim canim yavas yavas cok farkli bi duygu yaa :) cok hafif hareketlerle ama
Yaptırdım canm doktorumdan çok memnun kaldım ama hangi şehirdesin ( dAyrıntılı ultrason yaptiracak misiniz ya da yaptirmak icin arastirma yaptiniz mi?
Yaptırdım canm doktorumdan çok memnun kaldım ama hangi şehirdesin ( d
20 haftaligiz canim biz :) aramizda bi hafta var galiba. Cinsiyeti ne :)kaç haftalıksın canmm..
Erkek..senin ki..20 haftaligiz canim biz :) aramizda bi hafta var galiba. Cinsiyeti ne :)
Benim ki de kiz :)Erkek..senin ki..
Merhaba Aydın ' da kime gidiyorsun genel kontroller için .. Bende doktor arayisi icindeyimde 5 haftaligim daha gitmedim kontrole ..Aydındayım ben. Ben de bayramdan sonra icin düşünüyorum. Arastirma icindeyim suan nerede kime yaptirsam diye.
Bende 23 yaşındayım ikinci gebeligim ilki boş gebelikti aynı şekilde 9 haftalık aynı sıkıntıların çok çok fazlasını bende yaşadım kilo vermeye bile başladım yemek yemeyi unuttum ama ben hic birşey yiyemiyordum doktoruma gittim ve serum taktı yeni yeni toparlamaya başladım kendimiBnde 23 yaşındayım 9 haftalık hamileyim bulantım cok oluyo temek yimek isdemiyorum boyunca meyve yiyorum 7 haftalıkken ilk bebeyim karnımda oldü ?? Gelişmemişinşallah bu bebeyimi kucagıma alırım ultrasyon zararlımı ??
Merhaba Aydın ' da kime gidiyorsun genel kontroller için .. Bende doktor arayisi icindeyimde 5 haftaligim daha gitmedim kontrole ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?