- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi Senacaform
-
Aranıza katılayım yazan arkadaşa inşallah diyorum. Baş ağrısı, bulantı çekenlere şifa diliyorum kızlar. Benim de belim çok kötü. Bel Ağrı'sı bir de insanı korkutuyorda hee. Her neyse hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah. Ayrıca isimler ne yazın hele. Ben Ali , affan düşünüyorum erkek. Kararsız kaldım ilkine affan demiştik şimdi alı de çok istiyorum. Kız hiç düşünmedik Hazar'la aklımızdan geçti ama anlamı kötü onunda
kız sorma benim de gece uykum daha şimdiden kaçtı 4 haftalıkken hemde. Bir de karnımda şişlik var. Sanki üzerine az fazla yatsam çatlayacak. Ayyy ay yarın dr a gidicem iyi haberlerle gelirim inşallah :))bende de bel agrısı var sormaa gecelerı uyuyamıom sımdıden... benım oğlum olacak allah ızın verırse adı enes taha :)
Kuruyup düşen yaprak.
kız sorma benim de gece uykum daha şimdiden kaçtı 4 haftalıkken hemde. Bir de karnımda şişlik var. Sanki üzerine az fazla yatsam çatlayacak. Ayyy ay yarın dr a gidicem iyi haberlerle gelirim inşallah :))
Öncesinde 1 düşüğüm olduğu içim ben ekstra panik :)karnında gaz vardır hamılelıkte cok fena oluyo ınsan kendımden bılıyorum vala :) senın daha cok erken bel agrıların ıcın ama yıne de gıt tabı doktora canım neden oluyosa... ama benım doktor rahım genısledıgı ıcın kasıklarda ve bel de agrı olabılecegını soylemıstı... kotu bısey yoktur telas etme eee ıcınde bı can var artık :)
Geçmiş olsun Can'ım.. Allah şifalar versin.. Benim tavsiye verebileceğim bir şey yok tek diyeceğim kendine çok dikkat etmenBende 24 yasindayim. Surekli enfeksyon grip mahfetti beni ilac kullanamadigim icin oksuruge. Ve bogaz ilthabina donusuyo asiri geniz akintim var ve midemi bulandiriyor cok yogun geniz akintisi var benim gibi olan ve bunlarla basa cikmayi basaran anneler varsa tavsiyeniz yazin nolur
Öncesinde 1 düşüğüm olduğu içim ben ekstra panik :)
Bulantilarin geçmesi yada hafifletmesi lazım değil mi 18 haftalarda önce
İnşallah Can'ım. Allah hayırlısıyla nasip etsin sanadaAranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. Dualarınızı beklerim
Evet normal tabi ki hamilelik boyunca olucak bende şuan hafifledi ama iki hafta öncesine kadar baya vardı yanı normal canmBayanlar akıntı gelmesi normal mi ya ben dünden beri bununla uğraşıyorum??
İnşallah Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin canımAranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. Dualarınızı beklerim
Kaç aylıksın tatlım? Pardon haftalık heheh:)))Slm kızlar ben hareketleri çok nadir hissediyorum sizde durumlar nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?