20li hamişler buraya

o kişiden kişiye değişiyor bazılarında doğuma kadar kusma bulantı olabılıyor...

Aranıza katılayım yazan arkadaşa inşallah diyorum. Baş ağrısı, bulantı çekenlere şifa diliyorum kızlar. Benim de belim çok kötü. Bel Ağrı'sı bir de insanı korkutuyorda hee. Her neyse hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah. Ayrıca isimler ne yazın hele. Ben Ali , affan düşünüyorum erkek. Kararsız kaldım ilkine affan demiştik şimdi alı de çok istiyorum. Kız hiç düşünmedik Hazar'la aklımızdan geçti ama anlamı kötü onunda

bende de bel agrısı var sormaa gecelerı uyuyamıom sımdıden... benım oğlum olacak allah ızın verırse adı enes taha :)

Kuruyup düşen yaprak.
bende de bel agrısı var sormaa gecelerı uyuyamıom sımdıden... benım oğlum olacak allah ızın verırse adı enes taha :)
kız sorma benim de gece uykum daha şimdiden kaçtı 4 haftalıkken hemde. Bir de karnımda şişlik var. Sanki üzerine az fazla yatsam çatlayacak. Ayyy ay yarın dr a gidicem iyi haberlerle gelirim inşallah :))

karnında gaz vardır hamılelıkte cok fena oluyo ınsan kendımden bılıyorum vala :) senın daha cok erken bel agrıların ıcın ama yıne de gıt tabı doktora canım neden oluyosa... ama benım doktor rahım genısledıgı ıcın kasıklarda ve bel de agrı olabılecegını soylemıstı... kotu bısey yoktur telas etme eee ıcınde bı can var artık :)

Bende 24 yasindayim. Surekli enfeksyon grip mahfetti beni ilac kullanamadigim icin oksuruge. Ve bogaz ilthabina donusuyo asiri geniz akintim var ve midemi bulandiriyor cok yogun geniz akintisi var benim gibi olan ve bunlarla basa cikmayi basaran anneler varsa tavsiyeniz yazin nolur

Öncesinde 1 düşüğüm olduğu içim ben ekstra panik :)

Geçmiş olsun Can'ım.. Allah şifalar versin.. Benim tavsiye verebileceğim bir şey yok tek diyeceğim kendine çok dikkat etmen

Malesef ne kadarda dikkat edersem edeyim hastane gibi bir yerde calistigim icin kapiyorum hastaligi
Bide kizim olacak allahin izniyle artik ismiyle sevmek istiyorum minik prensesimi bildiginiz guzel dini isimleri ozelden mesaj atarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…