- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi hamsireceli
-
Iki hafta gecmesine ragmen onun kapanmamasi normal mi yanio senin çene kemiğindir .
dişlerinizde kayma oldu mu ?Dişimi çektirdikten sonra bende anlam vermemiştim ona sanki dişim hiç cekilmemis yerinde duruyor gibi gelmişti Ama kemikmis o. Doktor da tek parça çıkarttığını söylüyorsa benimkiyle aynıdır diye düşündüm. 4 tane 20lik dış çektirdim hepsinde ayni görüntü var hafif beyaz bir bombe sanki diş çıkacakmış gibi
Aralarda açıklık oldu ama çok hafif benden başka kimsenin dikkatini çekmez yanidişlerinizde kayma oldu mu ?
Iki hafta gecmesine ragmen onun kapanmamasi normal mi yani
bazılarınınki çok açılıyormuş. sırf bu yuzden korkuyorum çektirmeyeAralarda açıklık oldu ama çok hafif benden başka kimsenin dikkatini çekmez yani
Benim disim yari gomuluydu. Yani yarisi cikmis yarisi icerdeydi cikamiyodu. Aslinda cekim aninda bisey hissetmiyosunuz zaten uyusturuyolar. Ama ben dedigim gbi ignefobik bi insanim. Ve dr cene kemigime igne yapacakti bi turlu bulamadi kemigi sapladi durdu saga solabenımde cektırmem lazım
ustelık gebe kalmadan
ama oyle korkuyorumkı :S
dıkıs fılan ne ıs ya ne dıkısı cekecekler benım dısım cıkık kı :S
peki işe nasıl gidip geleceğiz?Benim disim yari gomuluydu. Yani yarisi cikmis yarisi icerdeydi cikamiyodu. Aslinda cekim aninda bisey hissetmiyosunuz zaten uyusturuyolar. Ama ben dedigim gbi ignefobik bi insanim. Ve dr cene kemigime igne yapacakti bi turlu bulamadi kemigi sapladi durdu saga solahaliyle bayilmak bana kacinilmaz oldu. Emin ellerde yaptirrsanjz islem sirasinda zorluk olmaz. Zaten zor olan sonrasi. Iyilesme sureci yani. Bi hafta biraz zor geciyo agzinizi acamiyosunuz yemek yiyemiuosunuz vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?