cnm bunun yapışkanlarında falan yıpranma var mı en çok yapışkanları tutmama gibi sorun oluyo ya. hangi ildesiniz[/QUOT
yapışkanlarında sorun yok canım sadece gri yerinde hafif karama var ama kötü durmuyor tabi karar senin
istanbuldayım
hmm elden alabilsem ii olurdu:) birazda pahalı sanki
Sedalein arkadaşımdan nike ve pumalarımızı elden teslim aldık.Kendisi inanılmaz sıcak kanlı.ürünleri çok güzel.sıfır gibi.Çok tes ediyorum size.Bahsettiğiniz karalık görünmüyo bile.Bunu mu söyleyecek kadar titiz.dürüstsünüz.Sevgilerinle.26 no yok maalesef..
Sedalein arkadaşımdan nike ve pumalarımızı elden teslim aldık.Kendisi inanılmaz sıcak kanlı.ürünleri çok güzel.sıfır gibi.Çok tes ediyorum size.Bahsettiğiniz karalık görünmüyo bile.Bunu mu söyleyecek kadar titiz.dürüstsünüz.Sevgilerinle.
Arkadaslar sedalein inanılmaz güzel ürünler satar güvenle alışveriş yapabilirsiniz hayırlı satışlar canım öpüyorum
Mor panço olanları almak istiyorum.hic kullanılmamış demiştiniz değilmi? Birde kargoyla gonderebilirmisiniz?
Renkli skechers duruyor mu acaba ? Bir de skechers ta kalıp nasil nike a gore ?kusura bakmayın lütfen satılmayınca hediye ettim ama buraya not düşmeyi atlamışım..
Renkli skechers duruyor mu acaba ? Bir de skechers ta kalıp nasil nike a gore ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?