Bebek İkinci El 21,5 /22 Numara Spor Ayakkabı Arıyorum

Ebiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
164
7
Kızım için adidas nike veya Puma bu markalardan spor ayakkabı Arıyorum vede bulamıyorum :KK43: insAllah bulurum da boşuna sıfırına para vermem gecen yaz adidas almıştım burdan cok saglam ve güzeldi memnun kaldık 19 numaraydı artık küçük geliyor Yeni ayakkabımıza kavuşmanın umuduyla sizlerden mesaj bekliyorum

BAK CANIM CİLLOP GİBİM 21 NO

Eklentiler

• NİKE.jpg
    NİKE.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 95
Teşekkürler arkadaslar 21,5 ayakkabı önceliğimiz beyaz renklerde ve az kullanılmış pembe beyazı kacırmısız :KK43: elinde baska olan arkadaslar varmı

Benim fusya ve pembeli puma 22 no var.hic burdan alisveris yapmadim nasil oluyo bilmiyorumda deneyim dedim.resim buyuk diyor yapamadim herhalde

Yapabildim.5 _6 ay anca giymistir kisa denk gelmisti .yikanmadi hic alirsaniz yikayip yollarim
20150218_162029-1.jpg

Kızım için adidas nike veya Puma bu markalardan spor ayakkabı Arıyorum vede bulamıyorum :KK43: insAllah bulurum da boşuna sıfırına para vermem gecen yaz adidas almıştım burdan cok saglam ve güzeldi memnun kaldık 19 numaraydı artık küçük geliyor Yeni ayakkabımıza kavuşmanın umuduyla sizlerden mesaj bekliyorum
bobux düşünürseniz 21 numara var elimizde

X