21 Aralık 2012

ömer çelakılın programındaki dış ses adam korkuttu beni yatamıyomm napım :90:
eheheh ahh o dış ses yok mu her programı idare ediyo aynı ses
ahahha hiç güleceğim yoktu yaa fırın haa
ya bence o saftirikler en uzun geceyi hesapladılar ve uyuyup kaldılar aklıma başka bişe gelmiyo önceden nerden bilecekler bunlar güneşin konumunu hesap etmişlerdir işte en fazla o da imkansız ya neyse
yaa maya lar falan fistan hikaye madem 2012 yi bildiler kendi sonlarını niye bilemediler bunlar
yoksa hala yaşıyorlar mı
niye canıımmm manevi bir karanlık bir keşmekeş, düşünce durgunluğunun ardından bir aydınlanma, entel bakış olacak (bunu şimdi ben uydurdum)

off bu çok ağır oldu gece gece felsefenin en derin noktalarına değindin arkadaşım

onlarda kıyamet günü ekmek yapmanın derdindeler anneme de diyorum uyumadan önce yaa kıyamet kopacak sen hala yatmanın peşindesin napıym oturup onu mu bekliym dedi vurdu kafayı yattı ne vurdum duymaz insanlar var oysaki şimdi şirincede olmak vardı hayat o enayilere güzel :90:

bonito kıyamet kopmadam önce saçlarını görmek istiyorum hangi topiğe koydun yahuu bulamıyorum :90: nasıl bağladım konuyu ama topikten çok uzaklaşmayarak

bonito kıyamet kopmadam önce saçlarını görmek istiyorum hangi topiğe koydun yahuu bulamıyorum :90: nasıl bağladım konuyu ama topikten çok uzaklaşmayarak

ehehhehe çokk iyi bağladın canım
sinamekimin 7. kürü saçımda kontess in topiğinde tatlım saçlarım biraz geride kalmış olabilir tabi

ben çelakılı izleyemedim benim veled yüzünden de 2 haftadır saba tümere çıkıyo, ben ilgiyle izliyorum yaa, paranormal olaylar hep ilgimi çekmiştir,

ben geçen yıl annemi kaybettim hamileydim ölümünden 1 ay sonra sabah ezan sesiyle gözümü açtım karşımda saydam ama duman gibi siluet gibi herhangi bir nesneye benzemiyor, eşime döndüm tam uyandıracaktım bir iç ses bana "annen seni görmeye geldi" dedi, anne dedim neden bıraktın bizi neredesin seni çok özledim dedim, iç ses "seni duyuyor ama cevap veremez" dedi ve bir müddet sonra görüntü kayboldu, ben bunu araştırmadım açıkçası mutlu oldum sadece ..

geçen hafta çelakıl ruhun tanımını anlatanlardan aynen benim yaşadığım şeyi anlattıklarını söyledi, tasviri aynı, duyar ama cevap veremezler dedi ilgimi çekti böyle işte...

ne kadar güzel bir şey yaşamışsın yaa
Bakma burada makaraya aldık ama Ömer Çelakıl ın anlattığı bir çok şey benimde hep ilgimi çekmiştir ve dinlemişimdir.
Ama mayalar ve kıyamet çoğu insan gibi mantıklı gelmedi bana

tüylerim diken diken oldu....

Dun aksam bu mayalar kimmis diye arastirdim. bunlarin boylari 1.40 kusur ile 1.52ydi sanirim, ya da 1.54, kisa boylu, genis kafali, gozleri hafif cekikce ve duz kasli insanlarmis. Cok gizemlilermis, mesela zirai olarak sadece misir yetistirirlermis. o zamanlar tekerlek coktan icat edilmis ama onlar tekerlek kullanmamislar, sacede tahta cocuk oyuncaklarinda at arabalarina yapmislar tekerlegi. Tekerlek kullanmadan da devasa yapilar insa etmeleri de sasirticiymis. aniden ortadan kaybolmuslar, hatta taslarda yarim kalan yemeklerinin oldugunu bulmuslar. yani neden nasil boyle aniden ortadan kaybolduklarini da bulamamislar. ben de boyle gizemleri severim de dun ilgimi cekti. hesaplamalarda cok cok ileriymisler, bir yilin 365,2420 hesaplamislar, gercekte 365,2422ymis. yani 17 saniye farkla olcmusler ki o zaman icin bu buyuk bir seymis cunku dakika saat kavrami yokmus o zamanlar.Venus yilini 584 gun olcmusler, gercekte 583,92 gunmus. Mayalar venuse nedense gunesten bile daha cok onem vermislermis. Takvimlerinin baslangic gunu M.O.3113 yilinin 12 agustos gunuymus. Onlara gore dunyadaki canlilar 4 ayri donem gecirmisler ve her bir donem buyuk tufanlar ve afetler sonucu yikima ugramis. biz besinci donemdeymisiz, bu donem de bugun bitiyormus guya iste. bugun nasil dunyada ileriduzey ulkeler oldugu gibi ilkel yasayanlar varsa, o zamanin sartlarina gore onlar da ileri duzey yasamislar. Yani bugun bir sey olmayacak bence ama mayalarin bu gizemleri ilginc, dogru oldugunu varsayarak tabi

Sirincede insanlar geceligi 6.000-10.000 dolardan kaliyorlarmis
22 aralik günü ahh paralarim, vahh paralarimm, bosa gitti paralarimm diye dizlerini dövcekler

21 Aralık 2012 den Günaydınlar herkese

Saat 13:11 i burda mı bekliyoruz kızlar

oğlumu öğlen okula yollamasam mı acepa

2 gibi yollarım bişey olmazsa

ya nerden çıktı bu 13:11, bi de saati mi varmış bunun

Sabah işyerindekiler söyledi,bileydim bende çocukları işe getirirdim.

Saatide mayalar vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…