- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
- Konu Sahibi nergisayse
-
eheheh ahh o dış ses yok mu her programı idare ediyo aynı sesömer çelakılın programındaki dış ses adam korkuttu beni yatamıyomm napım :90:
ahahha hiç güleceğim yoktu yaa fırın haaKızlar az önce dışarıdan çok garip tiz bir mekanik ses 1 dakika boyunca susmadı
Çok korktum kıyamet geliyor sandım köpekler filan da havlamıştı da meğer fırın var yakınımızda onlardan geliyormuş
yaa maya lar falan fistan hikaye madem 2012 yi bildiler kendi sonlarını niye bilemediler bunlarya bence o saftirikler en uzun geceyi hesapladılar ve uyuyup kaldılar aklıma başka bişe gelmiyo önceden nerden bilecekler bunlar güneşin konumunu hesap etmişlerdir işte en fazla o da imkansız ya neyse
niye canıımmm manevi bir karanlık bir keşmekeş, düşünce durgunluğunun ardından bir aydınlanma, entel bakış olacak (bunu şimdi ben uydurdum)
Kızlar az önce dışarıdan çok garip tiz bir mekanik ses 1 dakika boyunca susmadı
Çok korktum kıyamet geliyor sandım köpekler filan da havlamıştı da meğer fırın var yakınımızda onlardan geliyormuş
yaa maya lar falan fistan hikaye madem 2012 yi bildiler kendi sonlarını niye bilemediler bunlar
yoksa hala yaşıyorlar mı
bence biliyorlardı da bize atacakları bu kazık onlara yetti ölü ayağına yattılar :90:
bonito kıyamet kopmadam önce saçlarını görmek istiyorum hangi topiğe koydun yahuu bulamıyorum :90: nasıl bağladım konuyu ama topikten çok uzaklaşmayarak
ben çelakılı izleyemedim benim veled yüzünden de 2 haftadır saba tümere çıkıyo, ben ilgiyle izliyorum yaa, paranormal olaylar hep ilgimi çekmiştir,
ben geçen yıl annemi kaybettim hamileydim ölümünden 1 ay sonra sabah ezan sesiyle gözümü açtım karşımda saydam ama duman gibi siluet gibi herhangi bir nesneye benzemiyor, eşime döndüm tam uyandıracaktım bir iç ses bana "annen seni görmeye geldi" dedi, anne dedim neden bıraktın bizi neredesin seni çok özledim dedim, iç ses "seni duyuyor ama cevap veremez" dedi ve bir müddet sonra görüntü kayboldu, ben bunu araştırmadım açıkçası mutlu oldum sadece ..
geçen hafta çelakıl ruhun tanımını anlatanlardan aynen benim yaşadığım şeyi anlattıklarını söyledi, tasviri aynı, duyar ama cevap veremezler dedi ilgimi çekti böyle işte...
tüylerim diken diken oldu....ben çelakılı izleyemedim benim veled yüzünden de 2 haftadır saba tümere çıkıyo, ben ilgiyle izliyorum yaa, paranormal olaylar hep ilgimi çekmiştir,
ben geçen yıl annemi kaybettim hamileydim ölümünden 1 ay sonra sabah ezan sesiyle gözümü açtım karşımda saydam ama duman gibi siluet gibi herhangi bir nesneye benzemiyor, eşime döndüm tam uyandıracaktım bir iç ses bana "annen seni görmeye geldi" dedi, anne dedim neden bıraktın bizi neredesin seni çok özledim dedim, iç ses "seni duyuyor ama cevap veremez" dedi ve bir müddet sonra görüntü kayboldu, ben bunu araştırmadım açıkçası mutlu oldum sadece ..
geçen hafta çelakıl ruhun tanımını anlatanlardan aynen benim yaşadığım şeyi anlattıklarını söyledi, tasviri aynı, duyar ama cevap veremezler dedi ilgimi çekti böyle işte...
mayalara elvada, 2013 e merhaba
unutma kahve içecektik bugünnnnnnnnnnnnnnnn
21 Aralık 2012 den Günaydınlar herkese
Saat 13:11 i burda mı bekliyoruz kızlar
oğlumu öğlen okula yollamasam mı acepa
2 gibi yollarım bişey olmazsa
ya nerden çıktı bu 13:11, bi de saati mi varmış bunun
Sirincede insanlar geceligi 6.000-10.000 dolardan kaliyorlarmis
22 aralik günü ahh paralarim, vahh paralarimm, bosa gitti paralarimm diye dizlerini dövcekler
Sabah işyerindekiler söyledi,bileydim bende çocukları işe getirirdim.
Saatide mayalar vermiş
oğlumu öğlen okula yollamasam mı acepa
2 gibi yollarım bişey olmazsa
ya nerden çıktı bu 13:11, bi de saati mi varmış bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?