- Konu Sahibi nergisayse
-
mardukmuşmarduk mecnunun kafasına düştü safların haberi yok
yarın hbrleri çok merak ediyorum şimdi siz diyince bende foxu actım kadına diyolarki siz neden burdasınız inanıyomusunuz kıyamete yok diyo bu ortamda bulunmak için geldim
neticesi 3,5 atıyor hbri yok
yok anacım bunlar hep fazla sanallaşmaktan oluyor millet delirmiş iyce inanıp ona göre işini gücünü yapan var :90:
sanki sonra kalkıp geri gelecek :90: utanmasa bahar temizliğine girişecekler dönüşte evim temiz olsun diye:90:
dünyanın değil ama şirincenin kıyameti olacak 21 aralık...560 nüfuslu köyde 60 bin kişi nasıl olur yazık yaaa
dünyanın değil ama şirincenin kıyameti olacak 21 aralık...560 nüfuslu köyde 60 bin kişi nasıl olur yazık yaaa
Allahım biliyordu belkide sazan kullarını bu iş vesile oldu ortaya dökülmelerineonlar orda mahşeri yaşıyolar şimdi zaten iyi oldu macera ararsan ööle olur..hani hep diyolar ya 21aralıktan sonra insanlarda bi düşünce alamında genişleme ufkunun genişlemesi bu enayiler ordan dönünce Allaha taparlar artık umudumuz bu yönde :90:
al işte buda ayrı bi muallak :44::90::90: mayalar nerde ikamet ediyorlardı acep :90:hepsini geçtimde Yeni zellanda 21 aralığa girdi. hangi ülkenin takvimine göre yapmışlar bunu acaba.
zaten kıyameti yaşıyoz ya yavaş yavaş bunlardan biride kesinlikle dediğiniz gibi fazla sanallaşmaktan insanlar inançlarından çok uzaktalar çok
bu dünya yalan dünyaaaöbür dünyaya hazırlan ki şirincede durcağan yere tutuşma bu kadar
ya bir de fox u izliyorum şu an anlattıklarından çok ömer çelakılın saçlarına takıldım senelerdir bulamadı bir çözüm
ne sürüyo acaba...jöle gibi ama daha çok gelişi güzel sürülmüş gibi....adam tarz yapcak ya....ezberletiyorya bir de fox u izliyorum şu an anlattıklarından çok ömer çelakılın saçlarına takıldım senelerdir bulamadı bir çözüm
ne sürüyo acaba...jöle gibi ama daha çok gelişi güzel sürülmüş gibi....adam tarz yapcak ya....ezberletiyorama saç yapısı da bi değişik....kıvırcık desen değil galgalı değil düz değil.... PERUK O benceeeeee
iyy piss..nası temizliyo ki o saçları kısa kestirsin bariOnun tarzı öyleymiş taramayı bile sevmiyormuş
hani uzaya bağlanıyolardı fox tvde tırstı galiba :90::90:
saçını süpürge etmiş deyimini ona hediyem olsun .....yakışıklı aslında he....adam rakamlarla bozmuş kafayı kızlar saçını görmüyo bile bence :90: annem hep der kızım matematikte bi sayı bulunmak istenirse ööle yapar bööle yapar bulursun o sayıyı diye bununda yaptığı ondan ibaret arada tutturuyor sayıları işte :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?