21 Aralık 2012

kıyamet kıyamet dediler bu olmasın kıyamet :90::90:

kıyamet kıyamet dediler bu olmasın kıyamet :90::90:

valla bilemedim ki
şimdi şöyle de bir durum var evimi temizledim yemeğimi yaptım saçıma sinamekimi sürdüm yarın 13.11 den önce kalkıp önce kendimi sonra çamaşırları yıkamalıyım zira kıyamete sinamekili yakalanmak olmaz değil mi

ancelina culi de şirinceye geleceedi nolduuu
hayır cumartesi günü geri dönenlere bahane olurdu ancelinayı görmeye gittiydik aslında diyyee

offfff bilemiyorum ki benimde dünya kadar işim var :90 değilde bnm kulaklar yavaştan tıkanmaya başladı yarın yatarken denk gelirde az hasarla kurtulurum demiştim ama sanırım şimdi kopuyor ve herkes yatıyo bi ben ayaktayım hımm bunu hiç hesaba katmamıştım :90::18:

şirinceye kurtulmak için gidenler bütün paralarını harcadılarmı acaba, yoksa paralarına da yazık olacak ben olsam param bitinceye kadar tatil yapar sonra şirinceye giderdim, eğer yanlarında götürdülerse hırsızlara gün doğar

ancelina culi de şirinceye geleceedi nolduuu
hayır cumartesi günü geri dönenlere bahane olurdu ancelinayı görmeye gittiydik aslında diyyee

o da bi elini eteğini çekemedi Türkiyeden 6 çocuğuyla başımıza kalmasa iyi yeterince kalabalığız zati :90::90:

işte o yüzden diyorum bu yıl trde ekonomik dalgalanmalar ve hatta ekonomik patlamalar yaşanacak sağolsunlar bi bu işe yaradılar orda para el değiştirip tüm tr ye yayılır bi yıl boyunca :90::90:

yaw ben bugun çok halsizdim...nedense mayalar mı altüst ettti bünyemi anlamadım ki sizde yok mu öle güçsüzlük falan....öle yada böle kendimi mayalara yedirtmeemmmm

yatıyorda olsa tek değilsin ben tek başımayım bir de zavallı bennn
ya kopmasın kıyamet sevgilimle uzaktayım ayrı ayrımı kopacağızz
annemlerle helalleştim de çıktım evden 21 aralıkta bişey olmazsa gelirim diye

yaw ben bugun çok halsizdim...nedense mayalar mı altüst ettti bünyemi anlamadım ki sizde yok mu öle güçsüzlük falan....öle yada böle kendimi mayalara yedirtmeemmmm
he ya bendede şimdi yazarken vardı bööle bi ölüm anı çok psikolojik damarımıza bastılar hesabını sorarım başımda ağırıyo accık ztn
offf evet bende bnmkine dedim son bi kez göremedim diye üstüme gülüyo dedim neyse öteki taraftada görüşecez sıkma canını :90: ben varım tek değilsin şekerim bak ne güzel muhabbet ediyoz..

benim akıllı kocam da yarın kıyametin kopcağı kesin olsa yakınlarını arar helallik istermiş, bende gerek yok zaten hepsiyle yarın tek tek görüşüp hesaplaşıcaz, dedim

bir de maya takviminin 21 aralık ta aslında kıyameti belirtmediği insanlık açısından büyük bir değişim gelişim bilmemnesi olacakmış, kıvırıyorlarmı, yoksa

ahahaha bayıldım diyaloğunuza :90: o muhabbet hep vardı ama velveleye verme işi daha cazip geldiğinden onu konuşup durdular diğeri gölgelendi..iyi bakalım yarın ne kadar gelişmiş bi şekilde uyanıcam :90: bunada mayalar karar veriyor ya pes Allaha havale ettim sizi mayalaarrrr! :90:

sözde2 ay kadar karanlığıa gömüşücekmişiz...yıldız dahi olmycakmışşşş...been bu mayaları yerim pasta börek yapıp. çok oldular canımmmmm...

evet tatlım ama bu saat oldu biz hala ayakta yarın kıyamette de uyuyacağız gibi duruyor

sözde2 ay kadar karanlığıa gömüşücekmişiz...yıldız dahi olmycakmışşşş...been bu mayaları yerim pasta börek yapıp. çok oldular canımmmmm...

niye canıımmm manevi bir karanlık bir keşmekeş, düşünce durgunluğunun ardından bir aydınlanma, entel bakış olacak (bunu şimdi ben uydurdum)

ya bence o saftirikler en uzun geceyi hesapladılar ve uyuyup kaldılar aklıma başka bişe gelmiyo önceden nerden bilecekler bunlar güneşin konumunu hesap etmişlerdir işte en fazla o da imkansız ya neyse

Kızlar az önce dışarıdan çok garip tiz bir mekanik ses 1 dakika boyunca susmadı

Çok korktum kıyamet geliyor sandım köpekler filan da havlamıştı da meğer fırın var yakınımızda onlardan geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…