- Konu Sahibi nergisayse
-
kıyamet kıyamet dediler bu olmasın kıyamet :90::90:iyy piss..nası temizliyo ki o saçları kısa kestirsin bari
ı dont know:90::90: delü bu adam delüü
yok yaaa yalan oldu baksana yok yeraltından ses yok bilmem ne
nasa açıklama yaptı zaten eğer bir şey çarpacak olsa çoktan görmüştük diye
starı açın starı ohh miss
saçını süpürge etmiş deyimini ona hediyem olsun .....yakışıklı aslında he....
kıyamet kıyamet dediler bu olmasın kıyamet :90::90:
valla bilemedim ki
şimdi şöyle de bir durum var evimi temizledim yemeğimi yaptım saçıma sinamekimi sürdüm yarın 13.11 den önce kalkıp önce kendimi sonra çamaşırları yıkamalıyım zira kıyamete sinamekili yakalanmak olmaz değil mi
ancelina culi de şirinceye geleceedi nolduuu
hayır cumartesi günü geri dönenlere bahane olurdu ancelinayı görmeye gittiydik aslında diyyee
şirinceye kurtulmak için gidenler bütün paralarını harcadılarmı acaba, yoksa paralarına da yazık olacak ben olsam param bitinceye kadar tatil yapar sonra şirinceye giderdim, eğer yanlarında götürdülerse hırsızlara gün doğar
offfff bilemiyorum ki benimde dünya kadar işim var :90değilde bnm kulaklar yavaştan tıkanmaya başladı yarın yatarken denk gelirde az hasarla kurtulurum demiştim ama sanırım şimdi kopuyor ve herkes yatıyo bi ben ayaktayım hımm bunu hiç hesaba katmamıştım :90::18:
he ya bendede şimdi yazarken vardı bööle bi ölüm anıyaw ben bugun çok halsizdim...nedense mayalar mı altüst ettti bünyemi anlamadım kisizde yok mu öle güçsüzlük falan....öle yada böle kendimi mayalara yedirtmeemmmm
offf evet bende bnmkine dedim son bi kez göremedim diye üstüme gülüyo dedim neyse öteki taraftada görüşecez sıkma canını :90: ben varım tek değilsin şekerim bak ne güzel muhabbet ediyoz..yatıyorda olsa tek değilsinben tek başımayım bir de zavallı bennn
ya kopmasın kıyamet sevgilimle uzaktayım ayrı ayrımı kopacağızz
annemlerle helalleştim de çıktım evden 21 aralıkta bişey olmazsa gelirim diye
benim akıllı kocam da yarın kıyametin kopcağı kesin olsa yakınlarını arar helallik istermiş, bende gerek yok zaten hepsiyle yarın tek tek görüşüp hesaplaşıcaz, dedim
bir de maya takviminin 21 aralık ta aslında kıyameti belirtmediği insanlık açısından büyük bir değişim gelişim bilmemnesi olacakmış, kıvırıyorlarmı, yoksa
he ya bendede şimdi yazarken vardı bööle bi ölüm anıçok psikolojik damarımıza bastılar hesabını sorarım başımda ağırıyo accık ztn
offf evet bende bnmkine dedim son bi kez göremedim diye üstüme gülüyo dedim neyse öteki taraftada görüşecez sıkma canını :90: ben varım tek değilsin şekerim bak ne güzel muhabbet ediyoz..
sözde2 ay kadar karanlığıa gömüşücekmişiz...yıldız dahi olmycakmışşşş...been bu mayaları yerim pasta börek yapıp. çok oldular canımmmmm...
evet tatlım ama bu saat oldu biz hala ayakta yarın kıyamette de uyuyacağız gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?