21 Aralık 2012

Bunlar Transformers filmini yapan yapım şirketinin filmin DVDsi için yaptığı viral reklammış :) Aynı anda dünyanın birçok şehrinde böyle sesler yaptırmışlar :) Youtubede bir videonun sonunda gösteriyorlardı işin aslını.

21 Aralıka gelince. Valla çok çok aca,p senaryolar da var. En çılgını da CERN deneyini tam kapasite çalıştırıp kara delikler ortaya çıkarıp diğer boyutlara, paralel evrenlere kapı açmak ve öbürküsüleri(3 harflileri) buraya çekmekmiş. CERN deneyinin 21 aralıkta tam kapasite çalıştıralacağı söyleniyor özellikle 21 aralık tarihi bu ritüel için seçilmiş. İsrail'in Gazze saldırısı dökülen kanlar yine bu ritüelin ön hazırlıklarıymış falan. Halbüki yaklaşan seçimlerde radikal Yahudilerden oy toplamak için yaptı Netanyahu, oy için onca cana kıydı şerepsiz (

seni okuduktan az sonra sesi duymaya başladım yok artık dedim

sonra çıktım bi baktım ki, ilerdeki inşaata beton döküyolarmış, o aletlerin çıkardığı sesmiş

seni okuduktan az sonra sesi duymaya başladım yok artık dedim

sonra çıktım bi baktım ki, ilerdeki inşaata beton döküyolarmış, o aletlerin çıkardığı sesmiş

aynenn bendee ama bir baktımm çöp arabasının uzaktan gelen sesiymiş yahuu harbidenn saçma sapan şeylere takılıyoruz bu ne bee

neee garipp sesler mi duyulmuş
allaam inşallaa bişi olmaz süpaneke dinimiz aminn:26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde atladığın bişey var. Maya tahminine göre kıyametin kopmayacağı 2 yer var. Birincisi selçuk şirince köyü, ikincisi fransada bir yer. Ve inanırmısınız şirinceye o kadar talep varmış ki bütün yerler dolmuş turistle. İnancımız sağlam çok şükür ben Kuran-ı Kerim haricinde hiç bir kelama inanmıyorum Allahta inandırmasın. İnsanlar buna inandığına göre deccal çıkınca ne yapacak acaba. Allah ona öldürme ve diriltme yeteneği verecek ve inananlar direk cehennemlik olacak. Rabbim aklımızı ve inancımızı korusun. Amin.

insanlarımız ne kadar cahil.Böyle bir şey var mı ya.Ünlülerden bile şirinceden yer ayırtan olmuş.Ben maya takvimine göre kıyamet 21 aralıkta kopacakmış söylentisine asla inanmıyorum.Zira bunu sadece Allah biliyor.Ama foton kuşağı söylentisi beni sadece korkuttu.Tek düşündüğüm 14 aylık oğlum....İnternette bir yazar şöyle demiş:Tarihte bütün olaylar yaşanmadan önce güneş ya da ay tutulması yaşanırmış.1 aralıktan öncede güneş ya da ay tutulması olmadığına göre doğa üstü bir olay yaşanmayacakmış...

14 kasım 2012 de tam güneş tutulması yaşandı diye biliyorum ben.

13 - 14 kasımmış, yeni daha.

İyi oldu iyi... 22 Aralık'a da nöbet yazmışlar zaten bana Yırttım demektir

bikere kıyamet aşure günü kopacaktır ve 10 tane büyük kıyamet alameti vardır ayrıca bunlarda 1 hafta içinde hemen alelade yaşanıcak şeyler değil
mehdi incek ve mükemmel bi yüzyıl yaşanacak
ne mükemmel bi yüzyıldayız ne 21 aralık aşure günü ne de kıyamet alametleri var lütfen böyle şeyleri kanıp kendinizi korkutmayın

21 Aralık 2012'yle ilgili ne söylesek boş kızlar..
1 aydan az bir vakit kaldı zaten, ne olacakmış öğreneceğiz yakında, kasmayın kendinizi bu kadar, söylenen kötü şeyleri de duymayıverin

Kıyamet kopucak diye bir sey yok yanlış okumussunuz,21 aralıkta bir tabiat olayı gercekleşecek diye düşünebiiriz,foton kusağı diye googleye yazıp arastırırsanız daha fazla bilgi sahibi olmus oluruz,korkuyla yaklaşmamızın hiçbirimize bir yararı olmayacak,aksıne bazılarımızın olası kötü durumlar karsısında daha bilinçli olup yakınlarımıza ne yapmaları gerektiği konusunda fikir vermemiz gerekiyor diye düşünüyorummmm:)kendimce.

ne güzel eşime ev alması için ikna etmiştim bu 21 aralık girdi araya ev ertelendi.21 aralıktan korkayım mı yoksa 21 aralığa kızayım mı bilmiyorum.

21 aralıkda elektrikler kesilecekmiş 7 şubatta kısım kısım verilecekmiş bu bana hiç inandırıcı gelmedi hatırlarsanız illuminati geri sayım başlatmıştı birşey olmamıştı
1 hafta kala tüm dünyanın gündemi kesin bu olucak ben insanlar bunu düşünürken ülkeme verilecek asıl zarardan korkuyorum ya neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…