- Konu Sahibi nergisayse
-
ya kızlar ben bir şey gördüm internette, konu başlığıyla biraz uzak olabilir ama yine de benzer şeyler.
bir bakıp yorum yaparsanız sevineceğim, biraz tırstım.
bir ses duyuluyormuş geceleri genelde, gemi siren sesi gibi. veya uçak gibi, uğultu gibi..
istanbulda, izmirde, bir çok yerde. dünyanın bir çok yerinde de.. yeni başlamış.
youtube linki paylaştım, orda rusyada olan ses varmış. istanbulda ki de aynısıymış.
bana bir arkadaşım demişti, geceleri uğultu gibi gökyüzünden ses geliyo gemi sesi gibi diye. mecidiyeköyde oturuyor, ben de "manyak mısın mecidiyeköye gemi sesi mi gelir" deyip gülmüştük, kız korkuyordu ama geceleri.. bu konuyu daha önce görmediğim için anlam verememiştim.
şimdi bir bakıyım dedim, ekşisözlük yorumlarını okudum, çok duyan varmış, 76 sayfa yazı var.
bu ekşi sözlük linki :
21 eylül 2012 istanbul'da duyulan enteresan ses - ekşi sözlük
bilen duyan var mı bunu?
Strange sound in Kiev again Aug.11.11.
Evet, duyanlar varmış. Ben de arada gökyüzünü dinlemeye çalışıyorum...
Youtube'dan bugünün videolarına bakıyorum sürekli, insanlar paylaşıyor.
Strange sounds in the sky over Antwerp, Belgium + UFO?? - Nov 22 at 12:30 pm - YouTube
ya kızlar ben bir şey gördüm internette, konu başlığıyla biraz uzak olabilir ama yine de benzer şeyler.
bir ses duyuluyormuş geceleri genelde, gemi siren sesi gibi. veya uçak gibi, uğultu gibi..
istanbulda, izmirde, bir çok yerde. dünyanın bir çok yerinde de.. yeni başlamış.
youtube linki paylaştım, orda rusyada olan ses varmış. istanbulda ki de aynısıymış.
bana bir arkadaşım demişti, geceleri uğultu gibi gökyüzünden ses geliyo gemi sesi gibi diye. mecidiyeköyde oturuyor, ben de "manyak mısın mecidiyeköye gemi sesi mi gelir" deyip gülmüştük, kız korkuyordu ama geceleri.. bu konuyu daha önce görmediğim için anlam verememiştim.
şimdi bir bakıyım dedim, ekşisözlük yorumlarını okudum, çok duyan varmış, 76 sayfa yazı var.
bu ekşi sözlük linki :
bilen duyan var mı bunu?
Strange sound in Kiev again Aug.11.11.
seni okuduktan az sonra sesi duymaya başladım yok artık dedim
sonra çıktım bi baktım ki, ilerdeki inşaata beton döküyolarmış, o aletlerin çıkardığı sesmiş
aynenn bendee ama bir baktımm çöp arabasının uzaktan gelen sesiymiş yahuu harbidenn saçma sapan şeylere takılıyoruz bu ne bee
Birde atladığın bişey var. Maya tahminine göre kıyametin kopmayacağı 2 yer var. Birincisi selçuk şirince köyü, ikincisi fransada bir yer. Ve inanırmısınız şirinceye o kadar talep varmış ki bütün yerler dolmuş turistle. İnancımız sağlam çok şükür ben Kuran-ı Kerim haricinde hiç bir kelama inanmıyorum Allahta inandırmasın. İnsanlar buna inandığına göre deccal çıkınca ne yapacak acaba. Allah ona öldürme ve diriltme yeteneği verecek ve inananlar direk cehennemlik olacak. Rabbim aklımızı ve inancımızı korusun. Amin.
seni okuduktan az sonra sesi duymaya başladım yok artık dedim
sonra çıktım bi baktım ki, ilerdeki inşaata beton döküyolarmış, o aletlerin çıkardığı sesmiş
insanlarımız ne kadar cahil.Böyle bir şey var mı ya.Ünlülerden bile şirinceden yer ayırtan olmuş.Ben maya takvimine göre kıyamet 21 aralıkta kopacakmış söylentisine asla inanmıyorum.Zira bunu sadece Allah biliyor.Ama foton kuşağı söylentisi beni sadece korkuttu.Tek düşündüğüm 14 aylık oğlum....İnternette bir yazar şöyle demiş:Tarihte bütün olaylar yaşanmadan önce güneş ya da ay tutulması yaşanırmış.1 aralıktan öncede güneş ya da ay tutulması olmadığına göre doğa üstü bir olay yaşanmayacakmış...
14 kasım 2012 de tam güneş tutulması yaşandı diye biliyorum ben.
13 - 14 kasımmış, yeni daha.
:18: :18: :18: :18: :18: :18:
bu ekşi sözlük linki :
KIZLAR ÖNEMLİİ!!!!!!!!!!!!
canımduyguguma göre o sesler elektomanyetik seslermiş haarp diye bir arastrma merkezi var elektromanyetik dalgalarla ilgili aratsrma yapıyor hatta iklimi yönetebilcegini bu dalgalarla deprem yaratabilceklerini iddda ediyolar kendileri dio bunu inanmıyorsanız haarpyazın gooogle a sitesi var orda online data ya girin hatta linki buyrun Induction Magnetometer
burda istediğiniz tarihe gidebilirsinz hatta hattaaaaaaaaaa ////////17 agustos 1999//////////// a bi gidin derim bakın bakalım ne varkızlar şok olucaksınzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?