21 Day Fix

Agaric

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
108
131

Autumn Calabrese tarafından yaratılan ve 21 gün içinde her gün yarım saat egzersiz ve resimde gördüğümüz kaplarla yeme düzenimizi kontrol altına alarak vücudumuzu şekle sokmayı garanti eden bir program.
Lower Fix, Upper Fix, Total Body Cardio Fix, Pilates Fix, Cardio Fix ve Yoga Fix videolarından oluşur.
Bu programın en güzel yani sadece 21 gün. Insanity gibi 9 hafta ya da P90x gibi 13 hafta değil. Programı yapanlar programın başladığı gibi bittiğini söylemişler. Bu program hafif gelecek olanlar için daha zor olan 21 Day Fix extreme programı var o da aynı şekilde 21 günlük bir program.
Kızlar, bu program orta düzey bir egzersiz programı. Ne çok basit ne de çok zor. O yüzden before-after fotoğraflarına bakıp ne kadar az bir değişim olmuş demeyin. 21 gün de çok kısa bir zaman olduğu için 3 haftada mucizevi gelişmeler beklemek zaten biraz hayalperestlik olur. Kilosu ideal kilosundan 10 kilo ve daha fazla olanlar 3 haftada ideal kilosuna ulaşamaz. O yüzden insanlar genelde 1. tur ile yetinmeyip devamlı turlarla zayıflamışlar. Tabiki 21 günde birkaç kilo verilebilir ya da çok mükemmel incelmeler yaşayabilirsiniz. Bu sizin gösterdiğiniz çabaya bağlı.
Ben spora bir süre ara verdiğimden vücudumu tekrar spora alıştırmak ve ısınmak için yapacağım. Yeme konusunda programda belirli ölçülerde kaplar verilmiş; sebze, meyve, yağ, protein, karbonhidrat vs. için. Bende bu kaplar olmadığı ve daha da önemlisi hiçbir zaman bir program ya da diyet tarafından kısıtlanarak yemek yemeyi sevmediğim için göz kararı kendimi kendim sınırlayacağım. Ekmek, pirinç, makarna, şeker, tuzu azaltmaya çalışacağım. Bugün başlıyorum. 21 gün sonunda bir before after fotoğrafı da benim olacak.

Öncelikle program takvimi

Şimdi before-after fotoğraflarına bakalım.

21 Day Fix ile 10. tur sonrası

21 Day Fix ile 3. tur sonrası

çok iyimiş
özellikle yeme kapları
bak bu gerçekten aklıma yattı :)
denemekten zarar çıkmaz

Bu programı yapanların çoğunun insanity, focus t 25 geçmişi olduğunu instagramdan görebilirsiniz. Hiç bakmadım hareketlere ama yapanların sırılsıklam olduğu kesin fotolardan bakınca :) Eat clean-do sport and be fit mantığıyla hazırlanmış program. Baya yapan var.Ancak ben Shaun T hayranıyım. Onun programlarını bitirebilirsem tania the machiene gibi ben de bu programı yapacağım. Topic takibimde, kolay gelsin

çok iyimiş
özellikle yeme kapları
bak bu gerçekten aklıma yattı :)
denemekten zarar çıkmaz
Evet canım beslenmeyi de kontrol altına almaya çalışıyorlar programla. Denemenden bir zarar çıkmaz, çok artısını görürsün diye düşünüyorum :KK15:
Bu programı yapanların çoğunun insanity, focus t 25 geçmişi olduğunu instagramdan görebilirsiniz. Hiç bakmadım hareketlere ama yapanların sırılsıklam olduğu kesin fotolardan bakınca :) Eat clean-do sport and be fit mantığıyla hazırlanmış program. Baya yapan var.Ancak ben Shaun T hayranıyım. Onun programlarını bitirebilirsem tania the machiene gibi ben de bu programı yapacağım. Topic takibimde, kolay gelsin
Canım ben de insanity mezunuyum, spora birkaç ay ara verdim ki tamamen benim ertelemelerim yüzünden oldu bu :KK14: Sen insanity i bitirince başla bence de ama sana hafif gelebilir insanity den sonra, teşekkür ediyorum sana da kolay gelsin:KK15:

Ben bunun vıdeolarını bulamadım. Indırıp mı yapıcaz
Evet canım torrentten indirmen gerekiyor, 21 day fix torrent yazarsan hemen çıkıyor siteler.

Şimdi program hakkındaki düşüncelerimi soracak olursanız kızlar; ben çok mu hamladım yoksa daha ağır egzersizler yaptığım için çok mu küçümsedim programı bilmiyorum ama ilk gün videosunu yaptıktan sonra ertesi gün bacaklarım resmen döküldü, topallayarak gezdim evde:oops: Şimdiyse çok daha iyiyim videoları %95 yapıyorum tam anlamıyla upper body de tam şınav çekemiyorum sadece.

Evet canım beslenmeyi de kontrol altına almaya çalışıyorlar programla. Denemenden bir zarar çıkmaz, çok artısını görürsün diye düşünüyorum :KK15:

Canım ben de insanity mezunuyum, spora birkaç ay ara verdim ki tamamen benim ertelemelerim yüzünden oldu bu :KK14: Sen insanity i bitirince başla bence de ama sana hafif gelebilir insanity den sonra, teşekkür ediyorum sana da kolay gelsin:KK15:

Evet canım torrentten indirmen gerekiyor, 21 day fix torrent yazarsan hemen çıkıyor siteler.

Şimdi program hakkındaki düşüncelerimi soracak olursanız kızlar; ben çok mu hamladım yoksa daha ağır egzersizler yaptığım için çok mu küçümsedim programı bilmiyorum ama ilk gün videosunu yaptıktan sonra ertesi gün bacaklarım resmen döküldü, topallayarak gezdim evde:oops: Şimdiyse çok daha iyiyim videoları %95 yapıyorum tam anlamıyla upper body de tam şınav çekemiyorum sadece.
hamlıktan cnm o
bende skinny jeans yaptım ilk gün,dedim bunun acısı yarın çıkacak hah tam da öyle oldu kalçam bacaklarım nasıl acıyordu :KK70:
bugün 4. günüm daha iyiyim bi kaç güne geçer seninde :)

X