21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Hello hello kızlarrr , ay çok sevindirik oldum bu gruba , benim de transferim 21 Eylulde oldu , 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi , yaşım 35 . Pazartesiden beri transfer oldugum Ankaradayim ama simdi donuyorum evime yoldayim . Bende de hiçbir belirti yok, dun ben de sanki adet olacakmisim gibi hafif bi hassasiyet hissettim .Yarin 6.gun olacak , ve yarin evlilik yildonumumuz ayrica , bastan beri hep hayal ediyordum bunu ama acaba yarin idrar yada kan testi yapsam mi ne dersiniz , cok celiskideyim 🤷
Bence yapma çünkü çok erken negatif çıkabilir üzülebilirsin durduk yere en erken 9. Gün yapılıyor

Hiç sorma 😅 hayırlısı olsun hepimiz için senin kaçıncı gün transferi kaç tane
Benim 4,5 günlükken donduruldu , sonra doktor o kalan yarim gunluk kismi da nasil cozulduklerini gozlemleyecegim dedi , yani 4-5 gun arasi dondurulmus embriyo transfer edildi. Ama bu benim 6.yumurta toplamam idi , daha once hic 5.gune gidebilen embriyom olmamisti , dolayisi ile transfer de hic olmamisti .

Benim 4,5 günlükken donduruldu , sonra doktor o kalan yarim gunluk kismi da nasil cozulduklerini gozlemleyecegim dedi , yani 4-5 gun arasi dondurulmus embriyo transfer edildi. Ama bu benim 6.yumurta toplamam idi , daha once hic 5.gune gidebilen embriyom olmamisti , dolayisi ile transfer de hic olmamisti .
Anladım o zaman ilk transferimiz hayırlı olsun pozitif düşünelim pozitif olsun 🥰 ben hep ikiz istiyorum öyle de hissediyorum bakalım neler olacak 👶🏻👧🏻

Herkese selamlaaar ☺
Bende geldim... Benimde 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyo transferim 21 Eylül de gerçekleşti. İlk günler pek değil ama şu aralar heyecan başladı istemsizce 🙈😆 Kahverengi lekelenmesi olan ya da farklı bir belirti hisseden var mııı???? 🌺
Hoşgeldinn , bende hiç bir lekelenme vs olmadı henüz. Sadece sanki adet olacakmışım gibi bir sızı hissettim dün , bir de saniyorum ilaclara bagli gaz durumu sozkonusu 🤷

Hoşgeldinn , bende hiç bir lekelenme vs olmadı henüz. Sadece sanki adet olacakmışım gibi bir sızı hissettim dün , bir de saniyorum ilaclara bagli gaz durumu sozkonusu 🤷
Hoşbuldum 🥰 Benim sabah hafif bir lekelenmem oldu umarım yerleşme belirtisidir, biraz korktum birazda heyecan oldu. Karmaşık duygular içerisindeyim 😣
Aman ağzını hayra aç adet olmak falan 9 ay sonra olacak 🤗

Herkese selamlaaar ☺
Bende geldim... Benimde 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyo transferim 21 Eylül de gerçekleşti. İlk günler pek değil ama şu aralar heyecan başladı istemsizce 🙈😆 Kahverengi lekelenmesi olan ya da farklı bir belirti hisseden var mııı???? 🌺
Selam cnm şeninde ilk denemen mi bende daha hiç lekelenme olmadı

Merhaba cnm.ilk önce Hayrli olsun.ben de 3.gün embriyosu 2 iyi kalite transfer edildi 1 ekim de öğrenicem nasipse.....2.denemem bu arada endişeliyim, heyecan,herşey var,umarım hepimiz güzel haberler alırız 🤲🏻
Merhaba cnm hoşgeldin hadi inşallah senden de güzel haberler alırız 🤲🏻

Back
X